Google értékelés
5.0
3334 értékelés alapján
js_loader

Sem megbízhatóság, sem diszkréció, sem empátia terén nem szeretnél kompromisszumokat kötni, mikor rendelőt keresel?

Menopauza tanácsadásunkon mindenből a legjobbat kapod

Budaörs

Corvin

Kapuzárás helyett második virágkor? Kérem, most egy határozott mozdulattal végleg töröld ki emlékeid közül a nagyanyáinktól örökölt nyomasztó gondolatokat: a változó kor a 21. századi nők életében semminek nem a vége. Semmit nem kell feladnod, semmiről nem kell lemondanod, és főleg: nincs miért önmagadat egyetlen árnyalattal is kevesebbnek érezni, mint 25 évesen!

Lénárt Karolina

Google értékelés

„Azonnal találtam megfelelő időpontot online, a rendelő nagyon szép volt a munkatársak pedig szuper kedvesek, a vizsgálat alatt nagyon alapos magyarázatot kaptam mindenre. 1,5 éves babával érkeztem, egy asszisztens hölgy rögtön segített és játszott vele, hogy a vizsgálat zökkenőmentesen történhessen!”

Szilágyi Fruzsina

Google értékelés

„Még csak egyszer voltam, de nagyon elégedett vagyok. A rendelő igényes, a doktornő szakmailag nagyon felkészült, és úgy válaszolta meg a sok kérdésem, hogy végre nem éreztem, hogy gond, hogy érdeklődöm. Szerintem vissza fogok járni. Az ügyintézés telefonon, e-mailben könnyen és gyorsan megy.”

Ádám Bettina

Google értékelés

„A rendelő nagyon igényes, jól felszerelt. A doktornő mérhetetlenül kedves és figyelmes. Mindig izgulok a vizsgálatok miatt, de a doktornő hamar megnyugtat, finoman és precízen vizsgál. Mindig megkapom a válaszokat az összes kérdésemre 🙂 Elégedett vagyok a teljes szolgáltatással.”

Kövi Erika

Google értékelés

„Az L33 Medical Corvinban jártam tegnap. Nagyon pozitív volt minden.
Maga a hely nagyon barátságos, nagyon kedves volt a recepció és mindenki jó kedvű mosolygós és segítőkész volt. Az orvos, aki tegnap vizsgált is nagyon kedves volt és köszönöm az L33-nak a hozzáértést. Nagyon tudom ajánlani. Abszolút 5 csillag.”

Simon Renáta

Google értékelés

„Én nem szeretek orvoshoz járni, és tényleg csak akkor megyek amikor már muszáj. Itt pedig mindenki annyira de annyira kedves, hogy az hihetetlen. Ez nagyon sokat számít, amikor az ember kiszolgáltatottnak érzi magát egy állapot miatt. Úgyhogy én nagyon hálás vagyok nekik, hogy a szakértelem mellett az emberségre is ennyire figyelnek!”

Tarjányi Nóri

Google értékelés

„Csak ajánlani tudom a rendelőt, több orvosnál is voltam különböző területeken, mindenki, a recepciós hölgyek is, az asszisztensek is, egytől egyig végtelen kedvességgel, türelemmel, szakmai tudással és empátiával állnak a páciensekhez. Mostantól kezdve csak ide fogok járni.”

Magócs Máté

Google értékelés

„A váróterem tiszta, rendezett, asszisztensek nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. A Doktor úr végtelenül türelmesen végig hallgatta panaszaimat, majd alaposon kivizsgált, miközben folyamatosan tájékoztatott, hogy éppen mi fog történni, illetve mit fogok érezni. A kezelés végén pedig hasznos tanácsokkal látott el a leggyorsabb felépülés érdekében.”

Kenesei Judit

Google értékelés

„A laborba mentünk lányommal, aki mindig rosszul viselte a tűt, de itt nagyon pozitív élményben volt része, egyáltalán nem fájt neki és jót beszélgettünk a doktornővel. Köszönjük a gondos ellátást!”

Edit Márki

Google értékelés

„Szép tiszta, igényes környezet. Kedves, segítőkész volt az asszisztens. A rendelő nagyon jól felszerelt, mindenről pontos részletes tájékoztatást kaptam. A doktornő akinél voltam nagyon kedves, figyelmes volt. Szívesen megyek vissza újra.”

