Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

„Az élet legszebb és legnehezebb pillanatai is a szülőszobákon zajlanak.”

Dr. Nagy Boglárka

szülész-nőgyógyász
CorvinPasarét

Dr. Nagy Boglárka vagyok, szülész-nőgyógyász.

Orvosi diplomámat a Pécsi Tudományegyetemen szereztem. Rezidensi éveimet vidéken kezdtem, ahol rövid időn belül sok tapasztalattal gazdagodtam.

Munkám során nagyon fontosnak tartom a beteg és az orvos közötti bizalom kialakítását. Maximálisan törekszem arra, hogy minden páciensem elégedetten távozzon a rendelésemről, hogy egy esetleges újabb probléma esetén nyugodt szívvel fordulhasson hozzám.

Amivel fordulhatnak hozzám:

  • általános nőgyógyászati vizsgálat
  • fogamzásgátlás tanácsadás
  • nemi betegségek szűrése
  • nőgyógyászati ultrahang vizsgálat
  • vérzészavarok kivizsgálása, kezelése
  • terhesgondozás
  • meddőségi kivizsgálás

Szeretettel várom rendelésemen a sportolni szerető kismamákat!

Nagyon fontos szerepet tölt be az életemben a sport, ami egy gyakran vitatott téma a várandósság időszakában. Nekem az a véleményem, hogy a kettő nem zárja ki egymást, sőt.

Nagyon szeretnék azoknak a kismamáknak segítséget nyújtani, akiknek fontos várandósság alatt is az egészséges életmód és a mozgás – persze a kisbaba egészségét maximálisan szem előtt tartva!

Nehéz, de szép

A munkám egyáltalán nem könnyű, de ebben rejlik a szépsége is. Bár olykor sok a munka, ami azzal jár, hogy nem kevés időt töltök külön a családomtól, mindig motivál az, amiért dolgozom.

Ha előveszem a pácienseimtől kapott leveleket, az általam világra segített újszülöttekről kapott fotók gyűjteményét, mindig fel tudok töltődni. Ezek megerősítenek abban, hogy nincs csodálatosabb hivatás, mint a miénk.

Ha úgy érzi, tudok segíteni, jelentkezzen be hozzám!

Rendelés

Corvin

H: 14:00 - 20:00

Pasarét

P: 14:00 - 20:00

Szolgáltatások

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!