fbpx
l33_fekvo_2021
l33 pasarét

az L33 Nőgyógyászati Centrum legújabb tagja

Blog

Kik vagyunk?

Az L33 Medical PASARÉT az L33 Medical Nőgyógyászati Centrum legújabb tagja, melyet az előző rendelők tapasztalatait felhasználva, azok előnyeit megtartva, hibáit kiküszöbölve, kompromisszumok nélkül hívtunk életre.

Kompromisszumok és megalkuvás nélkül választottuk ki a legkiválóbb szülész-nőgyógyászokat, akikben egyesül minden, amit én is elvárok a nőgyógyászomtól: maximális szakmai felkészültség, megnyugtató emberi hozzáállás. Olyanokat, akikhez bátran küldöm a barátnőmet vérzészavarral, a tesómat terhesgondozásra, vagy anyukámat változókori panaszokkal.

Elkötelezettek vagyunk a valódi gyógyítás mellett, hisszük, hogy minden ember egyedi eset, mindenki külön figyelmet igényel, személyre szóló megoldási javaslatokkal. Minden beteggel annyi időt kell tölteni, amennyit igényel, és segíteni őt saját szervezetének, állapotának, betegségének minél pontosabb megismerésében. 

Dr. Héra Anna

Szülész-nőgyógyász

csütörtök: 14:00-20:00

Dr. Fábián Boglárka

Szülész-nőgyógyász

kedd: 14:00-20:00

Dr. Krauth Barbara

Szülész-nőgyógyász

csütörtök: 14:00-20:00

Dr. Nagyházi Orsolya

Szülész-nőgyógyász

hétfő: 14:00-20:00

Dr. Nagy Boglárka

Szülész-nőgyógyász

péntek: 14:00-20:00

Dr. Morvay Zita

Szülész-nőgyógyász

szerda: 14:00-20:00

Dr. Szentiványi Zoltán

Szülész-nőgyógyász

szerda: 14:00-20:00

Dr. Kapás István

Szülész-nőgyógyász

kedd: 14:00-20:00

Gál Zsófia

biológus-embriológus

kedd: 16:00-19:00

rólunk
Nálunk minden páciensnek lehet "még egy kérdése"

“Olyat magánrendelőt szeretettem volna, ahol annyi időt tölthetek egy beteggel, amennyit igényel. Olyat, ahol mindent részletesen elmagyarázhatok, ha kell, le is rajzolhatom. Olyat, ahol valóban figyelnek a páciensekre.”

Az L33 Medical alapvetően szülészet-nőgyógyászat központú egészségügyi centrum. Rendelőnkben dolgozó kollégáink a nőgyógyászati tevékenységek széles skáláján szakértők és ezáltal Ön mindig a legjobb kezekbe kerül és a legjobb ellátást kapja.

Sokszor csak akkor jut eszünkbe orvoshoz fordulni, amikor már baj van, amikor fáj, amikor vérzik.

Szerencsére egyre többen tudják, hogy a nőgyógyászt panaszmentesen is érdemes felkeresni évente egyszer, hisz rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálattal számtalan betegséget előzhetünk meg, legyen szó daganatos elváltozásokról, anatómiai eltérésekről, hormonzavarról vagy épp fertőzésekről.

Rendelőnkben általános nőgyógyászat keretein belül az alábbi szolgáltatások közül választhat:

 • méhnyakrákszűrés
 • ultrahangvizsgálat
 • hüvelyi fertőzések vizsgálata, kenetvétel, tenyésztés
 • nemi úton terjedő fertőző betegségek vizsgálata (pl: Chlamydia, Urea- Mycoplasma…)
 • HPV-fertőzés vizsgálata
 • fogamzásgátlás, sürgősségi fogamzásgátlás
 • spirál (IUD) felhelyezése, ellenőrzése, eltávolítása
 • vérzészavarok, menstruációs problémák kezelése
 • családtervezési tanácsadás, teherbeesés előtti kivizsgálás

Manapság azonban a szülészet-nőgyógyászat egy nagy, szerteágazó tudományággá fejlődött, így általában már nem elég egy páciensnek egy nőgyógyász egész életében. Hisz más tudás kell a gyermeknőgyógyászathoz, más a lombikprogramhoz, más a daganatos betegségek operálásához és megint más a változókori panaszok kezeléséhez. Amennyiben úgy érzi, hogy problémája specialistát igényel, forduljon bizalommal speciális szakterületű kollégáinkhoz, ezáltal Ön mindig a legjobb kezekbe kerül és a legjobb ellátást kapja.