Kiemelkedő tapasztalat és szaktudás

a jó közérzetért

Orvosaink évtizedes tapasztalatának köszönhetően számos páciensnek segítünk a menopauza kérdésköreiben.

Lelkiismeretes és

elhivatott segítség

Elhivatottak vagyunk női pácienseink életminőségének javítása iránt, hisszük, hogy a változókor pozitív életfázis is lehet az Ön számára.

A változókor

mint pozitív mérföldkő

Aki jól menedzseli az egészségét, annak a változókor jó változásokat is hoz. Merész a hasonlat, de a menopauza ugyanolyan hormonális forradalom a testünkben, mint a kamaszkor volt – és pont olyan a pozitív mérföldkő lehet belőle: lehet, hogy olykor kicsit rázós, de átalakulás, szárnybontogatás, egy új fejezet kezdete.

Hála az egyre javuló életkörülményeknek és az orvostudomány fejlődésének, mi, nőgyógyászok, ma már rengeteget tudunk tenni azért, hogy pácienseink a menopauza alatt és után is felszabadultan, kompromisszumok nélkül élvezhessék az életüket.

És micsoda szerencse! Gondoljunk csak bele: a ma élő hölgyek várható életkora közel 80 év, a menopauzát többségük 45-50 körül éli át – tehát ez után bizony még 25-30 évnek néznek elébe. Azaz a teljes életük egyharmada még csak ez után következik! Kicsit sem mindegy, hogyan töltünk el egy ilyen hosszú időt, ugye? Lehet megadóan, kiábrándultan, napjainkat önkéntes leszázalékoltságban tengetve, ahogy dédanyáink tették (de ne felejtsük el: az ő életükben ez messze nem volt egy olyan hosszú szakasz, mint a mai nőkében!) – vagy lehet viruló nőiességgel, szexisen, testileg-lelkileg-szellemileg a topon maradva és kicsattanó egészségben, boldogan.

Online időpontfoglalás

Bővebben a változókorról

és ezzel kapcsolatos kérdéskörökről

Egy nő 35 – 40 évesen épp élete virágában van. A klimaxra nem is gondol, hisz az olyan messze van még … akkor mégis mit üzen a teste ilyen fura tünetekkel:

 • indokolatlan izzadás
 • kiszámíthatatlan hőhullámok
 • hirtelen heves szívdobogás
 • hangulatingadozás (hirtelen szomorúságtól az elemi erejű dühkitörésig)
 • magányosság-érzet rohamok,
 • elhagyatottságérzés
 • alvászavar
 • makacs testsúly ingadozás (főleg a rossz irányba)
 • csökkenő teljesítmény
 • kevésbé tudunk koncentrálni
 • kiszámíthatatlanul támadó fáradékonyság
 • olykor a memóriánk is cserbenhagy
 • ezek mellett nem csoda, ha a libidónk sem a régi.

Nos, bár a fenti tünetek akár 10 évvel is megelőzhetik a menopauzát, mégis annak az előfutárai. Ez az időszak a perimanopauza. Mivel azonban ebben az időszakban a menstruáció még nem feltétlenül akadozik, sajnos ezeket a tüneteket sokszor félrediagnosztizálják.

Ezért, ha 40 fölött ezek bármelyikét többször is észleled, akkor kérlek, vedd komolyan! Ne nyomd el, ne söpörd félre, és kivételesen ne tűrd, ahogy mindent tűrni szoktál, mert ezek kicsi, de fontos vészjelek! Minél előbb kezded el kordában tartani a testedben zajló folyamatokat, annál inkább uralni tudod majd a későbbi tüneteket!

A legtöbb hölgy csak ekkor (a premenopauza és a menopauza idején) eszmél rá hirtelen a teste folyamataira. Most marad el a menstruáció, ezzel együtt pedig fokozódnak a kellemetlenségek is:

 • elkezdődik a csontritkulás, ami legtöbbször minden tünet nélkül, titokban rombol
 • visszatérő hólyaghurut és húgycsőgyulladás teszi nehezen viselhetővé a mindennapokat
 • a női hormonok védelme véget ér: a nők már a férfiakkal azonos mértékben eshetnek a szívritmuszavar, a magas vérnyomás betegségek áldozatául (infarktus, agyvérzés)
 • kínzó égés, viszketés: a szeméremtest steril gyulladása, ami minden külső behatás, fertőzés nélkül, akár egész nap otthon ülve is kialakulhat
 • hüvelyszárazság, ami miatt fájdalmassá válhat az együttlét
 • sorvadni kezd a nyálkahártya (ami szintén nem tesz jót a libidónak).

