Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

„Nemcsak orvosként, de nőként és anyaként is tisztában vagyok azzal, hogy mivel jár egy nőgyógyászati vizsgálat, ezért kiemelten fontosnak tartom, hogy a hozzám ellátogató hölgyek maximális odafigyelésben részesüljenek.”

Dr. Krauth Barbara

Szülész-Nőgyógyász
Pasarét

Szakmai tapasztalat

Dr. Krauth Barbara szülész-nőgyógyász szakorvos vagyok. Diplomámat és szakorvosi képzettségemet a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen szereztem meg.

Rendelésem során közvetlen, vidám légkör kialakítására törekszem, hogy pácienseim oldottan tudjanak beszélni problémáikról. Fontosnak tartom a teljes körű tájékoztatást, a vizsgálatok során igyekszem elmagyarázni, vagy akár ultrahangon megmutatni mi történik a szervezetben, így a páciens nem csak alanya, hanem része a gyógyulásának.

Várok mindenkit korosztálytól függetlenül szeretettel.

Specializáció

Speciális szakterületem a

  • visszatérő hólyag- és hüvelygyulladás, de soha nem csak egy adott panaszra, hanem a betegek lelki hátterére is fókuszálok.
  • továbbá a hormonális problémák,
  • policisztás ovárium szindróma,
  • elhízás,
  • meddőségi zavarok,
  • kismedencei fájdalom.

 

Munkám során előszeretettel használok fitoterápiás szereket is.

Kórházi háttér

Észak-Közép-budai Centrum, Új Szent János Kórház és Szakrendelő.

Barbival egy nőgyógyászati daganatsebészeti továbbképzésen kerültünk egy asztalhoz, ahol pont egyszerre állapítottuk meg, hogy laparoscopos Wertheim műtétet végezni a szakma csúcsa, de mindkettőnket jobban vonz a nők mindennapi életét segítő járóbeteg-ellátás. Kiderült, hogy a nőgyógyászat egy olyan területével foglalkozik, amit sok más kolléga szíve szerint inkább elkerül: a visszatérő hólyag- és hüvelyfertőzések és azok gyógynövényes (fitoterápiás) kezelési lehetőségei! Ha én ezt korábban tudtam volna! Élénken élnek bennem azok az egyetemi évek, amikor én is legalább kéthavonta, ha nem havonta kínlódtam valami “felfázásos” bajtól, és bármit megadtam volna, ha valaki véglegesen elmulasztotta volna. Beszélgetéseink során kiderült, hogy legyen szó terhesgondozásról, hormonzavarról vagy hüvelygombáról a páciensek érzéseivel, lelkével is foglalkozik, tényleg az egész embert gyógyítja. Igazi kincs! Csütörtök délutánonként vár titeket a pasaréti rendelőben.

Hitvallás

Várandósok gondozása a leghálásabb és legszebb területe szakmámnak.

Boldogsággal tölt el, amikor egy családdá válás folyamatában nyújthatok szakértelmet és támaszt, így természetesen a kismamákat is várom szeretettel.

Rendelés

Pasarét

Cs: 15:00 - 19:00

Szolgáltatások

Rendelő, ahol mindig lehet még egy kérdése!

L33 MEDICAL CORVIN

Telefon: +36 30 695 0177

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 44. 1./2.

E-mail: corvin@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL BUDAÖRS

Telefon: +36 20 33 444 33

Cím: 2040 Budaörs, Lévai utca 33.

E-mail: budaors@l33medical.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL PASARÉT

Telefon: +36 1 445 1033

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 38/B.

E-mail: pasaret@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

2021 Minden Jog Fenntartva L33 Medical Kft.

Készítette:

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!