fbpx

“Fontosnak tartom, hogy a nők élvezhessék a tudatos gyermekvállalás biztonságát, és érezzék, hogy számíthatnak az orvos figyelmére bármilyen helyzetben.”

Dr. Héra Anna

szülész-nőgyógyász

Dr. Héra Anna vagyok, szülész-nőgyógyász.

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi
Karán szereztem meg, majd a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban
dolgoztam. Mostantól a TritonLife Róbert Magánkórházban vezetek
szüléseket.

Kiemelt feladatomnak tekintem a várandósgondozást, de természetesen nőgyógyászati kérdésekkel, problémákkal is felkereshetnek.

Eleinte gyermekorvosnak készültem, majd a kötelező szülészet-nőgyógyászat gyakorlaton egy hajnali szülés élménye magával ragadott, és ráébresztett, hogy ezt a hivatást szeretném választani.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy már eddig is rengeteg újszülött világrajövetelében segíthettem.

Ez a hivatás 0-24 órás készenlétet kíván, de ezért kárpótol az a semmihez sem hasonlítható érzés, amikor az ember egy új élet születésének aktív részese lehet.

Elsődleges számomra, hogy a várandósság során a kismamák úgy érezzék, minden tekintetben bízhatnak az orvosukban, ezért nagy hangsúlyt fektetek a betegközpontú ellátásra, tájékoztatásra, és mindig kellő empátiával kezelem a hozzám fordulókat.

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

RENDELŐK

BUDAÖRS –

CORVIN – 

SZOLNOK – 

gyik

COVID Antitest szűrés elérhető az l33 medical budaörsi és budapesti rendelőjében!