Hát igen, ezek azok a legendás tünetek, amikkel évszázadokon át riogatták a nőket – és a nők egymást. Tény, hogy ezek hajdan valóban szinte minden hölgy szexuális életének szomorú véget vetettek. Ma azonban még ezekre is létezik gyors és fájdalommentes megoldás: intimlézerrel egy alig félórás beavatkozás árán, lábadozási idő nélkül tudjuk kezelni a hüvelynyálkahártyához kapcsolódó jelenségeket (igen, szerencsére ma már itt tart az orvostudomány!)

Sajnos sok orvos ezekre a tünetekre csak annyit mond: „ez mind teljesen normális, számítani kell rá” – mi nem tartozunk közéjük! A megfelelő kivizsgálás után személyre szabott, célzott kezeléssel a tünetek jól kordában tarthatók, az életminőség nagymértékben javítható.

A késői szakasz tünetei a legsúlyosabbak, és ezzel kapcsolatban most le is kell rombolnunk egy tévhitet: a menopauzának sosincs „vége”! Nincs a rossz időszak után fellendülés, ebből nem lehet kigyógyulni, mert ez az állapot az élet végéig tart. De hogy pontosan mi az, ami az életünk végéig elkísér, amivel nap mint nap együtt élünk, az rajtunk is múlik! Lehet tünetmentes, gondtalan állapot – de ennek ára van: aktívan törődni kell magunkkal! Mert, ha nem teszünk ellene tudatosan, akkor:

 • súlyosbodik a csontritkulás és jönnek a kisebb nagyobb csonttörések
 • a keringési problémák elfajulnak és lecsap a stroke, az infarktus
 • míg a bagatell feledékenységből demencia, súlyos és szomorú szellemi leépülés következik.

De ez ma már NEM KÖTELEZŐ sorsa a nőknek, amibe akár átmenetileg is bele kellene törődniük!

Ha Te most ezt az oldalt olvasod, az két dolgot jelenthet:

 • vagy már keresed a megoldást a fenti problémákra,
 • vagy tudatosan és felelősen gondolsz a jövőre.

Mi mindkét esetben melletted állunk: tudásunkkal, tapasztalatunkkal és felszereltségünkkel.

Minden vizsgálat a pácienstől függően egyénre szabott, de az alábbi lépéseket mindig tartalmazza:

 1. Klasszikus megtekintéses vizsgálat,
 2. Bimanuális (tapintásos) viszgálat,
 3. A méhszáj felszínének vizsgálata,
 4. Festés, rákszűrés, hüvelyi ultrahang vizsgálat,
 5. Hormonális rizikó felmérés (családi előzmények, nőgyógyászati előélet),
 6. Kardio-vaszkuláris rizikó felmérés.

Ha ezek során szükségesnek ítéljük, akkor a vizsgálatután azonnal, külön bejelentkezés nélkül elvégzünk egy vérvételt, (sor kerülhet rá többek közt csontsűrűség, vérzsírok, koleszterin, cukorszint és pajzsmirigy működés ellenőrzésére, vagy tumor-szűrés céljából)

Kezelésre természetesen csak is indokolt esetekben kerül sor. És még ilyenkor is többféle alternatíva van, a homeopátiás szerektől a hormonális terápiákig. Utóbbi sok port kavart az interneten, sok ellenzője, és legalább olyan sok pártolója is van. Magyarországon jelenleg a változó korban lévő nők mindössze 2-2%-a él ezzel a lehetőséggel. Külföldön ez a szám valamivel nagyobb: 5-7%. A probléma az, hogy sokkal, de sokkal több nőnek lenne szüksége aktív orvosi ellenőrzésre és ellátásra ebbe az időszakban – akár hormonális beavatkozásra, akár életmódbeli változtatásokra.

