Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

“Nem ítélkezem, hanem segítek!”

Dr. Bérczes Rita

csecsemő- és gyermekgyógyász
Pasarét

Bemutatkozás

Dr Bérczes Rita vagyok, csecsemő- és gyermekgyógyász szakorvos.

Egyetemista korom óta dolgoztam újszülöttintenzív osztályon – teljesen elbűvöltek a csodálatos kis újszülöttek, boldogsággal töltött el látni őket és segíteni számukra életük kezdetén.

Magyarországi szakvizsgát követően Párizsban fejleszthettem tovább tudásom egy nagy szülészeti klinikán, majd Olaszországban, Bergamoban, egy szervátültető központban dolgoztam. Extrém súlyos körülmények között lévő gyermekekkel és családjaikkal foglalkoztam.

Az igazi változást az életemben saját gyermekeim születése hozta meg (Kornél 8 éves, Zsófi 6 éves, Julianna éves). Saját bőrömön tapasztaltam meg az anyaság kérdéseit, kétségeit és felelősségét. Átéltem a női szerepekkel kapcsolatos nehézségeket és akadályokat. Érdeklődésem ekkor fordult igazán az „anya-gyerek egység” irányába. Megismertem és megtanultam az Életmódorvoslás szemléletet.

A klasszikus gyermekorvoslás mellett sajátos szemléletemmel és tudásommal támogatom és segítem az újdonsült Édesanyákat és Édesapákat, hogy ne csak a baba ellátásához, „életben tartásához” szükséges tanácsokat kapják meg, hanem annál sokkal többet.

Rendeléseimen a még várandós édesanyákkal átbeszéljük a születés lehetőségeit, ennek következményeit a babára, és az anyuka teendőit. Pár hetes-hónapos korban történő vizsgálatok alkalmával mindenről beszélünk, ami a szülőket foglalkoztatja, legyen szó szoptatásról, pótlás/tápszeres táplálásról, alvásról, sárgaságról, súlyfejlődésről, levegőztetésről, munkamegosztásról, napirendről, anyai rekreációról, énidőről, hordozásról, kirándulásról, utazásról és még sorolhatnánk.

Kiemelten fontosnak tartom egy elfogadó, bizalmi légkör kialakítását: figyelek és meghallgatok. Minden esetben nyitottan és pozitívan fordulok a családhoz. Szeretem, amikor rá tudok hangolódni az anyukára, a kisbabára és ezáltal személyre szabottan tudok segíteni.

Ha úgy érzi, a rutin gyermekorvosi vizsgálatokon nem tudott minden kérdést feltenni, kétségei vannak, vagy még csak várandós, és szeretne minél könnyebben megbirkózni az anyaság és gyermeknevelés első lépésivel, jelentkezzen be rendelésemre.

Rendelés

Pasarét

Cs: 9:00 - 15:00

Szolgáltatások

Rendelő, ahol mindig lehet még egy kérdése!

L33 MEDICAL CORVIN

Telefon: +36 30 695 0177

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 44. 1./2.

E-mail: corvin@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL BUDAÖRS

Telefon: +36 20 33 444 33

Cím: 2040 Budaörs, Lévai utca 33.

E-mail: budaors@l33medical.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL PASARÉT

Telefon: +36 1 445 1033

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 38/B.

E-mail: pasaret@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

2021 Minden Jog Fenntartva L33 Medical Kft.

Készítette:

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!