Google értékelés
5.0
3334 értékelés alapján
js_loader

Gyakran ismételt kérdések

amelyek benned is felmerülhetnek

Telefonon és online is kérhetsz időpontot bármely vizsgálatunkra.

Telefonos elérhetőségünk:

 • 06-1/445-1033

Online Időpontfoglalás

Igen van, a weboldalon az Időpontfoglalás és Online időpontfoglalás gombokra kattintva gyorsan és egyszerűen foglalhat időpontot az L33 Medical Budaörs, Pasarét és Corvin rendelőkhöz a nap 24 órájában.

Online Időpontfoglalás

Amennyiben személyesen vagy telefonon foglalt, úgy telefonon tudja módosítani/lemondani az időpontját.

Online foglalás esetén a visszaigazoló emailben található linkre kell kattintani. Ha nem találja, vagy nem sikerül, természetesen telefonon ekkor is tudunk segíteni.

Telefonos elérhetőségünk

 • Budaörs: 06-20/334-4433
 • Corvin:06-30/695-0177
 • Pasarét: 06-1/455-1033

Amennyiben ugyanazon orvoshoz hasonló szolgáltatásra szeretne menni, például nőgyógyászati vizsgálat és rákszűrés mellé ultrahangot is kér – nem szükséges módosítani. Jelentősebb eltérés esetén örülünk egy e-mailes vagy telefonos értesítésnek.

Bátran hívja asszisztenseinket telefonon, vagy keresse őket e-mailben, és segítenek megtalálni a panaszainak megfelelő orvost, szakrendelést.

Telefonos elérhetőség

 • Budaörs: 06-20/334-4433
 • Corvin: 06-30/695-0177
 • Pasarét: 06-1/455-1033

E-mail elérhetőség

 • Budaörs: budaors@l33medical.hu
 • Corvin: corvin@l33medical.hu
 • Pasarét: pasaret@l33medical.hu

Igen, rendelőinkben van bankkártyás fizetési lehetőség.

Egészségpénztárra szóló számlát tudunk kiállítani, amit el tud számoltatni az egészségespénztárával.

Az L33 rendelői nem SZÉP kártya elfogadóhelyek, így sajnos nem tudja ezeket érvényesíteni rendelőinkben.

A jelenlegi járványhelyzetben – amennyiben megteheti – érkezzen egyedül, de természetesen azon vizsgálatokra, ahol fontos, hogy ketten legyenek bent, van lehetőség: pl. terhességmegállapítás, babamozi, termékenységi konzultáció, és nem utolsó sorban a gyermeknőgyógyászati vizsgálatok.

Igen, minden rendelőnkben biztosítunk pelenkázót, és igény esetén nyugodt környezetet szoptatáshoz. Amennyiben előre jelzi nekünk, hogy babával érkezik, és a vizit az etetés idejére esik, már előre igyekszünk gondoskodni róla. Valamint, ha jelzi, hogy babaetetés miatt szeretne más időpontban jönni, megteszünk mindent, hogy megoldjuk.

L33 Corvin:

1082 Budapest, Üllői út 44. I./2. – TÉRKÉP
Parkolás: a szomszédos Corvin plázaban az első két óra parkolás 300 Ft.

Tömegközlekedéssel: 4-es 6-os villamos Corvin-negyed megállótól 170 méter az Üllői úton, ugyanabban az oldalban maradva (TÉRKÉP)

L33 Budaörs:

2040 Budaörs, Kárpát utca 1. – TÉRKÉP

Budaörsön, a városközpontban a Kőszikla Gyógyszertár emeletén. Megközelítés a Kárpát utca irányából. A parkolás a CBA parkolójában ingyenes. 

L33 Pasarét:

1026, Budapest, Pasaréti út 38/B

Parkolás: a környékbeli utcákban fizetős, például: Júlia utca, vagy a Pasaréti Sportcentrumnál.