A mi álláspontunk szerint a kezelést mindig a páciens jóváhagyásával és együttműködésével választjuk meg, egyénileg, személyre szabottan. Amennyiben nincs konkrét ellenjavallat, és a páciens felelősségteljesen vesz részt a kezelésben, nincs akadálya hormonális terápiának. De akkor sem reménytelen a helzet, ha ez valamilyen okból akadályba ütközik: fitoösztrogénekkel (növényi ösztrogénekkel) és megfelelő életmód kialakításával is visszaszoríthatók a tünetek és meg tudjuk könnyíteni a mindennapokat.

Árlista

Nőgyógyászat

Konzultáció

26.000 Ft

Termékenységi konzultáció (40 perc)

55.000 Ft

Menopauza konzultáció

35.000 Ft

Vizsgálat

32.000 Ft

Vizsgálat + rákszűrés

38.000 Ft

Vizsgálat + UH

38.000 Ft

Komplex éves nőgyógyászati szűrés (Vizsgálat + rákszűrés + UH)

39.000 Ft

Terhesgondozás

32.000 Ft

Terhesgondozás + UH

38.000 Ft

CTG + orvosi vizit

35.000 Ft

Babamozi

20.000 Ft

Kollégáink örömmel várják

akikhez bizalommal fordulhatsz

Dr. Morvay Zita

szülész-nőgyógyász

Szívügye a várandósok gondozása. Célja, hogy a kismamák mindvégig teljes biztonságban érezhessék magukat, majd a szülőszobán anya és apa – együtt váljanak családdá. Természetesen akkor is bátran foglalhatnak hozzá időpontot, ha “csupán” az éves rákszűrésen szeretnének részt venni, fogamzásgátlási kérdésük van, vagy valamiféle kellemetlen fertőzéssel, esetleg vérzészavarral küzdenek.

Dr. Héra Anna

szülész-nőgyógyász

Ez a hivatás 0-24 órás készenlétet kíván, de ezért kárpótol az a semmihez sem hasonlítható érzés, amikor az ember egy új élet születésének aktív részese lehet. Elsődleges számomra, hogy a várandósság során a kismamák úgy érezzék, minden tekintetben bízhatnak az orvosukban, ezért nagy hangsúlyt fektetek a betegközpontú ellátásra, tájékoztatásra, és mindig kellő empátiával kezelem a hozzám fordulókat.

“Fontosnak tartom, hogy a nők élvezhessék a tudatos gyermekvállalás biztonságát, és érezzék, hogy számíthatnak az orvos figyelmére bármilyen helyzetben.”

 

további orvosaink

Beszéljenek helyettünk

elégedett ügyfeleink

Olvasd el mit mond néhány - hozzád hasonló - ügyfelünk, miután kipróbálták szolgáltatásainkat!

