fbpx

“Az ember nem gondolkodhat, nem szerethet, nem alhat jól, ha nem evett jól

Iszlai Andrea

dietetikus

Iszlai Andrea vagyok, 2016-ban fejeztem be tanulmányaimat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán dietetikusként. Jelenleg élelmiszermérnöknek tanulok a Szegedi Tudományegyetem MSc képzésén.

A szakma iránti érdeklődésem tinédzserkoromra nyúlik vissza, ahol jelentős túlsúllyal küzdöttem. Diplomamunkámat a gyermekkori elhízásról írtam. Több, mint 3 évig gyermekétkeztetésben dolgoztam, ahol ételallergiával, -intoleranciával, cukorbetegséggel, fruktóz érzékenységgel élő gyerekek étlapját terveztem.  Közel 3 évig a Vitakid Sportegyesület szakoktatója voltam, ahol csoportos dietetikai foglalkozásokat tartottam. Magán egészségügyben 1 évet töltöttem dietetikusként, ahol a fő profil a testsúlycsökkentés és az egészségmegőrzés volt. Tagja vagyok a Magyar Dietetikusok Országos Szövetségének. A tanácsadás során az a célom, hogy tudást adjak át, melyet a páciens magával tud vinni és hasznosítani a mindennapokban. Manapság nehéz eligazodni a rengeteg információ között, melyet a helyes táplálkozásról olvashatunk a médiában. Ebben szeretnék szakszerű segítséget nyújtani, lehető legtöbb kérdést megválaszolni.

Fő szakterületek: túlsúly, elhízás, cukorbetegség, inzulinrezisztencia, PCO, terhességi diabetes, pajzsmirigybetegség, ételallergia és intolerancia, cöliakia, magas vérzsír értékek (triglicerid, LDL és HDL koleszterin), magas vérnyomás betegség, egészséges életmód váltás.

Rendelési idő

kedd 9:00 - 15:00

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

RENDELŐK

BUDAÖRS –

CORVIN – 

SZOLNOK – 

gyik