Google értékelés
5.0
3942 értékelés alapján
js_loader

Gyakran ismételt kérdések

amelyek benned is felmerülhetnek

Telefonon és online is kérhetsz időpontot bármely vizsgálatunkra.

Telefonos elérhetőségünk:

 • 06-1/445-1033

Online Időpontfoglalás

Igen van, a weboldalon az Időpontfoglalás és Online időpontfoglalás gombokra kattintva gyorsan és egyszerűen foglalhat időpontot az L33 Medical Budaörs, Pasarét és Corvin rendelőkhöz a nap 24 órájában.

Online Időpontfoglalás

Amennyiben személyesen vagy telefonon foglalt, úgy telefonon tudja módosítani/lemondani az időpontját.

Online foglalás esetén a visszaigazoló emailben található linkre kell kattintani. Ha nem találja, vagy nem sikerül, természetesen telefonon ekkor is tudunk segíteni.

Telefonos elérhetőségünk

 • Budaörs: 06-20/334-4433
 • Corvin:06-30/695-0177
 • Pasarét: 06-1/455-1033

Amennyiben ugyanazon orvoshoz hasonló szolgáltatásra szeretne menni, például nőgyógyászati vizsgálat és rákszűrés mellé ultrahangot is kér – nem szükséges módosítani. Jelentősebb eltérés esetén örülünk egy e-mailes vagy telefonos értesítésnek.

Bátran hívja asszisztenseinket telefonon, vagy keresse őket e-mailben, és segítenek megtalálni a panaszainak megfelelő orvost, szakrendelést.

Telefonos elérhetőség

 • Budaörs: 06-20/334-4433
 • Corvin: 06-30/695-0177
 • Pasarét: 06-1/455-1033

E-mail elérhetőség

 • Budaörs: budaors@l33medical.hu
 • Corvin: corvin@l33medical.hu
 • Pasarét: pasaret@l33medical.hu

Igen, rendelőinkben van bankkártyás fizetési lehetőség.

Egészségpénztárra szóló számlát tudunk kiállítani, amit el tud számoltatni az egészségespénztárával.

Az L33 rendelői nem SZÉP kártya elfogadóhelyek, így sajnos nem tudja ezeket érvényesíteni rendelőinkben.

Igen, minden rendelőnkben biztosítunk pelenkázót, és igény esetén nyugodt környezetet szoptatáshoz. Amennyiben előre jelzi nekünk, hogy babával érkezik, és a vizit az etetés idejére esik, már előre igyekszünk gondoskodni róla. Valamint, ha jelzi, hogy babaetetés miatt szeretne más időpontban jönni, megteszünk mindent, hogy megoldjuk.

L33 Corvin:

1082 Budapest, Üllői út 44. I./2. – TÉRKÉP
Parkolás: a szomszédos Corvin plázaban az első két óra parkolás 300 Ft.

Tömegközlekedéssel: 4-es 6-os villamos Corvin-negyed megállótól 170 méter az Üllői úton, ugyanabban az oldalban maradva (TÉRKÉP)

L33 Budaörs:

2040 Budaörs, Kárpát utca 1. – TÉRKÉP

Budaörsön, a városközpontban a Kőszikla Gyógyszertár emeletén. Megközelítés a Kárpát utca irányából. A parkolás a CBA parkolójában ingyenes. 

L33 Pasarét:

1026, Budapest, Pasaréti út 38/B

Parkolás: a környékbeli utcákban fizetős, például: Júlia utca, vagy a Pasaréti Sportcentrumnál.

Tömegközlekedéssel: Blaha Lujza tértől 5 busz 14 megálló (Júlia utca megálló)

Széll Kálmán tértől 56 villamos 4 megálló (Nagyajtai utca megálló) vagy 5 busz 5 megálló (Júlia utca megálló)

A vizsgálatok elvégzéséhez nincsen szüksége negatív PCR tesztre vagy védettségi igazolásra. Természetesen minden páciensünket megkérünk arra, hogy a járványügyi helyzetre és egymásra való tekintettel, bármilyen panasz vagy rossz közérzet esetén inkább legyenek szívesek lemondani az időpontot.

