Google értékelés
5.0
3943 értékelés alapján
js_loader

A terhesség jelei – mikor milyen tünetek jelentkezhetnek?

2022. 11. 03.

Miért nehéz sokak számára észrevenni a terhességet, míg másoknak azonnal feltűnik a változás? Ez a kérdés gyakran hangzik el a gyermekre vágyó hölgyektől. Vannak, akik arról számolnak be, hogy a fogantatás pillanatától kezdve tisztában voltak vele, hogy úton van a baba, mások azonban az égvilágon semmit nem éreztek. Nem árt, ha tudjuk, hogy mindkettő teljesen normális, a szervezetünk ugyanis eltérően reagál a terhességre.

A terhesség jelei sokfélék lehetnek

Semmit sem „kell” érezni

Még ugyanannak a nőnek két különböző várandóssága is alakulhat teljesen másképp, más tünetekkel. Elképzelhető, hogy valaki ugyanúgy éli a mindennapjait, mint korábban, és semmit nem érez abból, hogy egy kis élet növekszik odabent. Másoknak nagyon hamar jönnek a reggeli rosszullétek, sokat járnak pisilni, vagy akár már a beágyazódás miatti apró szurkálások is feltűnhetnek.

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy más az egyéni érzékenységünk: amit egyikőnk észre sem vesz, azt más rögtön észleli. Így lehetséges, hogy vannak, akik nagyon korán rájönnek, hogy várandósok, míg sokan csak a teszt révén tudják meg. Kőbe vésve tehát semmi nincs, de azt tudjuk, hogy „tankönyv szerint”, azaz a többségnél azért megfigyelhető némi szabályszerűség a koraterhességi tünetekkel kapcsolatban.

Mikor észlelhetők terhesség első jelei?

A fentiekből adódik az a kérdés is, hogy mikor észlelhetőek a terhesség első jelei. Sajnos ezzel kapcsolatban is csak azt lehet elmondani, hogy teljesen változó. Néhányan már azelőtt elkezdenek furcsa dolgokat észlelni, hogy elmaradna az aktuális menstruációjuk, mások azonban már rég túl vannak a pozitív teszten, amikor feltűnik nekik valami ezzel kapcsolatos tünet.

Általában véve a tünetek akkor jelenhetnek meg, amikor a béta HCG szintje elkezd növekedni a szervezetben. Ez az a hormon, ami kifejezetten a terhesség miatt termelődik, és ennek jelenléte okozza a tüneteket is, mivel terhesség nélkül nincs a szervezetben, vagy csak nagyon minimális szinten mutatható ki.

A béta HCG a beágyazódást követően kezd el termelődni, ami a fogantatás után átlagosan 7-10 nappal következik be. A beágyazódásig a szervezetünk gyakorlatilag „nem tud róla”, hogy terhesek vagyunk, mivel nem termelődik HCG, így klasszikus terhességi tüneteket sem érezhetünk. Onnantól kezdve viszont, hogy az embrió beágyazódott, már bármikor tapasztalhatunk furcsaságokat.

A 4. terhességi hét tünetei

 A várandósságról többnyire a 4. terhességi héten szerzünk tudomást leghamarabb, ugyanis az utolsó menstruáció első napjától számítjuk a terhesség korát, nem a fogantatástól. A fogantatás után körülbelül 2 héttel, amikor elmarad a menstruáció, és már a terhességi tesztünk is nagy eséllyel pozitív, nem 2, hanem 4 hetes terhesnek számítunk.

Ekkor már tapasztalhatunk néhány terhességi tünetet is:

 • Az alhasi fájdalom sokakat megijeszt, mert pozitív terhességi teszt után is azt hihetik, hogy mégis megjön a menstruáció. Az igazság azonban az, hogy ez teljesen természetes, nem kell tőle félni mindaddig, amíg nem erősek a görcsök.
 • A WC gyakoribb használata is jellemző az alhasi folyamatok miatt, többször tapasztalhatunk vizelési ingert, ami miatt sűrűn látogatjuk a vécét.
 • A túlzott mértékű fáradtság szintén klasszikus első trimeszteri tünet, ami már a 4. héten érezhető.
 • Mellfájdalom is jelentkezhet a hormonok munkálkodása miatt, mellbimbóérzékenység, valamint mellfeszülés formájában szokták tapasztalni.
 • Szintén a hormonok játékának tudható be, hogy kicsit hisztisebbnek érezzük magunkat a szokásosnál, a környezetünknek is feltűnik, hogy ingerlékenyebbek vagyunk. Ez normális, a későbbiekben majd mérséklődik.
 • A hányinger ilyenkor még nem jellemző, de gyomorégést már gyakran tapasztalhatunk. A kellemetlen tünet mérsékelhető, ha figyelünk rá, hogy soha ne legyen teljesen üres a gyomrunk.

