Google értékelés
5.0
3999 értékelés alapján
js_loader

online időpontfoglalás Receptírás

A rendelő, ahol mindig lehet még egy kérdésed!

Nőgyógyászat

Budaörs Corvin Pasarét

A nőgyógyászat a női szerveid egészségével foglalkozik. Ha valamilyen panaszod van, ég, csíp, viszket, esetleg fájdalmat vagy rendellenes folyamatokat (vérzést, megváltozott folyást, kipirosodást stb.) tapasztalsz intim tájékon, hozzánk bátran fordulhatsz. De itt vagyunk akkor is, ha az éves szűrővizsgálaton szeretnél részt venni, vagy tanácsra van szükséged.

Ha szeretnél végre feszélyezettség és félelem nélkül bemenni egy nőgyógyászati rendelő ajtaján, a legjobb helyen vagy! Fontosnak tartjuk, hogy ne egy tortúra legyen számodra, ha nálunk jársz, ezért bizalmas, nyugodt légkört teremtünk: nincs ítélkezés, rosszallás, nem kell tartanod semmitől.

Mindig részletesen elmondjuk, mi fog történni veled, megbeszéljük a problémád okát és a lehetséges kezeléseket. A vizsgálatokat a lehető legkevesebb kellemetlenséggel végezzük, a kezelésekről pedig, teljeskörű tájékoztatás után, veled együtt döntünk. Ez az a rendelő, ahol mindig lehet még egy kérdésed!

Lénárt Karolina

Google értékelés

„Azonnal találtam megfelelő időpontot online, a rendelő nagyon szép volt a munkatársak pedig szuper kedvesek, a vizsgálat alatt nagyon alapos magyarázatot kaptam mindenre. 1,5 éves babával érkeztem, egy asszisztens hölgy rögtön segített és játszott vele, hogy a vizsgálat zökkenőmentesen történhessen!”

Kiemelkedő színvonalú ellátás szakértői kezekben

Professzionális szolgáltatások
széles választéka

Szakmailag és emberileg
is kiemelkedő orvoscsapat

Egyedi, meghitt
és kényelmes környezet

Neked milyen problémában segíthetünk?

Fogamzásgátlási tanácsadás

Fogamzásgátlási tanácsadásunk célja, hogy minden élethelyzetben segítséget nyújtsunk Neked a legmegfelelőbb védekezési módszer kiválasztásában. Lehet, hogy most kezded nemi életedet, vagy váltani szeretnél az eddigi módszerről, esetleg külföldre utazol, gyermeket tervezel, vagy már lezártad családtervezési szándékait – bármilyen helyzetben állunk rendelkezésedre.

Az életünk folyamán testünk változik, és ez befolyásolhatja, hogy melyik fogamzásgátlási módszer a legmegfelelőbb számunkra. Idővel társbetegségek, új betegségek jelenhetnek meg, melyek szintén hatással lehetnek a védekezési módunkra. Ezért fontos, hogy rendszeresen konzultáljunk orvosunkkal a legjobb megoldás érdekében.

Folyamatosan tűnnek fel új lehetőségek a hormonmentes és alacsony hormontartalmú fogamzásgátlás területén. A harminc évvel ezelőtti módszerek ma már lehet, hogy nem megfelelőek, ezért nőgyógyászaink folyamatosan követik az újdonságokat, és integrálják a napi gyakorlatba.

Személyre szabott tanácsokkal segítünk, figyelembe véve az életkorodat, családtervezési szándékaidat, egyéni preferenciáidat és kényelmetlenségeidet. A természetes cikluskövetéses módszerektől kezdve a különféle hormonális megoldásokig – mint a hüvelygyűrű, fogamzásgátló tabletta vagy tapasz –, számos lehetőséget kínálunk. A spirálok terén is sokféle opció közül választhatsz, legyen az hormontartalmú vagy hormonmentes.

Fontos, hogy a konzultáció során a Te igényeidhez legközelebb álló módszerekre fókuszáljunk. Szoptatsz-e, milyen társbetegségeid vannak, és milyen élethelyzetben vagy – ezek mind befolyásolják a fogamzásgátlási javaslatot.

Foglalj orvosainkhoz időpontot, és együtt megtaláljuk a számodra legjobb megoldást is!

HPV tanácsadás

Sokat hallottál már a HPV-ről, de valójában azt sem tudod, mi az, kell-e egyáltalán foglalkoznod vele? Esetleg kaptál már HPV-oltást, ezért úgy gondolod, téged nem érint vagy bizonytalan vagy? HPV tanácsadásunk keretében minden felmerülő kérdésedre válaszolunk, legyen az alapvető vagy összetettebb. 