Attól függ, milyen vizsgálatra érkezik. Amennyiben panasza pont a vérzészavar, abban az esetben nyugodtan. Azonban, ha az éves rákszűrésére szeretne jönni, kérjük várja meg, amíg elmúlik a vérzés. Asszisztenseink készséggel segítenek átfoglalni az időpontját.

Elég kb 10-15 perccel hamarabb érkezni, hogy az adatait felvegyük a számítógépes rendszerbe.

Igen. Ilyen esetben kérjük jelezze előre, hogy a helyszínen szeretne mintát adni, hogy készülhessünk rá.

Fontos tudnivalók:

 • A mintaadás előtt 3-7 napos önmegtartóztatás szükséges
 • Az önmegtartóztatási időszak alatt kerülje a szaunát, a forró fürdőt és a túlzott alkohol fogyasztását.
 • A mintaadás előtt fontos a kézmosás és nemiszerv alapos megtisztítása.
 • Mintaadás természetesen a legtöbb esetben maszturbációval történik
 • Figyelni kell arra, hogy az ejakulátum első fele mindenképpen az edénybe kerüljön, hiszen ez tartalmazza a hímivarsejtek jelentős részét.

Igen, lehet. 

Fontos tudnivalók:

 • A mintát 3-7 nap önmegtartóztatás után steril mintatároló edénybe (gyógyszertárban kapható, vagy a rendelőben tudunk adni) kell leadni.
 • Az önmegtartóztatási időszak alatt kerülje a szaunát, a forró fürdőt és a túlzott alkohol fogyasztását.
 • A mintaadás előtt fontos a kézmosás és a nemiszerv alapos megtisztítása.
 • Mintaadás természetesen a legtöbb esetben maszturbációval történik, de nem tiltott a segítség igénybevétele sem 🙂 Ugyanakkor figyelni kell arra, hogy az ejakulátum első fele mindenképpen az edénybe kerüljön, hiszen ez tartalmazza a hímivarsejtek jelentős részét.
 • Kérjük, az edényen jól olvashatóan tüntessék fel a nevét!
 • Az edényt alufóliába csomagolva, lehetőleg testmelegen tartva (pulóver alatt) 1-2 órán belül juttassák el hozzánk.

Hüvelyváladék tenyésztés és STD4-es panel, azaz Chlamydia, Ureaplasma, Mycoplasma és Neisseria szűrés. Továbbá fontos, hogy, vizsgálat a ciklus első felében történjen: azaz menzesz vége után, de még a peteérés (ovuláció) előtt.

Általában a 3. trimesztert szoktuk javasolni, azaz a 24. hét utáni időszakot, de még 34. hét előtt. Ekkor már szépen kivehetők a baba vonásai, fülei, orrocskája, azonban még nem túl nagy, így jól szemügyre lehet venni.

Kb a 34. hetet követően már egyre kisebb helye van, egyre nehezebb őt ábrázolni, ezért akkor már kevésbé látványos a vizsgálat. Természetesen korábban is lehet babamozira jönni, de akkor még kevésbé formás a picur.

Egy mindenre kiterjedő, átfogó megbeszélést a pár előzményeiről, vizsgálatairól, eredményeiről, beleértve a női és férfi oldali vizsgálatokat is, esetleges korábbi sikertelen stimulációs/inszeminációs/lombik (IVF) ciklusokat. A pár minden kérdésére választ kaphat: milyen vizsgálatok szükségesek, milyen esélyeik vannak, milyen technikát érdemes választaniuk, milyen sikert érhetnek el. Részletesen tájékoztatjuk őket nem csupán a javasolt vizsgálatok soráról, hanem arról is, hogy egy adott vizsgálatot miért javasolt (vagy épp nem javasolt) elvégezni. Mit vizsgálunk azzal, hogyan, miért, és kóros eredmény esetén milyen terápiás konzekvenciája van.

