Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

„Hiszek az emberben. Hiszek a mindenekfelett álló egészség lényegében, Test és lélek boldog egységében, Hiszek a gyógyulásban, Minden baj legyőzésében, Az ember örök igazában a fájdalmakkal szemben, Hiszek egy tökéletesen működő, egészséges testben és a nyílt lélekben, amelyben nincs ármány, árulás és alávalóság. Ami rossz benne, az legyőzhető.”

Dr. Nagy Tímea

radiológus főorvos
Corvin

Szakmai tapasztalat

Dr. Nagy Tímea vagyok, radiológus szakorvos.

2007-ben végeztem Budapesten, a Semmelweis Egyetemen summa cum laude minősítéssel. Rezidensi éveimet az egyetem Radiológiai Klinikáján, a Szent Imre Kórházban és az Országos Onkológiai Intézetben töltöttem, mely utóbbiban fogalmazódott meg bennem, hogy elsősorban onkoradiológiával szeretnék a későbbiekben foglalkozni.

Szakorvosjelöltként az Országos Onkológiai Intézetben dolgoztam, ahol az emlődiagnosztika ragadott magával, itt PhD hallgatóként sikerült e témában mélyebben is elmélyednem, majd 2012/13-ban Dublinban, a Trinity College-ba nyert ösztöndíjjal daganatkutatással foglalkoznom.

2014 óta ismét alma matereben, a Semmelweis Egyetem immáron Orvosi Képalkotó Klinikáján folytatom szakmai munkám.

2018-ban szereztem radiológus szakvizsgát, kiválóan megfelelt eredménnyel. 2018 novemberétől 2020 májusáig komplex emlődiagnosztikai liszenszképzésben vettem részt.

 

Munkám nagy részét a klinika emlődiagnosztikai laborjában töltöm, ahol

  • mammográfia/emlőtomoszintézis értékelést,
  • ultrahang vizsgálatokat
  • és mintavételeket végzek.

 

Szívemhez legközelebb álló terület ez, mely a diagnosztikában kevéssé jellemző betegkapcsolatot, közvetlen kommunikációt és betegkövetést teszi lehetővé, így a páciensek gyógyulásának aktívabb résztvevőjévé is válhatok, mindamellett, hogy a diagnózis közlésével történetük gyakran tőlünk indul. Így a pszichés vezetést éppoly fontosnak és meghatározónak tartom, mint a diagnosztikai vizsgálatokat és beavatkozásokat.

A mammográfiai vizsgálatok mellett rutinszerűen részt veszek a röntgen, ultrahang és a CT labor munkájában, a vizsgálatok leletezésében, kivitelezésében.

Miben tudok segíteni?

Mind szűrő jelleggel történő, mind panasszal érkező pácienseknél, a napi rutinban is végzett has-kismedencei, emlő és a hozzá tartozó nyirokrégiók, nyaki lágyrészek, pajzsmirigy, lágyrészek és nyaki erek Doppler ultrahang vizsgálatát végzem rendelésem során. Szükség esetén mintavételre (FNAB, core biopszia), vagy szeletképalkotó vizsgálatra (CT, MR) a társintézetek felé irányatom a pácienseket, melyek kivitelezésében/ értékelésében személyesen is részt tudok venni.

Szabadidőmben legszívesebben olvasok és kertészkedem. Angol nyelven folyékonyan beszélek. Amiért a leghálásabb vagyok: egy 4 éves csodálatos kislány, akinek büszke édesanyja lehetek.

Amennyiben segíteni tudok Önnek, várom szeretettel rendelésemen és köszönöm a bizalmát!

Hitvallás

Emlődiagnosztaként küldetésemnek érzem az emlőrák-prevenciót, kiemelten fontosnak tartom a szűrővizsgálatok szerepét.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a közérthetőségre, hogy a páciensek számára is teljesen világos legyen a kézhez kapott lelet tartalma, pontos értelmezése.

 

Rendelés

Corvin

K: 15:00 - 20:00

Szolgáltatások

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!