Tömegközlekedéssel: Blaha Lujza tértől 5 busz 14 megálló (Júlia utca megálló)

Széll Kálmán tértől 56 villamos 4 megálló (Nagyajtai utca megálló) vagy 5 busz 5 megálló (Júlia utca megálló)

A vizsgálatok elvégzéséhez nincsen szüksége negatív PCR tesztre vagy védettségi igazolásra. Természetesen minden páciensünket megkérünk arra, hogy a járványügyi helyzetre és egymásra való tekintettel, bármilyen panasz vagy rossz közérzet esetén inkább legyenek szívesek lemondani az időpontot.

Attól függ, milyen vizsgálatra érkezik. Amennyiben panasza pont a vérzészavar, abban az esetben nyugodtan. Azonban, ha az éves rákszűrésére szeretne jönni, kérjük várja meg, amíg elmúlik a vérzés. Asszisztenseink készséggel segítenek átfoglalni az időpontját.

Elég kb 10-15 perccel hamarabb érkezni, hogy az adatait felvegyük a számítógépes rendszerbe.

Igen. Ilyen esetben kérjük jelezze előre, hogy a helyszínen szeretne mintát adni, hogy készülhessünk rá.

Fontos tudnivalók:

 • A mintaadás előtt 3-7 napos önmegtartóztatás szükséges
 • Az önmegtartóztatási időszak alatt kerülje a szaunát, a forró fürdőt és a túlzott alkohol fogyasztását.
 • A mintaadás előtt fontos a kézmosás és nemiszerv alapos megtisztítása.
 • Mintaadás természetesen a legtöbb esetben maszturbációval történik
 • Figyelni kell arra, hogy az ejakulátum első fele mindenképpen az edénybe kerüljön, hiszen ez tartalmazza a hímivarsejtek jelentős részét.

Igen, lehet. 

Fontos tudnivalók:

 • A mintát 3-7 nap önmegtartóztatás után steril mintatároló edénybe (gyógyszertárban kapható, vagy a rendelőben tudunk adni) kell leadni.
 • Az önmegtartóztatási időszak alatt kerülje a szaunát, a forró fürdőt és a túlzott alkohol fogyasztását.
 • A mintaadás előtt fontos a kézmosás és a nemiszerv alapos megtisztítása.
 • Mintaadás természetesen a legtöbb esetben maszturbációval történik, de nem tiltott a segítség igénybevétele sem 🙂 Ugyanakkor figyelni kell arra, hogy az ejakulátum első fele mindenképpen az edénybe kerüljön, hiszen ez tartalmazza a hímivarsejtek jelentős részét.
 • Kérjük, az edényen jól olvashatóan tüntessék fel a nevét!
 • Az edényt alufóliába csomagolva, lehetőleg testmelegen tartva (pulóver alatt) 1-2 órán belül juttassák el hozzánk.

Hüvelyváladék tenyésztés és STD4-es panel, azaz Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma és Neisseria szűrés. Továbbá fontos, hogy, vizsgálat a ciklus első felében történjen: azaz menzesz vége után, de még a peteérés (ovuláció) előtt.

Általában a 3. trimesztert szoktuk javasolni, azaz a 24. hét utáni időszakot, de még 34. hét előtt. Ekkor már szépen kivehetők a baba vonásai, fülei, orrocskája, azonban még nem túl nagy, így jól szemügyre lehet venni.

Kb a 34. hetet követően már egyre kisebb helye van, egyre nehezebb őt ábrázolni, ezért akkor már kevésbé látványos a vizsgálat. Természetesen korábban is lehet babamozira jönni, de akkor még kevésbé formás a picur.

Egy mindenre kiterjedő, átfogó megbeszélést a pár előzményeiről, vizsgálatairól, eredményeiről, beleértve a női és férfi oldali vizsgálatokat is, esetleges korábbi sikertelen stimulációs/inszeminációs/lombik (IVF) ciklusokat. A pár minden kérdésére választ kaphat: milyen vizsgálatok szükségesek, milyen esélyeik vannak, milyen technikát érdemes választaniuk, milyen sikert érhetnek el. Részletesen tájékoztatjuk őket nem csupán a javasolt vizsgálatok soráról, hanem arról is, hogy egy adott vizsgálatot miért javasolt (vagy épp nem javasolt) elvégezni. Mit vizsgálunk azzal, hogyan, miért, és kóros eredmény esetén milyen terápiás konzekvenciája van.