Szükség ill. idő esetén tartalmazhatja az általános nőgyógyászati vizsgálatot és UH vizsgálatot is. (Azonban az esetleges laborköltséget tartalmazó vizsgálatokat – pl. rákszűrés, tenyésztés, STD – nem)

 • rákszűrés (cytológia) – kb 2 hét – ha 3 hét múlva sem kap értesítést, szóljon nekünk elérhetőségünk bármelyikén
 • hüvelyváladék tenyésztés – általában 1 héten belül
 • STD – kb 2 hét alatt. Ha 3 hét múlva sem kap értesítést, szóljon nekünk elérhetőségünk bármelyikén
 • HPV – kb 2 hét alatt. Ha 3 hét múlva sem kap értesítést, szóljon nekünk elérhetőségünk bármelyikén
 • DNS fragmentációs vizsgálat: a labor 10 napot ígér, de általában 1 hét alatt megérkezik a lelet – Isten tartsa meg ezt a jó szokásukat! 
 • Laborok: a kért vizsgálattól függően, általában 1-10 munkanap

Amennyiben gondozott páciensünk, azaz már legalább egyszer járt nálunk, és nálunk történt az éves rákszűrése, ami nem régebbi, mint egy éves – akkor igen, a szokásos fogamzásgátló tablettáját például lehet telefonon/emailben kérni. Amennyiben tenyésztéses/STD vizsgálat történt Önnél, és annak eredménye miatt szükséges az orvosa megítélése szerint további kezelés, ami vényköteles készítményt igényel, (azonban ismételt személyes megjelenést és konzultációt nem, és Önnek sincs további kérdése), úgy természetesen az ehhez szükséges receptet is felírja orvosa a felhőbe. Amennyiben további kérdése van, vagy az orvosa személyes találkozót ítél meg, úgy nem támogatjuk az online felírást.

Beszéljenek helyettünk

elégedett ügyfeleink

Olvasd el mit mond néhány - hozzád hasonló - ügyfelünk, miután kipróbálták szolgáltatásainkat!