L33 Medical - Pasarét
Kitűnő5.0 1208 vélemény alapján Írjon rólunk véleményt ittRebeka OrszágRebeka Ország ★★★★★ Nagyon jó hangulatú a rendelő, figyelmes és kedves a személyzet, a Benkovics doktornő alapos és barátságos, örülök, hogy őt választottam a vizsgálatra.Eszter MeisztericsEszter Meiszterics ★★★★★ Kevés szó esik azokról az asszisztensekről, akik munkaidőn kívül is nézik az emaileket és válaszolnak. Hónapokkal később is emlékeznek a páciensre. Sehol nem tapasztaltam ilyet! Ahogy azt sem, hogy pénteken délután S.O.S. kapok időpontot az akut problémámra. Az asszisztens hölgy mindent megtett, hogy segítsen. Köszönet az L33 munkatársainak.Pálma KovácsPálma Kovács ★★★★★ Nagyon kedvesek, teljesen nyugodtan tudok a vizsgálatra érkezni.Adrienn KerékgyártóAdrienn Kerékgyártó ★★★★★ Szívből ajánlom mindenkinek! Gyönyörű váró, jól működő foglalási rendszer, jól képzett, empatikus, szakmájukhoz kiválóan értő orvosok, a recepciós hölgy pedig nagyon kedves és segítőkész! Mindig lehet plusz egy kérdésem, a vizsgálatok nem "futószalagon" történnek. Ide mindig nyugodt szívvel érkezem.Orsi SzászOrsi Szász ★★★★★ Alaposak és informatívakZselyke KelemenZselyke Kelemen ★★★★★ Letisztult, barátságos és szép környezet. Már rögtön a recepciós lánynak járna az 5 csillag, aki olyan kedves volt hogy már két alkalommal is vigyázott a kisfiunkra amíg mi bent voltunk a vizsgálaton. Két doktornőnél jártam már (Farkas Eszter és Dajka Dalma doktornő) mindketten kedvesek, alaposak voltak és nyugodt légkört teremtettek a vizsgálatok során, biztonságban/ jó kezekben éreztem magam végig. Mindenkinek ajánlom a rendelőt!Ivett LakosIvett Lakos ★★★★★ Empátia, emberség, szakértelem, alaposság. Egy rendelő, ahol tényleg mindent elmagyaráznak, biztonságban érzem magam, bármennyit kérdezek, a legnagyobb türelemmel, és szaktudással válaszolnak, és ahova tudom, hogy bármikor nyugodtan, szorongás nélkül visszamehetek bármilyen kérdéssel, panasszal. Legnagyobb hála és köszönet Dr. Benkovics Júliának, és az L33 csapatának!!! Itt tényleg a legjobb kezekben érzem magam.Adrienn ÁgicsAdrienn Ágics ★★★★★ Kedves, biztonságos légkör párosult Benkovics doktornő magas szintű szakmaiságával.Edina Szalma-OroszEdina Szalma-Orosz ★★★★★ Csakis szuperlatívuszokban tudok beszámolni a rendelőben eltöltött időről, Benkovics doktornő egy csoda, nem kérdés hogy legközelebb is ide jövök, köszönöm! ❤️Brigitta BűrösBrigitta Bűrös ★★★★★ Nagyon kedves és körültekintő a doktornő. A recepción a kolléganők nagyon segítőkészek.Márti Varró-FeketeMárti Varró-Fekete ★★★★★ Ha lehetne adni csillagos 5-öst, akkor biztosan azt adnék! Dr. Benkovics Júliánál jártam most először, de nem utoljára. Új szintre emelte az eddig tapasztaltakat, ami a nőgyógyászatot illeti, iszonyúan figyelmes, profi, segítőkész és megoldás-orientált.Köszönöm!Kata KovacsKata Kovacs ★★★★★ Vegtelenul pozitiv elmeny volt es orom vegre korultekinto szakmai hozzaallast kapni a penzemert 🙏mindenkinek csak ajanlani tudom en biztos hogy a jovoben ide fogok jarni ;)Nikolett Gutyánné SzalaiNikolett Gutyánné Szalai ★★★★★ Nagyon kedves, figyelmes volt a doktor úr, a stílusa és a hozzáállása oldotta a vizsgálat miatti feszültségem.Klári CsKlári Cs ★★★★★ Mindenkinek szívből ajánlom ezt a rendelőt . Pontosak, udvariasak. Farkas Eszter doktornő empatikus , kedves , professzionális . Végig mindenről tájékoztatott , biztonságban , kellemesen éreztem magam .Sóti ErikaSóti Erika ★★★★★ Kedves, tiszteletteljes ellátás! Éreztem, hogy a doktornő igazán odafigyel rám. Támogató közeg!Enikő IstvánEnikő István ★★★★★ Szívből ajánlom a rendelőt mindenkinek!Amellett, hogy gyönyörű, letisztult és megnyugtató a környezet, mindenki őszintén nagyon kedves és empatikus. Itt tényleg minden kérdésedet felteheted és biztosan választ is kapsz rá.