fbpx
„Az elmúlt években nagyjából 870 újszülöttet segítettem a világra – ez az egyik dolog, amire a legbüszkébb vagyok”

Dr. Király Csaba

Pasarét
szülész-nőgyógyász

Dr. Király Csaba vagyok, szülész-nőgyógyász.

Szegeden szereztem orvosi diplomát 2015-ben, majd 2020-ban szakvizsgáztam.

Nőgyógyászati területen a rendszeres szűrővizsgálatok, valamint a napjainkban különösen gyakori HPV infekciók adekvát terápiája a fő érdeklődési területem, amellett, hogy a nőgyógyászati betegségek kivizsgálásával és gyógyításával foglalkozom.

Orvostanhallgató éveim alatt találkoztam először a méh fejlődési rendellenességeivel, ami később is foglalkoztatott: a szakdolgozatom is ebben a témában készült, és a mai napig nagy hangsúlyt fektetek minden szűrővizsgálat során a nőgyógyászati ultrahangvizsgálatra.

Nagy tapasztalatom van problémás terhességek kiszűrésében és gondozásában.

Szülészeti területen végzett eddigi tevékenységem során körülbelül 870 szülést kísértem. Várandósgondozás alatt a társbetegségek mielőbbi felismerését, valamint a patológiás terhességek korai kiszűrését tartom a legfontosabb feladatnak, s ennek kapcsán a társszakmákkal történő szoros együttműködést, hiszen egy egészséges babának egy egészséges anyára van szüksége és fordítva.

Egy várandósság során vannak olyan kérdések, amik megválaszolása nem ér rá 4 hétig.

Éppen ezért, azt gondolom, hogy ma, amikor az orvosválasztás a várandósság során csak magára a gondozásra korlátozódik, kiemelten fontos, hogy egy kismama terhességét egy ember kísérje végig, akit nem csak a rendelésen lehet utolérni. Ezt szeretném a kismamáknak, illetve más, nőgyógyászati problémákkal küzdő pácienseimnek is megadni.

Hiszek abban, hogy a nyugalmat árasztó orvos és egy kellemes rendelői környezet megteremti azt a bizalmi légkört, amire ebben a szakmában szükség van.

Milyen problémákkal fordulhatnak hozzám a páciensek?

Amennyiben úgy érzi, tudok Önnek segíteni, forduljon hozzám bizalommal!

Rendelés

Pasarét

Hétfő: 15:00-20:00

Szolgáltatások