Az 5. terhességi hét tünetei

A vizelési inger az 5 terhességi héten is velünk marad. Hajlamosak lehetünk azt gondolni, hogy segít, ha kevesebbet iszunk, ez azonban nem ajánlatos. A bőséges folyadékfogyasztás terhesség alatt is ugyanolyan fontos, hanem fontosabb, mint máskor.

Az ingerlékenység szintén része marad a mindennapjainknak az 5. héten is. Próbálj tudatosan relaxálni, lekötni a figyelmedet, vagy sokat aludni, ugyanis az álmosság is megmarad. Óva intenénk attól, hogy sok kávéval, pláne energiaitallal próbáld magad ébren tartani. Ha úgy érzed, valamire mindenképp szükséged van, a hidegvizes arcmosás, valamint a zöld tea segíthet – és azért napi 1-2 kávé sem bűn.

A 6. terhességi hét tünetei

A hatodik héten az eddig tapasztalt álomkór mellé az energiahiány is társul. Amikor ébren vagy, akkor is folyamatosan fáradtnak, enerváltnak érzed magad. Ez is a terhességgel jár, sajnos mást nem tudsz tenni, mint túlélő üzemmódba kapcsolni, és pihenni, amennyit csak lehet.

A terhesség 6. hetében megérkezik a legrettegettebb első trimeszteri tünet, vagyis a hányinger és a hányás. A hányás jelentkezhet minden előzmény nélkül, de kínzó hányinger mellett is, sőt, az is előfordulhat, hogy egész nap émelyegsz és hánysz felváltva. Ha szerencsés vagy, akkor csak napi pár órában kell ezzel küzdened, nem kínoz folyamatosan.

Továbbra is tapasztalhatod a fokozott vizelési ingert, a mell érzékenységet, illetve egy kicsit kellemesebb velejáróval is találkozhatsz, mégpedig a mellek méretének megnövekedésével. A hangulatod ugyanakkor továbbra is ingadozó lehet.

Ritkább terhességi tünetek

A fentiek a tipikus terhességi tünetek, azonban vannak ritkábban tapasztalható kellemetlenségek is. Ilyen például az orrdugulás, amivel járhat horkolás is. Ennek az az oka, hogy a nyálkahártyák hajlamosak megduzzadni a várandósság során. Sokan tapasztalnak sűrűn fejfájást a hormonok miatt, és a fokozott nyáltermelés sem ritka, ami némileg kapcsolatban áll az émelygéssel és a hányingerrel.

A méhen kívüli terhesség tünetei

Sokan azért is figyelik magukon a terhesség tüneteit, mert szeretnének időben rájönni, ha valami nincs rendben, például méhen kívüli terhességgel állnak szemben.

A méhen kívüli terhességnek nincs olyan egyértelmű tünete, ami minden kétséget kizáróan elárulja, ha ez a helyzet. Vannak azonban olyan jelek, amik gyanúsak lehetnek, és okot adhatnak egy soron kívüli ultrahangvizsgálatra. Ilyen jel a sápadtság, az egyoldalú hasi fájdalom, bármilyen vérzés. Továbbá nagyon erős alhasi fájdalom, kevesebb vérzéssel. Ekkor már gyanús lehet a felgyorsult szívverés, vagy ha légzési nehézségek lépnek fel, és az ájulás is előfordulhat ilyenkor. Ez azonban már egy nagyon súlyos állapotra utal méhen kívüli terhesség esetén.

Fontos azonban tudni, hogy a felsorolt tünetek enyhe formában lehetnek normálisak is, azonban mindenképpen érdemes alaposan utánajárni, hogy mi van a háttérben.

Mikor jelenik meg a hányinger a terhesség alatt?

