fbpx

Rólunk

Dr. Vörös Anna

Üdvözlöm az L33 Medicalnál

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam: Dr. Vörös Anna vagyok.

Egyetemi éveim alatt egészségpolitikával szerettem volna foglalkozni, hogy az összes embernek tudjak segíteni. Később természetesen rájöttem ifjonci naivitásom irrealitására, és ezzel egyidőben a szülészet gyönyöre magával ragadott, így lettem szülész-nőgyógyász. 

Az elmúlt bő 10 évben lehetőségem volt több állami és magánintézményben is dolgozni, így orvosként láthattam mennyire más, mekkora szakadék van állami- és magánegészségügyi ellátás között. 

Az utóbbi években pedig számtalan magánkórházban, magánrendelőben fordultam meg – mint páciens – így betegként, testközelből tapasztalhattam meg, mennyire más, és mekkora szakadék van magán-, és magánegészségügyi ellátás között.

Így már nem volt kérdés számomra, milyen magánrendelőt szeretnék. Olyat, ahol annyi időt tölthetek egy beteggel, amennyit igényel. Olyat, ahol mindent részletesen elmagyarázhatok, ha kell, le is rajzolhatom. Olyat, ahol valóban figyelnek a páciensekre.

Olyat, ahova mindenki feszültség nélkül jöhet. Olyat, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése. 

Így jött létre az L33 Medical, Budaörs legújabb egészségügyi központja, ahol luxus környezetbe ágyazott diszkrét miliővel, modern eszközparkkal és kiemelkedő szaktudással várjuk kedves pácienseinket.

Nagy hangsúlyt fektetek rá, hogy csak olyan kollégákkal dolgozom együtt, akik mind szakmailag, mind emberileg megfelelnek az elveinknek.

Elkötelezettek vagyunk a valódi gyógyítás mellett, hisszük, hogy minden ember egyedi eset, mindenki külön figyelmet igényel, személyre szóló megoldási javaslatokkal. Minden beteggel annyi időt kell tölteni, amennyit igényel, és segíteni őt saját szervezetének, állapotának, betegségének minél pontosabb megismerésében. 

Ugyanakkor valljuk, hogy lejárt a köztünk élő polihisztorok ideje: az orvostudomány ma már olyan szerteágazó, hogy nem elég például egy nő életében egy nőgyógyász. Mert másnál szeretne szülni, más végzi az onkológiai műtét. Más végzi a genetikai ultrahangot és más a termékenységi kivizsgálást. Fontos, hogy Ön is ahhoz a specialistához kerüljön, aki a legnagyobb szaktudással bír az Ön problémájának megoldásában. Segítünk ebben!

Engedjék meg, hogy figyelmükbe ajánljam munkatársaimat és szolgáltatásainkat. Nézzen körül nálunk!

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

tájékoztatók