Szükség ill. idő esetén tartalmazhatja az általános nőgyógyászati vizsgálatot és UH vizsgálatot is. (Azonban az esetleges laborköltséget tartalmazó vizsgálatokat – pl. rákszűrés, tenyésztés, STD – nem)

 • rákszűrés (cytológia) – kb 2 hét – ha 3 hét múlva sem kap értesítést, szóljon nekünk elérhetőségünk bármelyikén
 • hüvelyváladék tenyésztés – általában 1 héten belül
 • STD – kb 2 hét alatt. Ha 3 hét múlva sem kap értesítést, szóljon nekünk elérhetőségünk bármelyikén
 • HPV – kb 2 hét alatt. Ha 3 hét múlva sem kap értesítést, szóljon nekünk elérhetőségünk bármelyikén
 • DNS fragmentációs vizsgálat: a labor 10 napot ígér, de általában 1 hét alatt megérkezik a lelet – Isten tartsa meg ezt a jó szokásukat! 
 • Laborok: a kért vizsgálattól függően, általában 1-10 munkanap

Amennyiben gondozott páciensünk, azaz már legalább egyszer járt nálunk, és nálunk történt az éves rákszűrése, ami nem régebbi, mint egy éves – akkor igen, a szokásos fogamzásgátló tablettáját például lehet telefonon/emailben kérni. Amennyiben tenyésztéses/STD vizsgálat történt Önnél, és annak eredménye miatt szükséges az orvosa megítélése szerint további kezelés, ami vényköteles készítményt igényel, (azonban ismételt személyes megjelenést és konzultációt nem, és Önnek sincs további kérdése), úgy természetesen az ehhez szükséges receptet is felírja orvosa a felhőbe. Amennyiben további kérdése van, vagy az orvosa személyes találkozót ítél meg, úgy nem támogatjuk az online felírást.

Beszéljenek helyettünk

elégedett ügyfeleink

Olvasd el mit mond néhány - hozzád hasonló - ügyfelünk, miután kipróbálták szolgáltatásainkat!