L33 Medical - Pasarét
Kitűnő5.0 Alapján 1477 vélemény Írjon rólunk véleményt ittPéterová BernadetaPéterová Bernadeta ★★★★★ Dr. Benkovics Júliánál jártam, fantasztikusan kedves orvos és ember. Nemhogy nőgyógyásznál, de semmilyen orvosnál nem éreztem még magam ennyire komfortosan. Ezentúl csak hozzá, örülök, hogy rátaláltam. 🩷 Borzasztóan segítőkész, nem sürget, elmagyaráz mindent, és ténlyeg érzem, hogy szíbvől segíteni szeretne.Ildikó SomogyiIldikó Somogyi ★★★★★ Minden nagyon-nagyon rendben volt . Molnár doktornő roppant kedves és empatikus volt , legközelebb is őt fogom felkeresni .Vivien FenyvesVivien Fenyves ★★★★★ A doktornő nagyon kedves a recepció nagyon hangulafos, gyermek barát.Victoria LengeiVictoria Lengei ★★★★★ Tegnap foglaltam időpontot a mai napra nőgyógyászati vizsgálatot. Dr Koroknay Vanda rendkivül kedves és hozzáértő, mindent elmagyarázott és a kérdéseimre válaszolt. Ide fogok jönni a jövőben is mert maximálisan elégedett vagyok!Erika AjtaiErika Ajtai ★★★★★ Minden rendben volt,a doktornőt szívből ajánlom mindenkinek! ♥️♥️😘Nóra KoleszaNóra Kolesza ★★★★★ Dr. Farkas Eszter-nél jártam első alkalommal az L33 medicalban, ami már az első pillanattól kezdve elnyerte a tetszésemet, a kellemes hangulatú várótermével, valamint a szintén nagyon kedves recepciós hölgyek segítsége is pozitív volt számomra. Az időpontomra ugyan pontosan érkeztem, egy 15p csúszás így is volt, ami azonban egyáltalán nem volt zavaró. A doktornő kedvessége, nyitottsága és figyelme számomra nagyon pozitív volt, úgy érzem egy megfelelő, befogadó közeget teremtett meg a vizsgálat alatt. Bátran ajánlom a doktornőt és az L33 medical-t is, aki magas színvonalú, emberi hozzáállásban szeretne részesülni orvosi vizsgálata során!😊Antal ImolaAntal Imola ★★★★★ Tiszta, igényes a hely. A recepción mindig segítőkészek. Esetemben, hosszabb vizsgálatsorozat során előfordult, hogy hibáztak (időpont témában). Szeretném kiemelni Kerekesné B. Csilla V. Asszisztens rendkívüli segítőkészségét és figyelmességét. Több alkalommal is ő segített a problémák megoldásában.Anita LaczóAnita Laczó ★★★★★ Megnyugtató, biztonságos légkörben a legprofibb szakmaiság. Köszönöm!Zita VargaZita Varga ★★★★★ Profi és nagyon kedves mindenki, jó szívvel ajánlom a rendelőt és kivétel nélkül az összes orvost.Dóri SzilágyiDóri Szilágyi ★★★★★ Pedáns, világos budai rendelő. Az asszisztencia és a a doktornő hozzáállása is nagyon alapos és megnyugtató. Speciális problémával kerestem meg Benkovics doktornőt, akinél egy percig se éreztem, hogy hamar "túl akarna lenni rajtam", pedig ezt az elmúlt években sajnos nem egy magán orvosi központban gyakran érzékeltem. Egyszóval, pozitív élménnyel és új információkkal távoztam.Zita VargaZita Varga ★★★★★ Rendkívüli kedvesség, pontosság és figyelmesség.Méghozzá a vérvétel is abszolút fájdalmatlan volt.Andrea PribillaAndrea Pribilla ★★★★★ Pontos, alapos, hozzáértő ellátást kaptam. Nagyon kedvesek voltak. Szívből ajánlom.Harsányi-Simon GyöngyvérHarsányi-Simon Gyöngyvér ★★★★★ Szép, rendezett rendelő. Dr. Farkas Eszter egy kedves, udvarias doktor nő. Megnyugtató volt nála a vizsgálat.Andrea BaloghAndrea Balogh ★★★★★ Nagyon empatikus közeg! Mind a recepció mind a szakorvos (dr.Benkovits Júlia) best of! Szeretek ide járni mert törődést kapok és igazán problémafókuszú a szakmai ellátás!Ágnes MustóÁgnes Mustó ★★★★★ A legjobb orvos élményem volt valaha.Evelin SznopkaEvelin Sznopka ★★★★★ Kultúrált, újszerű és modern kialakítású rendelő, végtelenül kedvesszemélyzettel (doktornő és asszisztense). Először jártam náluk, nagyon pozitív megtapasztalás volt számomra, és én is ide fogok járni, innentől kezdve bátran merem ajánlani! 