fbpx
„Fontos célom, hogy évek múlva is az egyik legszebb élmény maradjon a szülés a pároknak”.

Dr. Siklós Nóra

Budaörs
szülész-nőgyógyász

Dr. Siklós Nóra vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos

Orvosi diplomámat 2010-ben szereztem meg a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen. Mindig orvos akartam lenni, ebben nem is volt meglepetés, hiszen a szüleim, nagyszüleim is orvosok. De én tettem egy kis kitérőt: szereztem egy közgazdász diplomát is, végül azonban mégis az orvosi pálya mellett köteleződtem el.

Szülész-nőgyógyászként főbb érdeklődési területeim közé tartozik a várandósgondozás, a természetes szülés és egyre többet foglalkozom meddőségi kivizsgálással is.

A szülészet szép szakma, ami leginkább pozitív élményeket ad. Mondhatjuk, hogy gyerekkorom óta szívtam magamba a szakma szeretetét, ugyanis édesapám, dr. Siklós Pál, a „Tanár Úr” szintén szülész-nőgyógyász. Külön öröm számomra, hogy tőle tanulhattam, és ma már együtt is dolgozhatok vele.

Türelem és idő

A szülészet olyan műfaj, amihez elengedhetetlen a türelem és az idő, amit én igyekszem megadni a kismamáknak.

Mindig is inkább a szülőszoba volt a terepem, mint a műtő. Nagy támogatója vagyok a természetes szülésnek, akár olyan, alternatív megoldásokkal is, mint a vízben szülés, illetve a farfekvésű magzatok esetében a méhen belüli fordítás.

Erre egyébként a saját szülésem kapcsán is szükség volt: kislányom medencevégű fekvésű volt, próbálkoztunk is a külső fordítással, de sajnos nem sikerült, így ő végül császármetszéssel született meg, bármennyire is természetesség-párti vagyok.

Családok születnek

Fantasztikus érzés, amikor a szemünk láttára válnak családdá a párok – ez hihetetlenül nagy motivációt ad a mindennapi munkavégzés során.

A mai napig elérzékenyülök, amikor a szemem előtt születik meg a család, amikor az édesapák először fogják meg, látják meg gyermeküket, könnybe lábadt szemmel, miközben a párjukra is büszkén néznek.

Segítek azoknak, akiknek nehezebben megy

Egy ideje meddőségi kivizsgálásokat is végzek, ugyanis tudom, hogy mennyire nehéz lehet azoknak a pároknak, akiknek nem jön össze a gyermekvállalás. Igyekszem segítséget nyújtani nekik az alapszintű meddőségi kivizsgálásban, amelyben fontos szerepet játszik az ultrahangos követés és szükség esetén a peteérés támogatása.

Mivel fordulhatnak hozzám a páciensek?

  • Várandósgondozás
  • Nőgyászati vizsgálatok
  • Meddőségi kivizsgálás (alapszinten)
  • Kiemelt szolgáltatások: várandósgondozás, endorette mintavétel (ambulánsan szövettani mintavétel a méhűrből)

Ha úgy érzi, tudok Önnek segíteni, forduljon hozzám bizalommal!

Rendelés

Budaörs

Cs: 8:00-12:00

Szolgáltatások