fbpx

Rólunk

Dr. Vörös Anna

Pár éve álmodtam egy rendelőt. Egy rendelőt, ahol bármennyi időt tölthetek egy beteggel. Ahol nem sürgetnek. Ahol mindig van olyan eszköz, ami kell. Ahol az asszisztens őszintén mosolyog. Ahol nem csak az orvos, hanem a beteg is kap egy kávét a rendelés alatt.

Olyat, ahova mindenki feszültség nélkül jöhet. Olyat, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése. 

Így jött létre az L33 Medical, ami immár Budaörs és Szolnok mellett Budapest belvárosában, a Corvin-negyedben is megnyitotta kapuit: nyugodt környezetbe ágyazott diszkét miliővel, modern eszközparkkal és kiemelkedő szaktudással várja a pácienseket.

Rendelőnkben csak olyan orvosok dolgozhatnak, akik mind szakmailag, mind emberileg megfelelnek az elveinknek.

Elkötelezettek vagyunk a valódi gyógyítás mellett, hisszük, hogy minden ember egyedi eset, mindenki külön figyelmet igényel, személyre szóló megoldási javaslatokkal. Minden beteggel annyi időt kell tölteni, amennyit igényel, és segíteni őt saját szervezetének, állapotának, betegségének minél pontosabb megismerésében. 

Ugyanakkor valljuk, hogy lejárt a köztünk élő polihisztorok ideje: az orvostudomány ma már olyan szerteágazó, hogy nem elég például egy nő életében egy nőgyógyász. Mert másnál szeretne szülni, más végzi az onkológiai műtét. Más végzi a genetikai ultrahangot és más a termékenységi kivizsgálást. Fontos, hogy Ön is ahhoz a specialistához kerüljön, aki a legnagyobb szaktudással bír az Ön problémájának megoldásában. Segítünk ebben!

Rólunk

Olyat rendelőt álmodtunk meg ahová mindenki feszültség nélkül jöhet, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.

tájékoztatók