fbpx

Dr. Kovács Eszter

szülész-nőgyógyász
gyermeknőgyógyász

Dr. Kovács Eszter, szülész-nőgyógyász és gyermeknőgyógyász szakorvos vagyok.

Szakmai tapasztalataimat az I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikán szereztem az elmúlt 17 évben, valamint itt tettem le másodszakvizsgámat gyermeknőgyógyászati specializációval. Ezen témákban az elmúlt években 14 tudományos közleményem jelent meg angol, illetve magyar nyelven.

Már az egyetemi éveim alatt magával ragadott a szülészet szépsége, hármasikreim megszületését követően pedig nem volt kérdés: kiemelten szerettem volna terhesgondozással foglalkozni, így  a Klinika várandós ambulanciájának beosztottja, majd vezetőjeként az elmúlt években számos, az ország minden tájáról érkező különleges, ritka és komplikált eseteket, beteget láttam el, valamint részt veszek fiatalabb kollégáim tanításában, felügyeletében, és az orvostanhallgatók oktatásában.

Háromgyermekes, kétlányos anyaként sok empátiával és tapasztalattal várom rendelésemen a legkisebbeket is – babáktól a kamaszokig – legyen szó fejlődési rendellenességről, hüvelyfertőzésről, menstruációs problémákról, vagy bármi szokatlanról, ami az édesanyát vagy a gyermeket megijeszti.

Angol és francia nyelven is konzultálok, vagy végzek terhesgondozást, gyermeknőgyógyászati ellátást.

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

RENDELŐK

BUDAÖRS –

CORVIN – 

SZOLNOK – 

gyik