Az első trimeszteri tünetek közül egyértelműen a hányástól és a kínzó hányingertől fél a legjobban mindenki. Megnyugtatásul: egyáltalán nem biztos, hogy ez minden terhes nő számára tapasztalható lesz, nagyon sokan ússzák meg enyhe émelygéssel, vagy még annyit sem érzékelnek.

Hányinger és a hányás is a béta HCG szintjének emelkedésével van összefüggésben. Van, aki már a pozitív teszt pillanatában hány, másoknál később kezdődik. Jellemzően a 6-7. héten jelenik meg ez a kellemetlen tünet, és a 10-12 hétig marad. Természetesen néhány hét eltérés előfordulhat.

Mikor kell elvégezni a terhességi tesztet?

Mivel mindenki a lehető leghamarabb szeretne tudni róla, ha várandós, a terhességi teszt elvégzésének időpontja is gyakran vita tárgya. Alapvetően akkor érdemes tesztelni, ha elmarad a menstruáció.

Ezt azonban nagyon sokan nem tudják megvárni, és a terhességi tesztek gyártói ezzel tisztában is vannak, ezért arra törekszenek, hogy olyan teszteket készítsenek, amik már minimális HCG-szintet is képesek kimutatni. Az érzékenyebb tesztekkel lehet próbálkozni a menstruációt megelőző napokban is, de nem árt, ha tisztában vagyunk vele, hogy ilyenkor a negatív eredmény még egyáltalán nem biztos. 

A tünetek bármit jelenthetnek

A konklúzió továbbra is az, hogy tünetekből lehetetlen biztosan megállapítani a terhességet. Bár sokaknak ez a várakozás életük leghosszabb néhány hete, az elmaradt menstruáció és a pozitív terhességi teszt az, ami közel biztosat tud mondani. Teljesen biztosat pedig a nőgyógyász által végzett ultrahangvizsgálat, amit normál esetben elég a 6. héten végezni – ekkor ugyanis már szívműködés is érzékelhető lesz.

Hasonló cikkek
a kategóriába

Szakértői segítség
a témában?

Genetikai vizsgálatok

 • Budaörs

Nőgyógyászat

 • Budaörs
 • Corvin
 • Pasarét

Babamozi

 • Budaörs
 • Corvin
 • Pasarét

Beszéljenek helyettünk

elégedett ügyfeleink

Olvasd el mit mond néhány - hozzád hasonló - ügyfelünk, miután kipróbálták szolgáltatásainkat!

