fbpx

"Nemzetközi irányelvek szerint, németországi és angliai tapasztalataimat felhasználva gyógyítom a hozzám fordulókat"

Dr. Sipos Péter

sebész főorvos

Általános orvosi diplomámat 1990-ben szereztem meg a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. 1995-ben sebészeti, majd 2000-ben gasztroenterológiai szakvizsgát tettem, 2001-ben pedig a PhD fokozatot nyertem el.

2004-ben okleveles egészségügyi szakmenedzseri képesítést szereztem, 2014-ben pedig a németországi speciális viszcerál sebészeti szakvizsgát tettem le.

1990-ben a Központi Állami Kórház sebészeti osztályán kezdtem dolgozni, majd a Semmelweis Egyetem II. Sebészeti Klinikáján lettem adjunktus.

2006-ban a londoni Imperial College Hammersmith Hospital hasnyálmirigy, máj- és epeúti osztályán dolgoztam, majd 2007-ben Chichesterben a visszérbetegségek foam scleroterápiáját sajátíthattam el. 2008 és 2009 között az NHS Trust Ealing Hospitalban az emlőelváltozások komplex diagnosztikáját és terápiás ellátását végeztem.

Németországban elsajátítottam a single incision sigmareszekciókat, a lágyéksérvek extraperitonealis laparoscópos műtétét, valamint a hasfali sérvek laparoscópos és nyitott sublay technikával történő ellátását, majd a gelsenkircheni St. Marien Kórházban 2011 és 2015 között a koloproktológiai megbetegedések és prolapsusok komplex ellátásában vettem részt, és mint fő profil rectopexiákat, STARR és Longo műtéteket végeztem.

2015 áprilisától vagyok műtővezető főorvos a Duna Medical Centernél és rendelek a Biatorbágyi Europ-Med egészségközpontban.

Beszélt nyelvek: angol, német

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

RENDELŐK

BUDAÖRS –

CORVIN – 

SZOLNOK – 

gyik