A várandóság az egyik legcsodálatosabb időszak egy nő életében. Ehhez szeretnénk mi is hozzájárulni azzal, hogy terhességét az anya és a magzat egészségének védelme érdekében a szakma szabályai szerint nyomon követjük, lehetőséget biztosítunk rá, hogy a kismama feltegye az összes kérdését, segítünk a számára legmegfelelőbb kiegészítő vizsgálatok közül választani, és személyre szólóan, együtt alakítjuk a terhesgondozás menetét, hogy a kismama a legnagyobb biztonságban érezze magát.

A meddőségi vizsgálatok és kezelések azok, amikkel kapcsolatban minden pár reméli, hogy nem lesz rá szüksége. Sajnos azonban olykor előfordul, hogy hiába minden próbálkozás, spontán valahogy nem akar kopogtatni a gólya.

Ez a helyzet többszörösen nehéz, mert amellett, hogy lelkileg megviseli a párt, hogy nem akar jönni az annyira várt baba, ott van a félelem is, és ezernyi kérdés:

 • Vajon mi lehet a probléma?
 • Melyikünkkel van probléma?
 • Tudnak segíteni?
 • Mikor kell egyáltalán orvoshoz fordulni?
 • Milyen megoldások lehetségesek?
 • Meddig lehet elmenni?
 • És mi van, ha így sem sikerül?

Ezen kérdések egy részére szülész-nőgyógyászként tudok választ adni a hozzám fordulóknak, egy másik részére nem. El tudom indítani a párokat az úton, tudok javasolni vizsgálatokat, kezeléseket, következő lépéseket.

De azt sajnos nem tudom előre megmondani, hogy biztosan sikerrel járunk-e, ahogy azt sem, hogy egy adott pár meddig mehet el, meddig képes elmenni az úton.

Az, hogy valaki nem fogan meg spontán, nem jelenti azt, hogy nem lehet gyermeke!

Meddőségről beszélünk, ha 1 év rendszeres nemi élet esetén sem következik be a terhesség.

Nehezített teherbe esés, meddőség esetén 40%-ban a férfinél, 40%-ban a nőnél, és 20%-ban mindkettőjüknél találunk valami eltérést, így elengedhetetlenül fontos, hogy kivizsgálás – akár már a gyermekvállalás előtt – a pár férfi tagjánál is történjen vizsgálat.

Mi lehet a probléma?

A legismertebb eltérés a spermaszám csökkenése avagy a spermiumok teljes hiánya. Ezen kívül lehet azonban eltérés a kiskatonák alakjában, valamint mozgásukban is: lomhábbá válhatnak illetve céltalanul bolyonghatnak. 

A vizsgálat egyszerű: csupán mintát kell adni (ami – valljuk be – egy férfinek kevésbé kellemetlen, mint egy nőnek egy petevezeték-átjárhatósági vizsgálat)

Beutaló nélkül, sorban állás nélkül, akár azonnal!

Rendelőnkben lehetőség van a Magyarországon elérhető összes vérvételi teszt elvégzésére, legyen szó egy sima vérképről, vagy összetett immunológiai vizsgálatról.

Válasszon minket, ha nincs ideje a szakrendelőben órákon keresztül sorba állni. A vizsgálatokat beutaló nélkül is elvégezzük, és segítünk a kérésének, illetve panaszainak leginkább megfelelő vizsgálatokat kiválasztani.

kapcsolat
+36 1 445 1033

1026 Budapest, Pasaréti út 38/B.

Ismerje meg az L33 Medical filozófiáját

„Néhány éve álmodtam egy rendelőt. Egy rendelőt, ahol bármennyi időt tölthetek egy beteggel. Ahol nem sürgetnek. Ahol mindig van olyan eszköz, ami kell. Ahol az asszisztens őszintén mosolyog. Ahol nem csak az orvos, hanem a beteg is kap egy kávét.