L33 Medical - Pasarét
Kitűnő5.0 1208 vélemény alapján Írjon rólunk véleményt ittRebeka OrszágRebeka Ország ★★★★★ Nagyon jó hangulatú a rendelő, figyelmes és kedves a személyzet, a Benkovics doktornő alapos és barátságos, örülök, hogy őt választottam a vizsgálatra.Eszter MeisztericsEszter Meiszterics ★★★★★ Kevés szó esik azokról az asszisztensekről, akik munkaidőn kívül is nézik az emaileket és válaszolnak. Hónapokkal később is emlékeznek a páciensre. Sehol nem tapasztaltam ilyet! Ahogy azt sem, hogy pénteken délután S.O.S. kapok időpontot az akut problémámra. Az asszisztens hölgy mindent megtett, hogy segítsen. Köszönet az L33 munkatársainak.Pálma KovácsPálma Kovács ★★★★★ Nagyon kedvesek, teljesen nyugodtan tudok a vizsgálatra érkezni.Adrienn KerékgyártóAdrienn Kerékgyártó ★★★★★ Szívből ajánlom mindenkinek! Gyönyörű váró, jól működő foglalási rendszer, jól képzett, empatikus, szakmájukhoz kiválóan értő orvosok, a recepciós hölgy pedig nagyon kedves és segítőkész! Mindig lehet plusz egy kérdésem, a vizsgálatok nem "futószalagon" történnek. Ide mindig nyugodt szívvel érkezem.Orsi SzászOrsi Szász ★★★★★ Alaposak és informatívakZselyke KelemenZselyke Kelemen ★★★★★ Letisztult, barátságos és szép környezet. Már rögtön a recepciós lánynak járna az 5 csillag, aki olyan kedves volt hogy már két alkalommal is vigyázott a kisfiunkra amíg mi bent voltunk a vizsgálaton. Két doktornőnél jártam már (Farkas Eszter és Dajka Dalma doktornő) mindketten kedvesek, alaposak voltak és nyugodt légkört teremtettek a vizsgálatok során, biztonságban/ jó kezekben éreztem magam végig. Mindenkinek ajánlom a rendelőt!Ivett LakosIvett Lakos ★★★★★ Empátia, emberség, szakértelem, alaposság. Egy rendelő, ahol tényleg mindent elmagyaráznak, biztonságban érzem magam, bármennyit kérdezek, a legnagyobb türelemmel, és szaktudással válaszolnak, és ahova tudom, hogy bármikor nyugodtan, szorongás nélkül visszamehetek bármilyen kérdéssel, panasszal. Legnagyobb hála és köszönet Dr. Benkovics Júliának, és az L33 csapatának!!! Itt tényleg a legjobb kezekben érzem magam.Adrienn ÁgicsAdrienn Ágics ★★★★★ Kedves, biztonságos légkör párosult Benkovics doktornő magas szintű szakmaiságával.Edina Szalma-OroszEdina Szalma-Orosz ★★★★★ Csakis szuperlatívuszokban tudok beszámolni a rendelőben eltöltött időről, Benkovics doktornő egy csoda, nem kérdés hogy legközelebb is ide jövök, köszönöm! ❤️Brigitta BűrösBrigitta Bűrös ★★★★★ Nagyon kedves és körültekintő a doktornő. A recepción a kolléganők nagyon segítőkészek.Márti Varró-FeketeMárti Varró-Fekete ★★★★★ Ha lehetne adni csillagos 5-öst, akkor biztosan azt adnék! Dr. Benkovics Júliánál jártam most először, de nem utoljára. Új szintre emelte az eddig tapasztaltakat, ami a nőgyógyászatot illeti, iszonyúan figyelmes, profi, segítőkész és megoldás-orientált.Köszönöm!Kata KovacsKata Kovacs ★★★★★ Vegtelenul pozitiv elmeny volt es orom vegre korultekinto szakmai hozzaallast kapni a penzemert 🙏mindenkinek csak ajanlani tudom en biztos hogy a jovoben ide fogok jarni ;)Nikolett Gutyánné SzalaiNikolett Gutyánné Szalai ★★★★★ Nagyon kedves, figyelmes volt a doktor úr, a stílusa és a hozzáállása oldotta a vizsgálat miatti feszültségem.Klári CsKlári Cs ★★★★★ Mindenkinek szívből ajánlom ezt a rendelőt . Pontosak, udvariasak. Farkas Eszter doktornő empatikus , kedves , professzionális . Végig mindenről tájékoztatott , biztonságban , kellemesen éreztem magam .Sóti ErikaSóti Erika ★★★★★ Kedves, tiszteletteljes ellátás! Éreztem, hogy a doktornő igazán odafigyel rám. Támogató közeg!Enikő IstvánEnikő István ★★★★★ Szívből ajánlom a rendelőt mindenkinek!Amellett, hogy gyönyörű, letisztult és megnyugtató a környezet, mindenki őszintén nagyon kedves és empatikus. Itt tényleg minden kérdésedet felteheted és biztosan választ is kapsz rá.