L33 Medical - Pasarét
Kitűnő5.0 Alapján 1477 vélemény Írjon rólunk véleményt ittPéterová BernadetaPéterová Bernadeta ★★★★★ Dr. Benkovics Júliánál jártam, fantasztikusan kedves orvos és ember. Nemhogy nőgyógyásznál, de semmilyen orvosnál nem éreztem még magam ennyire komfortosan. Ezentúl csak hozzá, örülök, hogy rátaláltam. 🩷 Borzasztóan segítőkész, nem sürget, elmagyaráz mindent, és ténlyeg érzem, hogy szíbvől segíteni szeretne.Ildikó SomogyiIldikó Somogyi ★★★★★ Minden nagyon-nagyon rendben volt . Molnár doktornő roppant kedves és empatikus volt , legközelebb is őt fogom felkeresni .Vivien FenyvesVivien Fenyves ★★★★★ A doktornő nagyon kedves a recepció nagyon hangulafos, gyermek barát.Victoria LengeiVictoria Lengei ★★★★★ Tegnap foglaltam időpontot a mai napra nőgyógyászati vizsgálatot. Dr Koroknay Vanda rendkivül kedves és hozzáértő, mindent elmagyarázott és a kérdéseimre válaszolt. Ide fogok jönni a jövőben is mert maximálisan elégedett vagyok!Erika AjtaiErika Ajtai ★★★★★ Minden rendben volt,a doktornőt szívből ajánlom mindenkinek! ♥️♥️😘Nóra KoleszaNóra Kolesza ★★★★★ Dr. Farkas Eszter-nél jártam első alkalommal az L33 medicalban, ami már az első pillanattól kezdve elnyerte a tetszésemet, a kellemes hangulatú várótermével, valamint a szintén nagyon kedves recepciós hölgyek segítsége is pozitív volt számomra. Az időpontomra ugyan pontosan érkeztem, egy 15p csúszás így is volt, ami azonban egyáltalán nem volt zavaró. A doktornő kedvessége, nyitottsága és figyelme számomra nagyon pozitív volt, úgy érzem egy megfelelő, befogadó közeget teremtett meg a vizsgálat alatt. Bátran ajánlom a doktornőt és az L33 medical-t is, aki magas színvonalú, emberi hozzáállásban szeretne részesülni orvosi vizsgálata során!😊Antal ImolaAntal Imola ★★★★★ Tiszta, igényes a hely. A recepción mindig segítőkészek. Esetemben, hosszabb vizsgálatsorozat során előfordult, hogy hibáztak (időpont témában). Szeretném kiemelni Kerekesné B. Csilla V. Asszisztens rendkívüli segítőkészségét és figyelmességét. Több alkalommal is ő segített a problémák megoldásában.Anita LaczóAnita Laczó ★★★★★ Megnyugtató, biztonságos légkörben a legprofibb szakmaiság. Köszönöm!Zita VargaZita Varga ★★★★★ Profi és nagyon kedves mindenki, jó szívvel ajánlom a rendelőt és kivétel nélkül az összes orvost.Dóri SzilágyiDóri Szilágyi ★★★★★ Pedáns, világos budai rendelő. Az asszisztencia és a a doktornő hozzáállása is nagyon alapos és megnyugtató. Speciális problémával kerestem meg Benkovics doktornőt, akinél egy percig se éreztem, hogy hamar "túl akarna lenni rajtam", pedig ezt az elmúlt években sajnos nem egy magán orvosi központban gyakran érzékeltem. Egyszóval, pozitív élménnyel és új információkkal távoztam.Zita VargaZita Varga ★★★★★ Rendkívüli kedvesség, pontosság és figyelmesség.Méghozzá a vérvétel is abszolút fájdalmatlan volt.Andrea PribillaAndrea Pribilla ★★★★★ Pontos, alapos, hozzáértő ellátást kaptam. Nagyon kedvesek voltak. Szívből ajánlom.Harsányi-Simon GyöngyvérHarsányi-Simon Gyöngyvér ★★★★★ Szép, rendezett rendelő. Dr. Farkas Eszter egy kedves, udvarias doktor nő. Megnyugtató volt nála a vizsgálat.Andrea BaloghAndrea Balogh ★★★★★ Nagyon empatikus közeg! Mind a recepció mind a szakorvos (dr.Benkovits Júlia) best of! Szeretek ide járni mert törődést kapok és igazán problémafókuszú a szakmai ellátás!Ágnes MustóÁgnes Mustó ★★★★★ A legjobb orvos élményem volt valaha.Evelin SznopkaEvelin Sznopka ★★★★★ Kultúrált, újszerű és modern kialakítású rendelő, végtelenül kedvesszemélyzettel (doktornő és asszisztense). Először jártam náluk, nagyon pozitív megtapasztalás volt számomra, és én is ide fogok járni, innentől kezdve bátran merem ajánlani! 