Én Benkovics Júlia doktornőnél jártam, aki végtelenül kedves, precíz, figyelmes és maximálisan egyenlő partnerként kezeli a pácienseket. Kiváló szakember! Már a jelenlétével megnyugtatja az embert.Ezúton is köszönök szépen mindent!Bettina HernyákBettina Hernyák ★★★★★ Nagyon szép a rendelő, mindenki nagyon kedves volt. Farkas Eszter doktornő segítőkész és minden kérdésemre részletesen válaszolt.Nikolett HercegNikolett Herceg ★★★★★ A rendelőben mindig nagyon kedvesen fogadnak az asszisztensek, segítőkészen állnak hozzám, az orvosok lelkiismeretesen végzik munkájukat és kedvesek, tájékoztatnak, ezért is nyugodtan térek vissza minden alkalommal.Luca BacsikLuca Bacsik ★★★★★ Nagyon kedvesek az itt dolgozók , remekül végzik a munkájukat. Csak ajánlani tudom !Beáta VidaBeáta Vida ★★★★★ Nagyon figyelmesek, barátságosak, pontosak, csupa ++++js_loader
L33 Medical - Corvin
Kitűnő5.0 1469 vélemény alapján Írjon rólunk véleményt ittEva VeresEva Veres ★★★★★ Csak ajánlani tudom, kedves, segítőkész személyzet és orvosi csapat. Igényes helyszín, egy rendelőhöz képest nagyon otthonos környezet :)Letícia BardóczLetícia Bardócz ★★★★★ Elképesztő kedves mindenki, eddig még csak 2 alkalommal voltam, de szinte biztos vagyok benne, hogy ide fogok visszajönni legközelebb is. Dr. Iszlai-Téglás Beátánál voltam szűrővizsgálaton és Dr. Fülöp Fanninál pedig lézeres kezelésen. Mindketten nagyon kedvesek voltak, folyamatosan mondták, hogy mikor mi fog történni, mire számítsak. Nincsenek buta kérdések, mindenre nagyon kedvesen és türelmesen válaszolnak. Sosem szerettem a nőgyógyászati vizsgálatokat, s bár még most sem a kedvencem, sokkal kevésbé fogok izgulni a következő alkalommal. Sosem távoztam még mosolyogva ilyen vizsgálatok után :) csak ajánlani tudom!! A rendelő is nagyon kellemes, tiszta, modern.Panka NikolaPanka Nikola ★★★★★ Szép, igényes és tökéletes ellátás. Már többször igénybe vettem a klinika szolgálltatásait és mindig ugyan abban a tökéletes ellátásban részesültem. Finom kávé és kedves asszisztensek.Apollónia Kincső Dr. SebestyénApollónia Kincső Dr. Sebestyén ★★★★★ Héra Anna doktornő a világ legcukibb nőgyógyàsza. Előtte mindig férfi dokihoz jártam, aztàn költözés utàn vàltanom kellett és ismerősök őt ajànlottàk. Egy percig sembàntam meg!Idén a harmadik éve, hogy hozzà jàrok. :)Ágnes IgazÁgnes Igaz ★★★★★ Nagyon kedves volt a doktor Úr, és az asszisztensnő is. Az orvos mindent elmagyarázott, hogy mi fog velem történni.A kezelést szinte nem is éreztem.Minden félelmem nagyon hamar elmúlt, megnyugodtam.Köszönöm!Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a rendelőt, az ott dolgozó orvosokat, nővéreket!Helga WermuthHelga Wermuth ★★★★★ Nagyon kedvesek es segítőkészek, lelkiismeretes orvosok akik gyógyítani szeretnének. Csaj ajánlani tudom.Anett PeszekiAnett Peszeki ★★★★★ Szep, tiszta rendelo, kedves, segitokesz szemelyzet. Kulon meg 15 csillag Hera Anna doktornonek 🤗Krisztián KerekesKrisztián Kerekes ★★★★★ Minden simán ment, és egyesével végigvettük az eredmény minden értékét, elmagyarázták mi mit jelent.Anita MéhészAnita Méhész ★★★★★ Kedves recepciós hölgyek fogadtak.A doktor nő precíz, kedves, türelmes. Minden kérdésemre válaszolt. Teljesen elégedett vagyokJudit TüzérJudit Tüzér ★★★★★ Mindenki nagyon kedves volt a rendelőben, maga a hely modern és barátságos. Megnyugtatónak találtam a falon lévő idézetet, hogy ebben a rendelőben mindig lehet még egy kérdése az embernek. :) Dr. Bíró Noémi a legemberségesebb orvos, akivel eddig találkoztam, mindent nagyon érthetően elmagyarázott, megnyugtatóan kommunikált felém mindent, tanácsokat adott.Judit BengaJudit Benga ★★★★★ Empatikus, közvetlen, barátságos légkör, szakértelem, gyakorlatias orvosi tanácsok⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Móga doktor úrnál jártam, szívesen ajánlom másnak is!Edi irodaEdi iroda ★★★★★ Kitűnő hely, csak ajánlani tudom szívből, mintahogy Corvinon kívül Pasarétit is! Kiváló kedves orvosok, asszisztensek, recepciós hölgyek!Egyesegyedüli gond, hogy dr Kovács főorvos Úr már nem rendel sajnos egyik L33-ban sem😔 Budapesten !Nóra AlbrechtNóra Albrecht ★★★★★ Nagyon jó, és korrekt volt. Mindenki kedves és segítőkész.Rita SzabóRita Szabó ★★★★★ Tényleg minden kérdésemre választ kaptam, türelemmel, hitelesen, emberien, profin! Nagyon köszönöm!György OrgoványiGyörgy Orgoványi ★★★★★ Udvarias, gyors, várakozás mentes kiszolgálás.Így kellene működni az egész egészségyügynek is, amelyért egy életen át fizetünk!Kálmánné BácsatyaiKálmánné Bácsatyai ★★★★★ Jó napot kívánok!Nagyon kellemesen csalódtam,meg tudtam beszélni a kérdéseimet.Köszönőm.Adrienn KalányosAdrienn Kalányos ★★★★★ Kedves Recepciós jo hangulat idopont elott érkeztem de nem volt problemaKényelmes tiszta nyugodt környezet fogadott csak ajánlani tudomKósa BernadettKósa Bernadett ★★★★★ Kiváló, készséges szakemberek egytől-egyig. Kellemes, lágy légkör. Ha magánrendelő, akkor innentől számomra L33. :)Orsolya TompaiOrsolya Tompai ★★★★★ Hamarabb érkeztem a vérvételre, mint a lefoglalt időpont, de nem kellett várnom. Nagyon kedves volt a hölgy, aki vért vett. Egyszerű az online időpont foglalás.Rita TokárRita Tokár ★★★★★ Itt a legjobb kezekben vagyok! MINDENBEN segítségemre voltak, máshová nem is megyek! Profi csapat, akik nagyon-nagyon figyelmesek, segítőkészek!Dr.Nagy Boglárka pedig a legszimpatikusabb doktornő, akivel valaha találkoztam. Kisugárzásával, hozzáértő szakmai tudásával maximális támogatást, segítséget kaptam. Köszönöm! 💕js_loader
L33 Medical - Budaörs
Kitűnő4.9 657 vélemény alapján Írjon rólunk véleményt ittAttila VAttila V ★★★★★ Kellemes hangulatú hely, egyáltalán nincs nyomasztó orvosi rendelő érzete. Kicsit eldugott a bejárat, de pont amikor elbizonytalanodunk, hogy jó helyen járunk-e, akkor kell menni még egy kicsit. Senkit ne tévesszen meg, hogy mindenhol nőgyógyászat van kiírva, más szolgáltatásuk is itt található.eszterkajaneszterkajan ★★★★★ Kedvesek és gyorsan kaptam időpontot! Minden tiszta, rendezett, jól lehet parkolni! Barátságos váró ès rendelők.Purt PetraPurt Petra ★★★★★ Kedves asszisztens és orvos, szép környezetSzabó DóriSzabó Dóri ★★★★★ Ide járok terhesgondozásra és iszonyat kedves mindenki, a doktornő segítőkész, nagyon alaposan kivizsgál, minden kérdésemre válaszol, egy rossz szavam sem lehet, pedig alapvetően kritikusnak tartom magam..Az időpont is komolyan van véve, pontban akkor be is hívtak eddig mindig!!Sőt, telefonon is kellett kérnem egy igazolással kapcsolatban segítséget, le a kalappal a recepciós hölgy előtt, maximálisan segítőkész volt és a megoldásra fókuszált.Csak ajánlani tudom!!! 