fbpx

"Salus aegroti suprema lex esto. - A beteg érdeke a legfőbb törvény. "

Dr. Czuczor Petra

szülész-nőgyógyász

Dr. Czuczor Petra vagyok szülész-nőgyógyász. 

Fiatal felnőttként az egyetemi évek alatt körvonalazódott számomra, hogy orvosként nem választhatok más szakterületet, csak a szülészet-nőgyógyászatot. Úgy gondolom, ez a szakma nem csak az önmagában rejlő szépségek miatt áll közel a szívemhez.  Hivatás tekintetében itt találtam meg a helyem. Olyan kórházban indultam el a pályán, ahol szerencsére rövid idő alatt is rengeteget tanulhattam. 

Szívesen ismerek meg új várandósokat. A kilenc hónap alatt kialakulhat közöttünk egy olyan orvos-páciens kapcsolat, mely alapján a kismama bizalmával megtisztelve átélheti a várandósság és a szülés élményeit aggodalom nélkül. 

A nőgyógyászati rendelések alkalmával örömmel tapasztalatom, hogy a páciensek korlátok nélkül osztják meg velem kérdéseiket, panaszaikat. Kiemelten fontos ezen alkalmakkor, hogy megfelelő időt szánjunk a találkozásra. A cél az, hogy minden hozzám forduló hölgy aggodalmait eloszlatva, nyugodt szívvel távozzon a rendelésről, bízva abban, hogy nőgyógyászati problémáival a jövőben is bátran jelentkezhet nálam. 

Hivatástudatunknak megfelelően alapvető jelentősége van a segítségnyújtás szándékának. Tudomáshoz mérten igyekszem minden engem felkereső páciensnek a számára legjobb utat találni az egészségügy labirintusában. 

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

RENDELŐK

BUDAÖRS –

CORVIN – 

SZOLNOK – 

gyik