😊Fanni GyenisFanni Gyenis ★★★★★ Ma jártam vizsgálaton Benkovics doktornőnél mindenkinek teljes mértékben csak ajánlani tudom! Mindehol így kellene zajlani egy nőgyógyászati vizsgálatnak! Precíz, hozzáértő és nagyon kedves.Márton IstvánMárton István ★★★★★ A környezet barátságos, szép, tiszta. Dr Polonka Krisztina vizsgált. Alapos, kedves. Ajánlom!Edina FarkasdiEdina Farkasdi ★★★★★ Nagyon udvarias, szakmailag alapos, korrekt szolgáltatás.Pálinkás AlexandraPálinkás Alexandra ★★★★★ Mindegyik L33 rendelő igényes, az asszisztensek is kedvesek. Nagy Boglárka doktornőt szívből ajánlom🙂js_loader
L33 Medical - Corvin
Kitűnő5.0 Alapján 1766 vélemény Írjon rólunk véleményt ittTiborné SzerenkaTiborné Szerenka ★★★★★ Dr. Héra Anna kedves, barátságos lénye elfelejteti, hogy egy kellemetlen nőgyógyászati beavatkozásra érkezetem. Kedves, megértő és szakszerű ellátásban részesültem. A rendelő is szép, tiszta. Köszönöm.Aniko NagyAniko Nagy ★★★★★ Nagyon hálás vagyok Dr. Daróczi Petronellának a figyelmes és szakszerű ellátásért. Már az első alkalommal, amikor beléptem a rendelőjébe, éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Rendkívül türelmesen és megértően válaszolt minden kérdésemre! Az empátiája és a szakmai hozzáértése egyaránt kiemelkedő, ami megnyugtató érzést adott a vizsgálatok során. Mindenkinek szívből ajánlom őt, aki megbízható nőgyógyászt keres!Dorottya IhászDorottya Ihász ★★★★★ Mindig maximális odafigyelés, szakértelem, és persze kedvesség jellemzi őket. Tényleg nagyon jó szívvel tudom ajánlani a rendelőt!Gáspár ViktóriaGáspár Viktória ★★★★★ Iszlai doktornő nagyon kedves volt .Minden kérdésemre megkaptam tőle a választ! Körültekintő alapos vizsgálatban volt részem! Profi csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!Katalin CsehKatalin Cseh ★★★★★ Nagyon kedves és segítőkész mindenkiGyors és szakszerű ellátás.Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyokF SF S ★★★★★ Professzionális csapat. Szigethy doktor úr nagyon jó szakember, türelmes és kedves. A recepción a hölgyek mosolygósak és segítőkészek voltak. Jó élménnyel távoztam, köszönöm!Henriette GyarakiHenriette Gyaraki ★★★★★ Nagyon empatikus, türelmes és magas színvonalú ellátást kaptunk, további panasz esetén is ide fogunk jönni. (sebészet - lézeres körömszél eltávolítás) Csak ajánlani tudjuk másnak is! Köszönjük a pozitív élményt!Siti ZoltánSiti Zoltán ★★★★★ Ez a rendelő nagyon ügyesen dolgozik és ajánlom mindenkinek mert fájdalom mentesen csináljákPuncsuhás PetraPuncsuhás Petra ★★★★★ Dr. Szigethy Tamásnál jártam, és a lehető legjobb kezekben éreztem magamat! Megtaláltam az ideális orvost, és ha szükségem lesz rá, biztosan ide fogok visszatérni!Edina RostásEdina Rostás ★★★★★ Mindenki nagyon kedves és türelmes! Legyen szó vizsgálatról vagy laborról. 🙏🏼Zsófi SzepessyZsófi Szepessy ★★★★★ A rendelő szép és rendezett, mindig mindenki nagyon kedves. Dr. Héra Annához járunk terhesgondozásra, aki nagyon figyelmes, elmondhatatlanul cuki és ami nekünk nagyon nagy plusz, hogy tegeződik velünk. Az első nőgyógyász, akiben megbízunk, pedig jártunk már jó sok helyen. A missed abortiont szomorúságnak nevezte, ami nekünk nagyon jólesett. Végre találkoztunk valakivel, aki empatikus, emberi és érti miken mentünk keresztül. Minden vizsgálatot nagy odafigyeléssel végez és minden kérdésünkre készségesen válaszol. Csak ajánlani tudom ezt a helyet! Volt, hogy volt kis csúszás, de biztos, hogy azért, mert valaki több időt igényelt és mikor mi voltunk először ezt a plusz 20 percet mi is megkaptuk felár nélkül.Klaudia FáczánKlaudia Fáczán ★★★★★ A Klinikák mindenki nagyon kedves és profi, hamar elmulasztották a félelmem. Ajánlom!Dora KomoroczyDora Komoroczy ★★★★★ Nagyon kedves mindenki a rendelőben, az első pillanattól kezdve az utolsóig! Csak ajánlani tudom!Balogh MónikaBalogh Mónika ★★★★★ Dr. Daróczi Petronella az orvosom. Kedves, mosolygós és türelmes személyisége szerintem mindenkit megnyugtat. