fbpx

„Csak akkor tudom meggyógyítani a beteget, ha ő ezt elhiszi.”

Dr. Hegedűs Tibor

szülész-nőgyógyász,
onkológus főorvos

Dr. Hegedűs Tibor vagyok, nőgyógyász.

Bár irodalomtörténésznek készültem, az irodalom óriásai sem tudtak eltéríteni a családi hagyományoktól, így orvosi diplomámat 1969-ben szereztem a Semmelweiss Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 1974-ben szülészet-nőgyógyászatból, 1982-ben klinikai onkológiából szereztem meg a szakvizsgámat. 1991-ben laparoscopos speciális képzést végeztem, 1995-ben szülészet-nőgyógyászati ultrahangos alapfokú képesítésre tettem szert.

Végzettségem megszerzése óta több intézményben is volt alkalmam tapasztalatot szerezni, 1990 óta a Semmelweis Egyetem Kútvölgyi Klinikai tömb nőgyógyászati osztályán dolgozom, ami az elmúlt években már mint Maternity Magánklinika üzemel. 

A szülészet-nőgyógyászaton belül, az onkológiai ellátás mellett mindig is kiemelten érdekelt a gyulladásos folyamatok kezelése, az elhanyagolt gyulladások szanálása, amikből kiszámíthatatlan folyamatok indulhatnak el.

Az általánosan elfogadott elvek ellenére hiszem, hogy minden gyulladásos hüvelyi folyamat társas probléma, tehát a kezelése is mindig két- vagy többoldalú. Mélységesen felháborít, amikor ránézés nélkül, a sokadik, haszontalan hüvelyi kezelést javasolják a nőknek.

Szerencsésnek érzem magam, és büszkeséggel tölt el, 50 év után ugyanúgy szeretem a hivatásom, és az ez idő alatt felgyűlt mind jó, mint rossz tapasztalatokat a páciensek szolgálatába állíthatom.

Díjak:

  • pro Maternity aranydiploma

 

Tagságok:

  • Magyar Orvosi Kamara
  • Magyar Szülészet-Nőgyógyászat Ultrahang Társaság
  • Magyar Nőgyógyászati Társaság
  • Magyar Onkológiai Társaság
  • Magyar Menopausa Társaság
  • Magyar Prevenciós Társaság
  • Magyar Nőgyógyászati Endokrinológiai Társaságnak.

Kórházi háttér: jelenleg a műtéteket és a szüléseket a Maternity Magánklinikán végzem.

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

RENDELŐK

BUDAÖRS –

CORVIN – 

SZOLNOK – 

gyik