Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

Dr. Fábián Boglárka

SZÜLÉSZ -NŐGYÓGYÁSZ, TERMÉKENYSÉGI SPECIALISTA
BudaörsPasarét

Szakmai tapasztalat

Dr. Fábián Boglárka vagyok, szülész-nőgyógyász.
A Pécsi Tudományegyetem elvégzése után szakképzésemet Németországban folytattam, szakorvosi képesítésemet is ott szereztem.
Kezdettől fogva a szülészet-nőgyógyászat állt az érdeklődésem középpontjában. Hatalmas- és széleskörű elméleti tudást igényel, ugyanekkor emellett a manuális készségeknek is fontos szerep jut a betegellátás során.

Nagyon sokoldalú területe ez az orvostudománynak. A várandósgondozáson és a szülések vezetésén túl magában foglalja a nőgyógyászati fertőzések, hormonális zavarok, vizelettartási problémák, onkológiai elváltozások diagnosztikáját és kezelését is, akár gyógyszeres, akár műtéti úton.

Hitvallásom

Az utóbbi években érdeklődésem a termékenység felé fordult: a meddőség kezelése apró, ám annál fontosabb szegmense a szakmánknak. A tudományos kutatásoknak köszönhetően egyre bővebb ismeretekkel rendelkezünk ezen a területen is, így megfelelő technikai feltételek mellett egyre több páciensnek/párnak tudunk segíteni a szülővé, illetve családdá válásban.

Az egyik legkedvesebb történetem is ezzel kapcsolatos:

“Egy nagyon kedves, a harmincas évei elején járó páciensemnél néhány hónappal első gyermeke megszületése után emlőrákot diagnosztizáltak. Megoperáltuk, végigcsinálta a protokollnak megfelelő kemoterápiát, aztán a sugárkezelést. Három évvel később újból várandós lett, majd egy egészséges kislányt szült. Azóta is tünet- és panaszmentes. Az élete legkritikusabb és legszebb pillanataiban is mellette lehettem: ez a szép a mi szakmánkban.”

Rendelés

Budaörs

Cs: 13:00 - 19:00

Pasarét

K: 13:00 - 19:00

Szolgáltatások

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!