Google értékelés
5.0
3999 értékelés alapján
js_loader

online időpontfoglalás Receptírás

Gyakran ismételt kérdések amelyek benned is felmerülhetnek

Telefonon és online is kérhetsz időpontot bármely vizsgálatunkra.

Telefonos elérhetőségünk:

Online Időpontfoglalás

Igen, a weboldalon az Időpontfoglalás és Online időpontfoglalás gombokra kattintva gyorsan és egyszerűen foglalhatsz időpontot az L33 Medical Budaörs, Pasarét és Corvin rendelőkhöz a nap 24 órájában.

Online Időpontfoglalás

Amennyiben személyesen vagy telefonon foglaltál, úgy telefonon tudod módosítani/lemondani az időpontodat.

Online foglalás esetén a visszaigazoló emailben található linkre kell kattintani. Ha nem találod, vagy nem sikerül, természetesen telefonon ekkor is tudunk segíteni.

Telefonos elérhetőségünk

06-1/455-1033

Amennyiben ugyanazon orvoshoz hasonló szolgáltatásra szeretnél menni, például nőgyógyászati vizsgálat és rákszűrés mellé ultrahangot is kérsz – nem szükséges módosítani. Jelentősebb eltérés esetén örülünk egy e-mailes vagy telefonos értesítésnek.

Bátran hívd asszisztenseinket telefonon, vagy keresd őket e-mailben, és segítenek megtalálni a panaszaidnak megfelelő orvost, szakrendelést.

Telefonos elérhetőség

06-1/455-1033

E-mail elérhetőség

Igen, rendelőinkben van bankkártyás fizetési lehetőség.

Egészségpénztárra szóló számlát tudunk kiállítani, amit el tudsz számoltatni az egészségpénztáraddal.

Az L33 rendelői nem SZÉP kártya elfogadóhelyek, így sajnos nem tudod ezeket érvényesíteni rendelőinkben.

Igen, minden rendelőnkben biztosítunk pelenkázót, és igény esetén nyugodt környezetet szoptatáshoz. Amennyiben előre jelzed nekünk, hogy babával érkezel, és a vizit az etetés idejére esik, már előre igyekszünk gondoskodni róla. Valamint, ha jelzed, hogy babaetetés miatt szeretnél más időpontban jönni, megteszünk mindent, hogy megoldjuk.

L33 Corvin:

1082 Budapest, Üllői út 44. I./2. – TÉRKÉP
Parkolás: a szomszédos Corvin plázaban az első két óra parkolás 300 Ft.

Tömegközlekedéssel: 4-es 6-os villamos Corvin-negyed megállótól 170 méter az Üllői úton, ugyanabban az oldalban maradva (TÉRKÉP)

L33 Budaörs:

2040 Budaörs, Kárpát utca 1. – TÉRKÉP

Budaörsön, a városközpontban a Kőszikla Gyógyszertár emeletén. Megközelítés a Kárpát utca irányából. A parkolás a CBA parkolójában ingyenes. 

L33 Pasarét:

1026, Budapest, Pasaréti út 38/B

Parkolás: a környékbeli utcákban fizetős, például: Júlia utca, vagy a Pasaréti Sportcentrumnál.

Tömegközlekedéssel: Blaha Lujza tértől 5 busz 14 megálló (Júlia utca megálló)

Széll Kálmán tértől 56 villamos 4 megálló (Nagyajtai utca megálló) vagy 5 busz 5 megálló (Júlia utca megálló)

Attól függ, milyen vizsgálatra érkezel. Amennyiben panaszod pont a vérzészavar, abban az esetben nyugodtan. Azonban, ha az éves rákszűrésére szeretnél jönni, kérjük várd meg, amíg elmúlik a vérzés. Asszisztenseink készséggel segítenek átfoglalni az időpontodat.

Elég kb 10-15 perccel hamarabb érkezni, hogy az adataidat felvegyük a számítógépes rendszerbe.

Igen. Ilyen esetben kérjük jelezd előre, hogy a helyszínen szeretnél mintát adni, hogy készülhessünk rá.

Fontos tudnivalók:

 • A mintaadás előtt 3-7 napos önmegtartóztatás szükséges
 • Az önmegtartóztatási időszak alatt kerüld a szaunát, a forró fürdőt és a túlzott alkohol fogyasztását.
 • A mintaadás előtt fontos a kézmosás és nemiszerv alapos megtisztítása.
 • Mintaadás természetesen a legtöbb esetben maszturbációval történik
 • Figyelni kell arra, hogy az ejakulátum első fele mindenképpen az edénybe kerüljön, hiszen ez tartalmazza a hímivarsejtek jelentős részét.