Olyat, ahova mindenki feszültség nélkül jöhet. Olyat, ahol tisztelik a betegeket. Olyat, ahol mindig lehet még egy kérdése.” (Dr. Vörös Anna – szülész-nőgyógyász, termékenységi specialista)

Így jött létre az L33 Medical, mely mára egyesíti a kis magánrendelők és a nagy monstrumok pozitív tulajdonságait. Rendelőink mérete még lehetővé teszi a személyes jelenlétet és személyes közreműködést, mint orvosaink, mind asszisztenseink kiválasztásában; mind a páciensekre való odafigyelésben. Ugyanakkor elég nagy és szerteágazó már ahhoz, hogy Budapest és a környék több pontján jelen vagyunk, így hétfőtől péntekig, reggeltől estig áll rendelkezésre orvos, ha valakinek sos szüksége van rá.

Nézzünk mindezt a gyakorlatban.

Rendelőinkben nagy hangsúlyt fektetünk az orvosok kiválasztására. Csak olyan kollégával dolgozom együtt, aki mind emberileg, mind szakmailag megfelel elveinknek, azaz nem futószalagon kezeli a pácienseket, mindent részletesen elmagyaráz, meggyőződik róla, hogy a vele szemben ülő mindent megértett, és egészen biztos, hogy nincs több kérdése. Mind kommunikációjával, mind metakommunikációjával megtesz mindent azért, hogy a páciens megnyíljon, feszültség nélkül tudja elmondani panaszait, gondolatait.

Orvosaink minden körülmények között a legnagyobb gondossággal és alapossággal járnak el, ugyanakkor nem kérnek szükségtelen vizsgálatokat, nem hívják vissza fölöslegesen a betegeket.

 

Pácienseink kezét az orvosi vizitet követően sem engedjük el, hisz bármely, nálunk készült leletet (pl. rákszűrés, HPV, tenyésztés, stb.) orvosa azonnal véleményez, amiről email-fordultával értesítjük, amennyiben szükséges: terápiás javaslattal és online recepttel látjuk el.

A leletekről érthető, magyar leírást kap, nem csupán a 3-4 betűs, érthetetlen latin rövidítéseket Amennyiben ennek ellenére nem lenne valami érthető, vagy asszisztenseink túl kacifántosan fogalmazták meg, nyugodtan kérdezzen azon nyomban emailben vagy telefonon, ahogy egyszerűbb.

Az L33 Medical rendelőiben azért dolgozunk, hogy a hozzánk fordulók a legnagyobb biztonságban legyenek. Így, ha egy páciensünknek sürgős orvosi ellátást igénylő problémája akad, jellemzően: pl. egy várandós kismamának panasza van: lehetőség van hétfőtől péntekig, reggeltől estig sos vizsgáltra érkezni. Köszönhetően az orvosok és asszisztensek közti kiváló kommunikációnak, mire beér a rendelőbe, kollégáink már minden szükséges információt megkaptak Önről és az állapotáról.

Elkötelezettek vagyunk a valódi gyógyítás mellett, hisszük, hogy minden ember egyedi eset, mindenki külön figyelmet igényel, személyre szóló megoldási javaslatokkal. Minden beteggel annyi időt kell tölteni, amennyit igényel, és segíteni őt saját szervezetének, állapotának, betegségének minél pontosabb megismerésében. 

Ugyanakkor valljuk, hogy lejárt a köztünk élő polihisztorok ideje: az orvostudomány ma már olyan szerteágazó, hogy például nem elég egy nő életében egy nőgyógyász. Mert másnál szeretne szülni, más végzi az endometriózis műtét. Más végzi a genetikai ultrahangot és más a termékenységi kivizsgálást. Máshoz visszük a 12 éves serdülő kislányunkat és máshoz a hatvanas éveiben járó Édesanyánkat. Fontos, hogy Ön is ahhoz a specialistához kerüljön, aki a legnagyobb szaktudással bír az Ön problémájának megoldásában. Segítünk ebben!

Keressen minket bizalommal Budaörsön, Budapesten a Corvin Mozi mellett, Szolnokon és a Pasaréten is!