😊Fanni GyenisFanni Gyenis ★★★★★ Ma jártam vizsgálaton Benkovics doktornőnél mindenkinek teljes mértékben csak ajánlani tudom! Mindehol így kellene zajlani egy nőgyógyászati vizsgálatnak! Precíz, hozzáértő és nagyon kedves.Márton IstvánMárton István ★★★★★ A környezet barátságos, szép, tiszta. Dr Polonka Krisztina vizsgált. Alapos, kedves. Ajánlom!Edina FarkasdiEdina Farkasdi ★★★★★ Nagyon udvarias, szakmailag alapos, korrekt szolgáltatás.Pálinkás AlexandraPálinkás Alexandra ★★★★★ Mindegyik L33 rendelő igényes, az asszisztensek is kedvesek. Nagy Boglárka doktornőt szívből ajánlom🙂js_loader
L33 Medical - Corvin
Kitűnő5.0 Alapján 1766 vélemény Írjon rólunk véleményt ittTiborné SzerenkaTiborné Szerenka ★★★★★ Dr. Héra Anna kedves, barátságos lénye elfelejteti, hogy egy kellemetlen nőgyógyászati beavatkozásra érkezetem. Kedves, megértő és szakszerű ellátásban részesültem. A rendelő is szép, tiszta. Köszönöm.Aniko NagyAniko Nagy ★★★★★ Nagyon hálás vagyok Dr. Daróczi Petronellának a figyelmes és szakszerű ellátásért. Már az első alkalommal, amikor beléptem a rendelőjébe, éreztem, hogy jó kezekben vagyok. Rendkívül türelmesen és megértően válaszolt minden kérdésemre! Az empátiája és a szakmai hozzáértése egyaránt kiemelkedő, ami megnyugtató érzést adott a vizsgálatok során. Mindenkinek szívből ajánlom őt, aki megbízható nőgyógyászt keres!Dorottya IhászDorottya Ihász ★★★★★ Mindig maximális odafigyelés, szakértelem, és persze kedvesség jellemzi őket. Tényleg nagyon jó szívvel tudom ajánlani a rendelőt!Gáspár ViktóriaGáspár Viktória ★★★★★ Iszlai doktornő nagyon kedves volt .Minden kérdésemre megkaptam tőle a választ! Körültekintő alapos vizsgálatban volt részem! Profi csapat! Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!Katalin CsehKatalin Cseh ★★★★★ Nagyon kedves és segítőkész mindenkiGyors és szakszerű ellátás.Köszönöm szépen, nagyon elégedett vagyokF SF S ★★★★★ Professzionális csapat. Szigethy doktor úr nagyon jó szakember, türelmes és kedves. A recepción a hölgyek mosolygósak és segítőkészek voltak. Jó élménnyel távoztam, köszönöm!Henriette GyarakiHenriette Gyaraki ★★★★★ Nagyon empatikus, türelmes és magas színvonalú ellátást kaptunk, további panasz esetén is ide fogunk jönni. (sebészet - lézeres körömszél eltávolítás) Csak ajánlani tudjuk másnak is! Köszönjük a pozitív élményt!Siti ZoltánSiti Zoltán ★★★★★ Ez a rendelő nagyon ügyesen dolgozik és ajánlom mindenkinek mert fájdalom mentesen csináljákPuncsuhás PetraPuncsuhás Petra ★★★★★ Dr. Szigethy Tamásnál jártam, és a lehető legjobb kezekben éreztem magamat! Megtaláltam az ideális orvost, és ha szükségem lesz rá, biztosan ide fogok visszatérni!Edina RostásEdina Rostás ★★★★★ Mindenki nagyon kedves és türelmes! Legyen szó vizsgálatról vagy laborról. 🙏🏼Zsófi SzepessyZsófi Szepessy ★★★★★ A rendelő szép és rendezett, mindig mindenki nagyon kedves. Dr. Héra Annához járunk terhesgondozásra, aki nagyon figyelmes, elmondhatatlanul cuki és ami nekünk nagyon nagy plusz, hogy tegeződik velünk. Az első nőgyógyász, akiben megbízunk, pedig jártunk már jó sok helyen. A missed abortiont szomorúságnak nevezte, ami nekünk nagyon jólesett. Végre találkoztunk valakivel, aki empatikus, emberi és érti miken mentünk keresztül. Minden vizsgálatot nagy odafigyeléssel végez és minden kérdésünkre készségesen válaszol. Csak ajánlani tudom ezt a helyet! Volt, hogy volt kis csúszás, de biztos, hogy azért, mert valaki több időt igényelt és mikor mi voltunk először ezt a plusz 20 percet mi is megkaptuk felár nélkül.Klaudia FáczánKlaudia Fáczán ★★★★★ A Klinikák mindenki nagyon kedves és profi, hamar elmulasztották a félelmem. Ajánlom!Dora