Én Benkovics Júlia doktornőnél jártam, aki végtelenül kedves, precíz, figyelmes és maximálisan egyenlő partnerként kezeli a pácienseket. Kiváló szakember! Már a jelenlétével megnyugtatja az embert.Ezúton is köszönök szépen mindent!Bettina HernyákBettina Hernyák ★★★★★ Nagyon szép a rendelő, mindenki nagyon kedves volt. Farkas Eszter doktornő segítőkész és minden kérdésemre részletesen válaszolt.Nikolett HercegNikolett Herceg ★★★★★ A rendelőben mindig nagyon kedvesen fogadnak az asszisztensek, segítőkészen állnak hozzám, az orvosok lelkiismeretesen végzik munkájukat és kedvesek, tájékoztatnak, ezért is nyugodtan térek vissza minden alkalommal.Luca BacsikLuca Bacsik ★★★★★ Nagyon kedvesek az itt dolgozók , remekül végzik a munkájukat. Csak ajánlani tudom !Beáta VidaBeáta Vida ★★★★★ Nagyon figyelmesek, barátságosak, pontosak, csupa ++++js_loader
L33 Medical - Corvin
Kitűnő5.0 1469 vélemény alapján Írjon rólunk véleményt ittEva VeresEva Veres ★★★★★ Csak ajánlani tudom, kedves, segítőkész személyzet és orvosi csapat. Igényes helyszín, egy rendelőhöz képest nagyon otthonos környezet :)Letícia BardóczLetícia Bardócz ★★★★★ Elképesztő kedves mindenki, eddig még csak 2 alkalommal voltam, de szinte biztos vagyok benne, hogy ide fogok visszajönni legközelebb is. Dr. Iszlai-Téglás Beátánál voltam szűrővizsgálaton és Dr. Fülöp Fanninál pedig lézeres kezelésen. Mindketten nagyon kedvesek voltak, folyamatosan mondták, hogy mikor mi fog történni, mire számítsak. Nincsenek buta kérdések, mindenre nagyon kedvesen és türelmesen válaszolnak. Sosem szerettem a nőgyógyászati vizsgálatokat, s bár még most sem a kedvencem, sokkal kevésbé fogok izgulni a következő alkalommal. Sosem távoztam még mosolyogva ilyen vizsgálatok után :) csak ajánlani tudom!! A rendelő is nagyon kellemes, tiszta, modern.Panka NikolaPanka Nikola ★★★★★ Szép, igényes és tökéletes ellátás. Már többször igénybe vettem a klinika szolgálltatásait és mindig ugyan abban a tökéletes ellátásban részesültem. Finom kávé és kedves asszisztensek.Apollónia Kincső Dr. SebestyénApollónia Kincső Dr. Sebestyén ★★★★★ Héra Anna doktornő a világ legcukibb nőgyógyàsza. Előtte mindig férfi dokihoz jártam, aztàn költözés utàn vàltanom kellett és ismerősök őt ajànlottàk. Egy percig sembàntam meg!Idén a harmadik éve, hogy hozzà jàrok. :)Ágnes IgazÁgnes Igaz ★★★★★ Nagyon kedves volt a doktor Úr, és az asszisztensnő is. Az orvos mindent elmagyarázott, hogy mi fog velem történni.A kezelést szinte nem is éreztem.Minden félelmem nagyon hamar elmúlt, megnyugodtam.Köszönöm!Jó szívvel ajánlom mindenkinek ezt a rendelőt, az ott dolgozó orvosokat, nővéreket!Helga WermuthHelga Wermuth ★★★★★ Nagyon kedvesek es segítőkészek, lelkiismeretes orvosok akik gyógyítani szeretnének. Csaj ajánlani tudom.Anett PeszekiAnett Peszeki ★★★★★ Szep, tiszta rendelo, kedves, segitokesz szemelyzet. Kulon meg 15 csillag Hera Anna doktornonek 🤗Krisztián KerekesKrisztián Kerekes ★★★★★ Minden simán ment, és egyesével végigvettük az eredmény minden értékét, elmagyarázták mi mit jelent.Anita MéhészAnita Méhész ★★★★★ Kedves