fbpx

„A doktornő, aki hajnali 3-kor is mosolyog”

Dr. Purcsi Katalin

szülész-nőgyógyász

Dr. Purcsi Katalin vagyok, szülész-nőgyógyász.

Ovosi diplomámat Szegeden szereztem, az egyetem befejezése után 3 évig az Országos Onkológiai Intézet Nőgyógyászati osztályán dolgoztam, ahol több kutatásban is részt vehettem, majd ezt követően, és jelenleg is a Szent János Kórház Szülészeti-Nőgyógyászati Osztályán dolgozom.

Főleg operatív meddőségi kivizsgálással, terhesgondoással, valamint alap ultrahang diagnosztikával foglalkozom. Meddőségi kivizsgálás keretein belül laparoscopiát és hysteroscopiát is végzek.

Célom, hogy a hozzám járó betegek őszintén megnyílhassanak a rendelőben.

Fontos számomra az emberközeli szemlélet, a bizalmi légkör megteremtése, éppen ezért minden betegemmel, kismamámmal szinte baráti kapcsolatot alakítok ki. Nincs olyan kérdés, amit ne mernének, vagy ne tudnának feltenni nekem.

Sosem vetítem ki a betegekre, ha éppen rossz napom van, fáradt vagyok, vagy bármilyen egyéb problémám van, engem nem fognak „rossz passzban” találni a pácienseim.

Hivatásom nem pusztán a munkám, hanem egyben a hobbim is.

Világ életemben orvos szerettem volna lenni, sosem tudtam magam más környezetben elképzelni. Úgy érzem, hogy megtaláltam az összhangot minden területen az életemben. Imádom, amit csinálok, és nagyon nagy segítség, hogy a férjem és a kislányom megadják a biztos hátteret.

Igyekszem mindig mindenhol a legjobb teljesítménnyel, és a leglelkiismeretesebben elvégezni a rám bízott feladatokat.

Egy történet, ami meghatározó számomra…

Épp ügyeletes voltam, amikor egy fiatal nagyon szimpatikus házaspár jött be.

Sajnos beültetés utáni inkomplett ab volt és azt sosem fogom elfelejteni, amit másnap reggel a hölgy mondott nekem. „Valószínűleg ennek a babának, azért kellett most elmennie, hogy megismerjük a Doktornőt és a következő terhesség során Önhöz kerülhessünk, mert hihetetlen empátiával, megértéssel és türelemmel fordult felénk, ami nagyon nagy segítség volt ebben a szörnyű szituációban”.

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

RENDELŐK

BUDAÖRS –

CORVIN – 

SZOLNOK – 

gyik

COVID Antitest szűrés elérhető az l33 medical budaörsi és budapesti rendelőjében!