KomoroczyDora Komoroczy ★★★★★ Nagyon kedves mindenki a rendelőben, az első pillanattól kezdve az utolsóig! Csak ajánlani tudom!Balogh MónikaBalogh Mónika ★★★★★ Dr. Daróczi Petronella az orvosom. Kedves, mosolygós és türelmes személyisége szerintem mindenkit megnyugtat. Nagyon örülök, hogy rátaláltam az L33 Medical Centerre.Judit TormaJudit Torma ★★★★★ The place is easy to approach with public transport, signs show the way, so it was really without any problem to get there. The place is nice and clean, both the receptionist and the doctor were polite and very nice. I could really ask as many questions as I just had. No rush, no judgement, no body shaming. Trust for the first sight!Kriszta KovácsKriszta Kovács ★★★★★ Nagyon kedvesek az orvosok és a stáb is, segítőkészek, fiatalok, mosolygósak. És isteni a kávé :DNóra KarsaiNóra Karsai ★★★★★ Sok pozitív vélemény alapján választottam az L33-at, jelenleg terhesgongozásra, valamint az ezzel kapcsolatos vizsgálatokra járok ide. Mindenki nagyon kedves és az orvosok magasan képzettek, a gépek is sok esetben jobbak mint állami intézményekben. Az ultrahangon bent lehet a férjem is és egy nagy képernyőn minden alkalommal babamozizhatunk. Várandósgondozásra Iszlai doktornőhöz járok, nagyon kedves, minden kérdésünkre készséggel válaszol és nagyon sok hasznos tanácsot kaptunk. Genetikai ultrahangnál pedig dr. Fekete Áront ajánlanám, mert elképesztően alapos, mindent többször is lemér, és a vizsgálat alatt végig nekünk is magyarázta mit látunk a képernyőn. Az áraik szerintem a többi magánkórházhoz hasonlóak, viszont mi mindig elégedetten távozunk. Én mindenkinek ajánlom a helyet. :)Árpád LakatosÁrpád Lakatos ★★★★★ Nagy Károly doktornál jártam konzultácón. Előjegyzés egyszerű az online felületen. Az időponthoz képest semi várakozás. Recepciós hölgyek udvariasak segítőkészek. Doktor úr szakmai felkészültsége nagyon betegközpontú emberi hozzáálással párosul.Gfellnerné Kasza ZsuszannaGfellnerné Kasza Zsuszanna ★★★★★ Maximálisan elégedett voltam a szolgáltatással. A doktornő nagyon felkészült, kedves, türelmes. A recepciós hölgyek is kedvesek, várakozási idő sem volt.Csilla PatkóCsilla Patkó ★★★★★ Dr. Daróczi Petronellánál voltam szülés utáni kontroll vizsgálaton. A doktornő elképesztően alapos és nagyon kedves, mosolygós volt, biztosan jövök még hozzá. Amíg én bent voltam vizsgálaton, addig a váróban szórakoztatták a 8 hetes kislányomat, külön köszönet érte! Szuper hely, csak ajánlani tudom!js_loader
L33 Medical - Budaörs
Kitűnő4.9 Alapján 659 vélemény Írjon rólunk véleményt ittB NB N ★★★★★ Nagyon régóta járok ide nagyon fiatalon jelentkeztem be ide elősször egy elég kényes dologgal akkor Dr. Héra Annára esett a választásom ami egy nagyon jó döntés volt. Az elejétől kezdve közvetlen barátságos és szimpatikus volt nekem és nagyon közvetlenül tudtam vele mindenről beszélni aztán sajnos egyéb okok miatt el kellett búcsúznunk egymástól, de a mostani doktornőmet Dr. Purcsi Katalint is nagyon szeretem. Ő kisérte végig a második terhességemet és az elejétől kezdve bíztam benne kedves volt segítőkész és azóta is hozzá járok. Bárki jön ide a legjobb kezekben van.Renáta RenátaRenáta Renáta ★★★★★ Először jártam a rendelőben, a Doktornő, nagyon alapos, kedves, szakértelme: hibátlan, sokat kérdezett, megoldást talált a problémámra.A gyógyszerfelírás gyors a rendelő alatti patikában a vizsgálat után, ki is váltottam. Ajánlani tudom mindenkinek : Dr Szücs Kovács Eszter Nőgyógyász. Még kiemelném a recepciósok, tájékozottságát és kedvességét.Enikő BajkóEnikő Bajkó ★★★★★ Nagyon kedves mindenki aki ott dolgozik.A doktornő kitűnő munkát végez és mindent