fbpx

Labordiagnosztika

Beutaló nélkül, sorban állás nélkül, akár azonnal!

Rendelőnkben lehetőség van a Magyarországon elérhető összes vérvételi teszt elvégzésére, legyen szó egy sima vérképről, vagy összetett immunológiai vizsgálatról.

Válasszon minket, ha nincs ideje a szakrendelőben órákon keresztül sorba állni. A vizsgálatokat beutaló nélkül is elvégezzük, és segítünk a kérésének, illetve panaszainak leginkább megfelelő vizsgálatokat kiválasztani.

Különlegesség!

A nem éhgyomorra történő vizsgálatokat külön kérés alapján vérvételi időn túl, délután is elvégezzük!
Ez esetben mindenképp telefonos bejelentkezés és megbeszélés szükséges.

Eredményeit a legtöbb esetben másnap (délutáni vérvétel esetén két nap múlva) emailben küldjük el Önnek. Ha nem használ levelező rendszert, leleteit papíron is át tudjuk adni rendelési időben. Speciális laboratóriumi teszt végzésekor az eredmény később érkezik meg, erről a vérvételkor részletesen tájékozódhat.

Általános javaslatok:

  • Reggeli órákban javasolt elmenni vérvételre (7-9 óra között), különösen akkor, ha terheléses vizsgálat (terheléses vércukor, inzulin rezisztencia) is történik, hisz ebben az esetben az első és utolsó vérvétel között két óra telik el!
  • Lehetőség szerint minden vizsgálat éhgyomorra történjen, de amennyiben már véletlen evett, akkor se essen pánikba: sok esetben a vizsgálatok így is elvégezhetőek, valamint étkezés után 6 órával ismét. Ilyen kérdéses esetben bátran hívja szakasszisztenseinket, akik szívesen segítenek kiválasztani a vizsgálat megfelelő időpontját – az étkezést is figyelembe véve.
  • Vérvétel előtt sima víz (csapvíz vagy szénsavmentes, ízesítetlen ásványvíz) fogyasztása ajánlott.
  • Éhgyomri vérvétel esetén a kávé és tea fogyasztása is módosíthatja az eredményeket, ezért azokat sem szabad inni
  • 14 év alatti gyermek esetében, kérjük, hogy minden esetben telefonon jelentkezzenek be a vizsgálatra

Ha kérdése van, vagy további információra van szüksége, hívja bátran Kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésére.

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

tájékoztatók