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az L33 Medical Centerre.Judit TormaJudit Torma ★★★★★ The place is easy to approach with public transport, signs show the way, so it was really without any problem to get there. The place is nice and clean, both the receptionist and the doctor were polite and very nice. I could really ask as many questions as I just had. No rush, no judgement, no body shaming. Trust for the first sight!Kriszta KovácsKriszta Kovács ★★★★★ Nagyon kedvesek az orvosok és a stáb is, segítőkészek, fiatalok, mosolygósak. És isteni a kávé :DNóra KarsaiNóra Karsai ★★★★★ Sok pozitív vélemény alapján választottam az L33-at, jelenleg terhesgongozásra, valamint az ezzel kapcsolatos vizsgálatokra járok ide. Mindenki nagyon kedves és az orvosok magasan képzettek, a gépek is sok esetben jobbak mint állami intézményekben. Az ultrahangon bent lehet a férjem is és egy nagy képernyőn minden alkalommal babamozizhatunk. Várandósgondozásra Iszlai doktornőhöz járok, nagyon kedves, minden kérdésünkre készséggel válaszol és nagyon sok hasznos tanácsot kaptunk. Genetikai ultrahangnál pedig dr. Fekete Áront ajánlanám, mert elképesztően alapos, mindent többször is lemér, és a vizsgálat alatt végig nekünk is magyarázta mit látunk a képernyőn. Az áraik szerintem a többi magánkórházhoz hasonlóak, viszont mi mindig elégedetten távozunk. Én mindenkinek ajánlom a helyet. :)Árpád LakatosÁrpád Lakatos ★★★★★ Nagy Károly doktornál jártam konzultácón. Előjegyzés egyszerű az online felületen. Az időponthoz képest semi várakozás. Recepciós hölgyek udvariasak segítőkészek. Doktor úr szakmai felkészültsége nagyon betegközpontú emberi hozzáálással párosul.Gfellnerné Kasza ZsuszannaGfellnerné Kasza Zsuszanna ★★★★★ Maximálisan elégedett voltam a szolgáltatással. A doktornő nagyon felkészült, kedves, türelmes. A recepciós hölgyek is kedvesek, várakozási idő sem volt.Csilla PatkóCsilla Patkó ★★★★★ Dr. Daróczi Petronellánál voltam szülés utáni kontroll vizsgálaton. A doktornő elképesztően alapos és nagyon kedves, mosolygós volt, biztosan jövök még hozzá. Amíg én bent voltam vizsgálaton, addig a váróban szórakoztatták a 8 hetes kislányomat, külön köszönet érte! Szuper hely, csak ajánlani tudom!js_loader
L33 Medical - Budaörs
Kitűnő4.9 Alapján 659 vélemény Írjon rólunk véleményt ittB NB N ★★★★★ Nagyon régóta járok ide nagyon fiatalon jelentkeztem be ide elősször egy elég kényes dologgal akkor Dr. Héra Annára esett a választásom ami egy nagyon jó döntés volt. Az elejétől kezdve közvetlen barátságos és szimpatikus volt nekem és nagyon közvetlenül tudtam vele mindenről beszélni aztán sajnos egyéb okok miatt el kellett búcsúznunk egymástól, de a mostani doktornőmet Dr. Purcsi Katalint is nagyon szeretem. Ő kisérte végig a második terhességemet és az elejétől kezdve bíztam benne kedves volt segítőkész és azóta is hozzá járok. Bárki jön ide a legjobb kezekben van.Renáta RenátaRenáta Renáta ★★★★★ Először jártam a rendelőben, a Doktornő, nagyon alapos, kedves, szakértelme: hibátlan, sokat kérdezett, megoldást talált a problémámra.A gyógyszerfelírás gyors a rendelő alatti patikában a vizsgálat után, ki is váltottam. Ajánlani tudom mindenkinek : Dr Szücs Kovács Eszter Nőgyógyász. Még kiemelném a recepciósok, tájékozottságát és kedvességét.Enikő BajkóEnikő Bajkó ★★★★★ Nagyon kedves mindenki aki ott dolgozik.A doktornő kitűnő munkát végez