Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

“Salus aegroti suprema lex esto. – A beteg érdeke a legfőbb törvény.”

Dr. Czuczor Petra

szülész-nőgyógyász
Corvin

Szakmai tapasztalat

Dr. Czuczor Petra vagyok szülész-nőgyógyász.

Fiatal felnőttként az egyetemi évek alatt körvonalazódott számomra, hogy orvosként nem választhatok más szakterületet, csak a szülészet-nőgyógyászatot. Úgy gondolom, ez a szakma nem csak az önmagában rejlő szépségek miatt áll közel a szívemhez. Hivatás tekintetében itt találtam meg a helyem. Olyan kórházban indultam el a pályán, ahol szerencsére rövid idő alatt is rengeteget tanulhattam.

Hitvallásom

Szívesen ismerek meg új várandósokat. A kilenc hónap alatt kialakulhat közöttünk egy olyan orvos-páciens kapcsolat, mely alapján a kismama bizalmával megtisztelve átélheti a várandósság és a szülés élményeit aggodalom nélkül.

A nőgyógyászati rendelések alkalmával örömmel tapasztalatom, hogy a páciensek korlátok nélkül osztják meg velem kérdéseiket, panaszaikat. Kiemelten fontos ezen alkalmakkor, hogy megfelelő időt szánjunk a találkozásra.

A cél az, hogy minden hozzám forduló hölgy aggodalmait eloszlatva, nyugodt szívvel távozzon a rendelésről, bízva abban, hogy nőgyógyászati problémáival a jövőben is bátran jelentkezhet nálam.

Hivatástudatunknak megfelelően alapvető jelentősége van a segítségnyújtás szándékának. Tudomáshoz mérten igyekszem minden engem felkereső páciensnek a számára legjobb utat találni az egészségügy labirintusában.

Rendelés

Corvin

K: 14:00 - 20:00

Szolgáltatások

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!