recepciós hölgyek fogadtak.A doktor nő precíz, kedves, türelmes. Minden kérdésemre válaszolt. Teljesen elégedett vagyokJudit TüzérJudit Tüzér ★★★★★ Mindenki nagyon kedves volt a rendelőben, maga a hely modern és barátságos. Megnyugtatónak találtam a falon lévő idézetet, hogy ebben a rendelőben mindig lehet még egy kérdése az embernek. :) Dr. Bíró Noémi a legemberségesebb orvos, akivel eddig találkoztam, mindent nagyon érthetően elmagyarázott, megnyugtatóan kommunikált felém mindent, tanácsokat adott.Judit BengaJudit Benga ★★★★★ Empatikus, közvetlen, barátságos légkör, szakértelem, gyakorlatias orvosi tanácsok⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️Móga doktor úrnál jártam, szívesen ajánlom másnak is!Edi irodaEdi iroda ★★★★★ Kitűnő hely, csak ajánlani tudom szívből, mintahogy Corvinon kívül Pasarétit is! Kiváló kedves orvosok, asszisztensek, recepciós hölgyek!Egyesegyedüli gond, hogy dr Kovács főorvos Úr már nem rendel sajnos egyik L33-ban sem😔 Budapesten !Nóra AlbrechtNóra Albrecht ★★★★★ Nagyon jó, és korrekt volt. Mindenki kedves és segítőkész.Rita SzabóRita Szabó ★★★★★ Tényleg minden kérdésemre választ kaptam, türelemmel, hitelesen, emberien, profin! Nagyon köszönöm!György OrgoványiGyörgy Orgoványi ★★★★★ Udvarias, gyors, várakozás mentes kiszolgálás.Így kellene működni az egész egészségyügynek is, amelyért egy életen át fizetünk!Kálmánné BácsatyaiKálmánné Bácsatyai ★★★★★ Jó napot kívánok!Nagyon kellemesen csalódtam,meg tudtam beszélni a kérdéseimet.Köszönőm.Adrienn KalányosAdrienn Kalányos ★★★★★ Kedves Recepciós jo hangulat idopont elott érkeztem de nem volt problemaKényelmes tiszta nyugodt környezet fogadott csak ajánlani tudomKósa BernadettKósa Bernadett ★★★★★ Kiváló, készséges szakemberek egytől-egyig. Kellemes, lágy légkör. Ha magánrendelő, akkor innentől számomra L33. :)Orsolya TompaiOrsolya Tompai ★★★★★ Hamarabb érkeztem a vérvételre, mint a lefoglalt időpont, de nem kellett várnom. Nagyon kedves volt a hölgy, aki vért vett. Egyszerű az online időpont foglalás.Rita TokárRita Tokár ★★★★★ Itt a legjobb kezekben vagyok! MINDENBEN segítségemre voltak, máshová nem is megyek! Profi csapat, akik nagyon-nagyon figyelmesek, segítőkészek!Dr.Nagy Boglárka pedig a legszimpatikusabb doktornő, akivel valaha találkoztam. Kisugárzásával, hozzáértő szakmai tudásával maximális támogatást, segítséget kaptam. Köszönöm! 💕js_loader
L33 Medical - Budaörs
Kitűnő4.9 657 vélemény alapján Írjon rólunk véleményt ittAttila VAttila V ★★★★★ Kellemes hangulatú hely, egyáltalán nincs nyomasztó orvosi rendelő érzete. Kicsit eldugott a bejárat, de pont amikor elbizonytalanodunk, hogy jó helyen járunk-e, akkor kell menni még egy kicsit. Senkit ne tévesszen meg, hogy mindenhol nőgyógyászat van kiírva, más szolgáltatásuk is itt található.eszterkajaneszterkajan ★★★★★ Kedvesek és gyorsan kaptam időpontot! Minden tiszta, rendezett, jól lehet parkolni! Barátságos váró ès rendelők.Purt PetraPurt Petra ★★★★★ Kedves asszisztens és orvos, szép környezetSzabó DóriSzabó Dóri ★★★★★ Ide járok terhesgondozásra és iszonyat kedves mindenki, a doktornő segítőkész, nagyon alaposan kivizsgál, minden kérdésemre válaszol, egy rossz szavam sem lehet, pedig alapvetően kritikusnak tartom magam..Az időpont is komolyan van véve, pontban akkor be is hívtak eddig mindig!!Sőt, telefonon is kellett kérnem egy igazolással kapcsolatban segítséget, le a kalappal a recepciós hölgy előtt, maximálisan segítőkész volt és a megoldásra fókuszált.Csak ajánlani tudom!!! 