részletesen elmond.A hely is barátságos.Dr.Kerepesi Judit csak ajánlani tudom mindenkinek.Attila VAttila V ★★★★★ Kellemes hangulatú hely, egyáltalán nincs nyomasztó orvosi rendelő érzete. Kicsit eldugott a bejárat, de pont amikor elbizonytalanodunk, hogy jó helyen járunk-e, akkor kell menni még egy kicsit. Senkit ne tévesszen meg, hogy mindenhol nőgyógyászat van kiírva, más szolgáltatásuk is itt található.eszterkajaneszterkajan ★★★★★ Kedvesek és gyorsan kaptam időpontot! Minden tiszta, rendezett, jól lehet parkolni! Barátságos váró ès rendelők.Purt PetraPurt Petra ★★★★★ Kedves asszisztens és orvos, szép környezetSzabó DóriSzabó Dóri ★★★★★ Ide járok terhesgondozásra és iszonyat kedves mindenki, a doktornő segítőkész, nagyon alaposan kivizsgál, minden kérdésemre válaszol, egy rossz szavam sem lehet, pedig alapvetően kritikusnak tartom magam..Az időpont is komolyan van véve, pontban akkor be is hívtak eddig mindig!!Sőt, telefonon is kellett kérnem egy igazolással kapcsolatban segítséget, le a kalappal a recepciós hölgy előtt, maximálisan segítőkész volt és a megoldásra fókuszált.Csak ajánlani tudom!!! 😊Berkes-Szentirmai RichardBerkes-Szentirmai Richard ★★★★★ Gyors műtéten estem át , minden rendben ment. Csak ajánlani tudom őket ☺️Erzsébet Biróné MóriczErzsébet Biróné Móricz ★★★★★ Több alkalommal jártam a budaörsi rendelőben, az ott dolgozó orvosok és asszisztensek kedvesek és figyelmesek.A rendelőben tisztaság van és jól felszerelt.Belina TimeaBelina Timea ★★★★★ Szép, tiszta rendelő egy nyugodt környezetben, ahol kedves, mosolygós és segítőkész recepciósok várnak.Héra Anna doktornőnél jártam nőgyógyászaton, aki nagyon alaposan kikérdezett és megvizsgált, minden kérdésemre készségesen válaszolt, egyszer sem éreztem kellemetlenül magam a vizsgálat során. Nála rendesebb, profibb, emberségesebb orvoshoz még nem volt szerencsém, a doktornőt és a rendelőt is meleg szívvel ajánlom!Barbara SimonicsBarbara Simonics ★★★★★ Hihetetlen kedves mindenki, türelmesek, kérdezhetsz, elmagyaráznak mindent, h az ember értse. Imádom ezt a rendelöt! És az új helyük is nagyon szép Budaörsön :)Krisztián KovácsKrisztián Kovács ★★★★★ Profi, gyors, korrekt.Kalóz VegaKalóz Vega ★★★★★ Ha várakozás nélküli, fájdalommentes vérvételt szeretnél, itt a helyed:) Karcsi nővér egy igazi csoda! A recepciós hölgy kedvessége is sokat segít, ha izgulsz egy kicsit!Cintia Balázs-BudaiCintia Balázs-Budai ★★★★★ Minden szuper volt.A recepciósok nagyon kedvesek, a doktornő pedig rendkívül körültekintő.Minden kérdésemre választ kaptam.Köszönöm mégegyszer!A jövőben is igénybe fogom venni a szolgáltatásokat.Fruzsina SzilágyiFruzsina Szilágyi ★★★★★ Még csak egyszer voltam, de nagyon elégedett vagyok. A rendelő igényes, a doktornő szakmailag nagyon felkészült, és úgy válaszolta meg a sok kérdésem, hogy végre nem éreztem, hogy gond, hogy érdeklődöm. Szerintem vissza fogok járni. Az ügyintézés telefonon, e-mailben könnyen és gyorsan megy.Anikó VámosiAnikó Vámosi ★★★★★ Megbízhatóság és alaposság jellemzi a doktornőt.Krisztina FodorKrisztina Fodor ★★★★★ Nagyon kedves volt mindenki a Doktornő elmagyarázott mindent érthetően, csak ajánlani tudom.Orsolya MajorosnéOrsolya Majorosné ★★★★★ Biztonságot nyújt minden téren. A szaktudás, a türelem, a felszereltség a környezet.Katinka Pozsgay-FarkasKatinka Pozsgay-Farkas ★★★★★ Először jártam az L33 budaörsi rendelőjében Dr. Tóth Edina doktornőnél. A doktornő és a recepciós hölgyek is nagyon kedvesek voltak, a rendelő pedig igényes és jól felszerelt.Zita KovácsZita Kovács ★★★★★ Könnyen megközelíthető, bizalmat sugárzó hely. A doktornővel maximálisan meg vagyok elégedve.js_loader
L33 Medical