fbpx

Danka Zsófia

Corvin
szonográfus, szülésznő

Szakmai tapasztalat

Danka Zsófia vagyok, szülésznő és kismedencei szonográfus.

Ahelyett, hogy a tanulmányaimról beszélnék, és arról, hogy mégis hogyan jutottam el idáig, inkább azt mondanám el, hogy mit jelent nekem a szülészet. A várandósság egy nagyon különleges időszak minden nő életében.

Az én hivatás tudatom abban teljesedik ki, hogy ebben az időszakban a lehető legtöbbet segítsek a kismamáknak, a terhességük alatt, illetve a szülésüket kísérve.

Munkám során megtanultam, hogy a minden nőnek más elképzelései vannak saját szüléséről, és azt gondolom, hogy az én feladatom, az hogy hogy ezt az elképzelést minél közelebb tereljem a valósághoz. A szülés egy nagy „utazás”, amit mindenkinek egyedül kell megtennie, a mi feladatunk szakmailag, hogy az „utazás” feltételeit biztosítsuk, annak érdekében, hogy mindenki egészségesen érkezzen meg.

Ebben óriási segítség a kismamáknak a babamozi adta lehetőség, ahol már születése előtt találkozhatnak a gyermekükkel, láthatják, hogyan szopizza az ujját, mekkora az orra és kire hasonlít. Mindezt nem fekete-fehér képekből kell kisilabizálni, hanem gyönyörű, életszerű képeken, videón láthatja viszont.

Szeretném, ha bizalommal fordulnának hozzám bármilyen kérdéssel/kéréssel! 🙂

Rendelés

Corvin

K: 9:00 - 13:00

Szolgáltatások