😊Berkes-Szentirmai RichardBerkes-Szentirmai Richard ★★★★★ Gyors műtéten estem át , minden rendben ment. Csak ajánlani tudom őket ☺️Erzsébet Biróné MóriczErzsébet Biróné Móricz ★★★★★ Több alkalommal jártam a budaörsi rendelőben, az ott dolgozó orvosok és asszisztensek kedvesek és figyelmesek.A rendelőben tisztaság van és jól felszerelt.Belina TimeaBelina Timea ★★★★★ Szép, tiszta rendelő egy nyugodt környezetben, ahol kedves, mosolygós és segítőkész recepciósok várnak.Héra Anna doktornőnél jártam nőgyógyászaton, aki nagyon alaposan kikérdezett és megvizsgált, minden kérdésemre készségesen válaszolt, egyszer sem éreztem kellemetlenül magam a vizsgálat során. Nála rendesebb, profibb, emberségesebb orvoshoz még nem volt szerencsém, a doktornőt és a rendelőt is meleg szívvel ajánlom!Barbara SimonicsBarbara Simonics ★★★★★ Hihetetlen kedves mindenki, türelmesek, kérdezhetsz, elmagyaráznak mindent, h az ember értse. Imádom ezt a rendelöt! És az új helyük is nagyon szép Budaörsön :)Krisztián KovácsKrisztián Kovács ★★★★★ Profi, gyors, korrekt.Kalóz VegaKalóz Vega ★★★★★ Ha várakozás nélküli, fájdalommentes vérvételt szeretnél, itt a helyed:) Karcsi nővér egy igazi csoda! A recepciós hölgy kedvessége is sokat segít, ha izgulsz egy kicsit!Cintia Balázs-BudaiCintia Balázs-Budai ★★★★★ Minden szuper volt.A recepciósok nagyon kedvesek, a doktornő pedig rendkívül körültekintő.Minden kérdésemre választ kaptam.Köszönöm mégegyszer!A jövőben is igénybe fogom venni a szolgáltatásokat.Fruzsina SzilágyiFruzsina Szilágyi ★★★★★ Még csak egyszer voltam, de nagyon elégedett vagyok. A rendelő igényes, a doktornő szakmailag nagyon felkészült, és úgy válaszolta meg a sok kérdésem, hogy végre nem éreztem, hogy gond, hogy érdeklődöm. Szerintem vissza fogok járni. Az ügyintézés telefonon, e-mailben könnyen és gyorsan megy.Anikó VámosiAnikó Vámosi ★★★★★ Megbízhatóság és alaposság jellemzi a doktornőt.Krisztina FodorKrisztina Fodor ★★★★★ Nagyon kedves volt mindenki a Doktornő elmagyarázott mindent érthetően, csak ajánlani tudom.Orsolya MajorosnéOrsolya Majorosné ★★★★★ Biztonságot nyújt minden téren. A szaktudás, a türelem, a felszereltség a környezet.Katinka Pozsgay-FarkasKatinka Pozsgay-Farkas ★★★★★ Először jártam az L33 budaörsi rendelőjében Dr. Tóth Edina doktornőnél. A doktornő és a recepciós hölgyek is nagyon kedvesek voltak, a rendelő pedig igényes és jól felszerelt.Zita KovácsZita Kovács ★★★★★ Könnyen megközelíthető, bizalmat sugárzó hely. A doktornővel maximálisan meg vagyok elégedve.Bea OroszkiBea Oroszki ★★★★★ Először voltam az L33 Medicalnál Budaörsön . Kedves recepciós , nagyon tiszta rendelő . Dr. Rencz Rita doktornőnél voltam ,nagyon kedves és mindent elmagyarázott csak ajánlani tudom.Timea Helyiné MolnárTimea Helyiné Molnár ★★★★★ Nagyon szép, tiszta és igényes rendelők, jól felszerelt eszközökkel. Mi Kerepesi doktornőnél voltunk Budaörsön a tinédzser lányommal és maximálisan elégedettek vagyunk, nagyon alapos és mindent részletesen elmagyaráz, lelkiismeretes munkát végez, csak ajánlani tudom mindenkinek!Éva Kiss-FehérÉva Kiss-Fehér ★★★★★ Sajnos többször volt nagyon rossz, kellemetlen tapasztalatom más orvosoknál, úgyhogy nagyon izgultam a vizsgálat előtt. De szerencsére minden félelmem alaptalan volt, a doktornő (dr. Purcsi Katalin) nagyon kedves és készséges volt. Végre nem kell félnem!js_loader
L33 Medical