Igen, lehet. 

Fontos tudnivalók:

 • A mintát 3-7 nap önmegtartóztatás után steril mintatároló edénybe (gyógyszertárban kapható, vagy a rendelőben tudunk adni) kell leadni.
 • Az önmegtartóztatási időszak alatt kerüld a szaunát, a forró fürdőt és a túlzott alkohol fogyasztását.
 • A mintaadás előtt fontos a kézmosás és a nemiszerv alapos megtisztítása.
 • Mintaadás természetesen a legtöbb esetben maszturbációval történik, de nem tiltott a segítség igénybevétele sem. 🙂 Ugyanakkor figyelni kell arra, hogy az ejakulátum első fele mindenképpen az edénybe kerüljön, hiszen ez tartalmazza a hímivarsejtek jelentős részét.
 • Kérjük, az edényen jól olvashatóan tüntesd fel a neved!
 • Az edényt alufóliába csomagolva, lehetőleg testmelegen tartva (pulóver alatt) 1-2 órán belül juttasd el hozzánk.

Hüvelyváladék tenyésztés és STD4-es panel, azaz Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma és Neisseria szűrés. Továbbá fontos, hogy a vizsgálat a ciklus első felében történjen: azaz menzesz vége után, de még a peteérés (ovuláció) előtt.

Általában a 3. trimesztert szoktuk javasolni, azaz a 24. hét utáni időszakot, de még 34. hét előtt. Ekkor már szépen kivehetők a baba vonásai, fülei, orrocskája, azonban még nem túl nagy, így jól szemügyre lehet venni.

Kb a 34. hetet követően már egyre kisebb helye van, egyre nehezebb őt ábrázolni, ezért akkor már kevésbé látványos a vizsgálat. Természetesen korábban is lehet babamozira jönni, de akkor még kevésbé formás a picur.

Egy mindenre kiterjedő, átfogó megbeszélést a pár előzményeiről, vizsgálatairól, eredményeiről, beleértve a női és férfi oldali vizsgálatokat is, esetleges korábbi sikertelen stimulációs/inszeminációs/lombik (IVF) ciklusokat. A pár minden kérdésére választ kaphat: milyen vizsgálatok szükségesek, milyen esélyeik vannak, milyen technikát érdemes választaniuk, milyen sikert érhetnek el. Részletesen tájékoztatjuk őket nem csupán a javasolt vizsgálatok soráról, hanem arról is, hogy egy adott vizsgálatot miért javasolt (vagy épp nem javasolt) elvégezni. Mit vizsgálunk azzal, hogyan, miért, és kóros eredmény esetén milyen terápiás konzekvenciája van.

Szükség ill. idő esetén tartalmazhatja az általános nőgyógyászati vizsgálatot és UH vizsgálatot is. (Azonban az esetleges laborköltséget tartalmazó vizsgálatokat – pl. rákszűrés, tenyésztés, STD – nem.)

 • rákszűrés (cytológia) – kb. 2 hét – ha 3 hét múlva sem kapsz értesítést, szólj nekünk elérhetőségünk bármelyikén.
 • hüvelyváladék tenyésztés – általában 1 héten belül.
 • STD – kb. 2 hét alatt. Ha 3 hét múlva sem kapsz értesítést, szólj nekünk elérhetőségünk bármelyikén.
 • HPV – kb. 2 hét alatt. Ha 3 hét múlva sem kapsz értesítést, szólj nekünk elérhetőségünk bármelyikén.
 • DNS fragmentációs vizsgálat: a labor 10 napot ígér, de általában 1 hét alatt megérkezik a lelet – Isten tartsa meg ezt a jó szokásukat! 
 • Laborok: a kért vizsgálattól függően, általában 1-10 munkanap.

Amennyiben gondozott páciensünk vagy, azaz már legalább egyszer jártál nálunk, és nálunk történt az éves rákszűrésed, ami nem régebbi, mint egy éves – akkor igen, a szokásos fogamzásgátló tablettádat például lehet telefonon/e-mailben kérni. Amennyiben tenyésztéses/STD vizsgálat történt Nálad, és annak eredménye miatt szükséges az orvosod megítélése szerint további kezelés, ami vényköteles készítményt igényel, (azonban ismételt személyes megjelenést és konzultációt nem, és Neked sincs további kérdésed), úgy természetesen az ehhez szükséges receptet is felírja orvosod a felhőbe. Amennyiben további kérdésed van, vagy az orvosod személyes találkozót ítél meg, úgy nem támogatjuk az online felírást.

L33 Medical