és mindent részletesen elmond.A hely is barátságos.Dr.Kerepesi Judit csak ajánlani tudom mindenkinek.Attila VAttila V ★★★★★ Kellemes hangulatú hely, egyáltalán nincs nyomasztó orvosi rendelő érzete. Kicsit eldugott a bejárat, de pont amikor elbizonytalanodunk, hogy jó helyen járunk-e, akkor kell menni még egy kicsit. Senkit ne tévesszen meg, hogy mindenhol nőgyógyászat van kiírva, más szolgáltatásuk is itt található.eszterkajaneszterkajan ★★★★★ Kedvesek és gyorsan kaptam időpontot! Minden tiszta, rendezett, jól lehet parkolni! Barátságos váró ès rendelők.Purt PetraPurt Petra ★★★★★ Kedves asszisztens és orvos, szép környezetSzabó DóriSzabó Dóri ★★★★★ Ide járok terhesgondozásra és iszonyat kedves mindenki, a doktornő segítőkész, nagyon alaposan kivizsgál, minden kérdésemre válaszol, egy rossz szavam sem lehet, pedig alapvetően kritikusnak tartom magam..Az időpont is komolyan van véve, pontban akkor be is hívtak eddig mindig!!Sőt, telefonon is kellett kérnem egy igazolással kapcsolatban segítséget, le a kalappal a recepciós hölgy előtt, maximálisan segítőkész volt és a megoldásra fókuszált.Csak ajánlani tudom!!! 😊Berkes-Szentirmai RichardBerkes-Szentirmai Richard ★★★★★ Gyors műtéten estem át , minden rendben ment. Csak ajánlani tudom őket ☺️Erzsébet Biróné MóriczErzsébet Biróné Móricz ★★★★★ Több alkalommal jártam a budaörsi rendelőben, az ott dolgozó orvosok és asszisztensek kedvesek és figyelmesek.A rendelőben tisztaság van és jól felszerelt.Belina TimeaBelina Timea ★★★★★ Szép, tiszta rendelő egy nyugodt környezetben, ahol kedves, mosolygós és segítőkész recepciósok várnak.Héra Anna doktornőnél jártam nőgyógyászaton, aki nagyon alaposan kikérdezett és megvizsgált, minden kérdésemre készségesen válaszolt, egyszer sem éreztem kellemetlenül magam a vizsgálat során. Nála rendesebb, profibb, emberségesebb orvoshoz még nem volt szerencsém, a doktornőt és a rendelőt is meleg szívvel ajánlom!Barbara SimonicsBarbara Simonics ★★★★★ Hihetetlen kedves mindenki, türelmesek, kérdezhetsz, elmagyaráznak mindent, h az ember értse. Imádom ezt a rendelöt! És az új helyük is nagyon szép Budaörsön :)Krisztián KovácsKrisztián Kovács ★★★★★ Profi, gyors, korrekt.Kalóz VegaKalóz Vega ★★★★★ Ha várakozás nélküli, fájdalommentes vérvételt szeretnél, itt a helyed:) Karcsi nővér egy igazi csoda! A recepciós hölgy kedvessége is sokat segít, ha izgulsz egy kicsit!Cintia Balázs-BudaiCintia Balázs-Budai ★★★★★ Minden szuper volt.A recepciósok nagyon kedvesek, a doktornő pedig rendkívül körültekintő.Minden kérdésemre választ kaptam.Köszönöm mégegyszer!A jövőben is igénybe fogom venni a szolgáltatásokat.Fruzsina SzilágyiFruzsina Szilágyi ★★★★★ Még csak egyszer voltam, de nagyon elégedett vagyok. A rendelő igényes, a doktornő szakmailag nagyon felkészült, és úgy válaszolta meg a sok kérdésem, hogy végre nem éreztem, hogy gond, hogy érdeklődöm. Szerintem vissza fogok járni. Az ügyintézés telefonon, e-mailben könnyen és gyorsan megy.Anikó VámosiAnikó Vámosi ★★★★★ Megbízhatóság és alaposság jellemzi a doktornőt.Krisztina FodorKrisztina Fodor ★★★★★ Nagyon kedves volt mindenki a Doktornő elmagyarázott mindent érthetően, csak ajánlani tudom.Orsolya MajorosnéOrsolya Majorosné ★★★★★ Biztonságot nyújt minden téren. A szaktudás, a türelem, a felszereltség a környezet.Katinka Pozsgay-FarkasKatinka Pozsgay-Farkas ★★★★★ Először jártam az L33 budaörsi rendelőjében Dr. Tóth Edina doktornőnél. A doktornő és a recepciós hölgyek is nagyon kedvesek voltak, a rendelő pedig igényes és jól felszerelt.Zita KovácsZita Kovács ★★★★★ Könnyen megközelíthető, bizalmat sugárzó hely. A doktornővel maximálisan meg vagyok elégedve.js_loader
L33 Medical