😊Berkes-Szentirmai RichardBerkes-Szentirmai Richard ★★★★★ Gyors műtéten estem át , minden rendben ment. Csak ajánlani tudom őket ☺️Erzsébet Biróné MóriczErzsébet Biróné Móricz ★★★★★ Több alkalommal jártam a budaörsi rendelőben, az ott dolgozó orvosok és asszisztensek kedvesek és figyelmesek.A rendelőben tisztaság van és jól felszerelt.Belina TimeaBelina Timea ★★★★★ Szép, tiszta rendelő egy nyugodt környezetben, ahol kedves, mosolygós és segítőkész recepciósok várnak.Héra Anna doktornőnél jártam nőgyógyászaton, aki nagyon alaposan kikérdezett és megvizsgált, minden kérdésemre készségesen válaszolt, egyszer sem éreztem kellemetlenül magam a vizsgálat során. Nála rendesebb, profibb, emberségesebb orvoshoz még nem volt szerencsém, a doktornőt és a rendelőt is meleg szívvel ajánlom!Barbara SimonicsBarbara Simonics ★★★★★ Hihetetlen kedves mindenki, türelmesek, kérdezhetsz, elmagyaráznak mindent, h az ember értse. Imádom ezt a rendelöt! És az új helyük is nagyon szép Budaörsön :)Krisztián KovácsKrisztián Kovács ★★★★★ Profi, gyors, korrekt.Kalóz VegaKalóz Vega ★★★★★ Ha várakozás nélküli, fájdalommentes vérvételt szeretnél, itt a helyed:) Karcsi nővér egy igazi csoda! A recepciós hölgy kedvessége is sokat segít, ha izgulsz egy kicsit!Cintia Balázs-BudaiCintia Balázs-Budai ★★★★★ Minden szuper volt.A recepciósok nagyon kedvesek, a doktornő pedig rendkívül körültekintő.Minden kérdésemre választ kaptam.Köszönöm mégegyszer!A jövőben is igénybe fogom venni a szolgáltatásokat.Fruzsina SzilágyiFruzsina Szilágyi ★★★★★ Még csak egyszer voltam, de nagyon elégedett vagyok. A rendelő igényes, a doktornő szakmailag nagyon felkészült, és úgy válaszolta meg a sok kérdésem, hogy végre nem éreztem, hogy gond, hogy érdeklődöm. Szerintem vissza fogok járni. Az ügyintézés telefonon, e-mailben könnyen és gyorsan megy.Anikó VámosiAnikó Vámosi ★★★★★ Megbízhatóság és alaposság jellemzi a doktornőt.Krisztina FodorKrisztina Fodor ★★★★★ Nagyon kedves volt mindenki a Doktornő elmagyarázott mindent érthetően, csak ajánlani tudom.Orsolya MajorosnéOrsolya Majorosné ★★★★★ Biztonságot nyújt minden téren. A szaktudás, a türelem, a felszereltség a környezet.Katinka Pozsgay-FarkasKatinka Pozsgay-Farkas ★★★★★ Először jártam az L33 budaörsi rendelőjében Dr. Tóth Edina doktornőnél. A doktornő és a recepciós hölgyek is nagyon kedvesek voltak, a rendelő pedig igényes és jól felszerelt.Zita KovácsZita Kovács ★★★★★ Könnyen megközelíthető, bizalmat sugárzó hely. A doktornővel maximálisan meg vagyok elégedve.Bea OroszkiBea Oroszki ★★★★★ Először voltam az L33 Medicalnál Budaörsön . Kedves recepciós , nagyon tiszta rendelő . Dr. Rencz Rita doktornőnél voltam ,nagyon kedves és mindent elmagyarázott csak ajánlani tudom.Timea Helyiné MolnárTimea Helyiné Molnár ★★★★★ Nagyon szép, tiszta és igényes rendelők, jól felszerelt eszközökkel. Mi Kerepesi doktornőnél voltunk Budaörsön a tinédzser lányommal és maximálisan elégedettek vagyunk, nagyon alapos és mindent részletesen elmagyaráz, lelkiismeretes munkát végez, csak ajánlani tudom mindenkinek!Éva Kiss-FehérÉva Kiss-Fehér ★★★★★ Sajnos többször volt nagyon rossz, kellemetlen tapasztalatom más orvosoknál, úgyhogy nagyon izgultam a vizsgálat előtt. De szerencsére minden félelmem alaptalan volt, a doktornő (dr. Purcsi Katalin) nagyon kedves és készséges volt. Végre nem kell félnem!js_loader
L33 Medical