A legfontosabb tudnivalók a HPV-ről:

 • A HPV felelős a méhnyakrákos esetek közel 100%-áért. Nagyon sokszor a HPV már akkor jelen van a szervezetedben, amikor még ki sem mutatható, hogy már elkezdte elrontani a sejteket, tehát azok már elindultak a rákmegelőző elváltozás irányába. 
 • Nagyon sok nő és férfi esik át HPV fertőzésen az élete folyamán, az a kérdés, hogy a fertőzés milyen súlyosságú, milyen típusú HPV-vel, milyen életkorban történt meg a fertőzés, illetve hogy a szervezet le tudja-e győzni vagy nem. 
 • Léteznek alacsony rizikójú HPV-k, amelyek inkább szemölcsöt okoznak, a magasabb rizikójú HPV-k a méhnyakrákos esetekért felelősek. 
 • Manapság már kaphatóak otthon elvégezhető HPV-tesztek is.

Nagyon fontos, hogy legalább egyszer mindenki szerezzen tudomást arról, hogy mikor és hogyan kell szűrni a HPV-t az ő esetében, kell-e vele foglalkozni vagy sem. Mindez független attól, hogy az illetőnek hány szexuális partnere volt, illetve kapott-e oltást. Napjainkban az a korszerű, ha az éves szűrővizsgálathoz magas rizikójú HPV-szűrés is társul. Ennek részleteiről az alábbi oldalon tudsz tájékozódni. 

HPV szűrés

Szerencsére napjainkban már több módja is van, hogy kimutassuk a HPV jelenlétét a szervezetben és kezelést tudjunk javasolni. 

Foglalj időpontot orvosainknál, és segítünk eligazodni.

Éves szűrés

Miben más az éves szűrés?

Az éves szűrés sokkal több annál, mint amit a közhiedelem állít. A tudomány fejlődése már lehetővé teszi azt, hogy ez a vizsgálat nem korlátozódik az esetleges rákos állapotok meghatározására. Az éves szűrés során alkalom nyílik arra, hogy évente egyszer a nőgyógyászoddal átbeszélj mindent, ami a Te női egészségeddel kapcsolatos.

Lehetőség van arra, hogy megbeszéljétek a fogamzásgátlás módját, az esetleges szexuális problémákat, a menstruációs ciklusodat (pl. hány naponta jelentkezik, milyen erős a vérzés, mennyire rendszeres stb.), a társbetegségeidet (pl. pajzsmirigy betegség), amelyek befolyásolhatják a női egészségedet. Továbbá, hogy milyen gyógyszereket szedsz, tervezel-e babát, és ha igen, mi tudunk-e benne segíteni.

A kivizsgálás menete

A nőgyógyászati kivizsgálás során mindent áttekintünk a legapróbb bőrelváltozásoktól kezdve. Az első lépés a kenetvétel, azaz a mintavétel méhnyakrákszűrés céljából. Ennek köszönhetően a laboratóriumban meg tudják vizsgálni, hogy vannak-e rákmegelőző sejtek, esetleg már rákos sejtek. Fontos azonban, hogy ez a vizsgálat csupán a méhnyakrákot szűri, a petefészekrákot vagy a méhtestrákot viszont nem.

A vizsgálat fájdalommentes, ahhoz hasonlítható, mintha egy szempillaspirállal simogatnád meg az ajkaidat. Mi is egy szempillaspirálhoz hasonlítható eszközzel veszünk mintát a méhszájról. Előfordulhat azonban az is, hogy egy kis kellemetlenséget érzel a mintavétel során.

HPV-szűrés

Napjainkban korszerű a citológiai vizsgálatot kiegészíteni magas rizikójú HPV szűréssel is, hiszen a méhnyakrákos megbetegedések közel 100%-áért ez a vírus felelős. Sajnos sokszor még nem mutatható ki a kenetben rákmegelőző sejt, de a HPV már jelen lehet a szervezetben. Ezért kiemelten kell figyelnünk a magas rizikójú HPV-vel bíró hölgyekre. A szűrés lényege, hogy nyomon tudjuk követni, és időben lépjünk a baj megelőzése érdekében.

HPV szűrés

Szerencsére napjainkban már több módja is van, hogy kimutassuk a HPV jelenlétét a szervezetben és kezelést tudjunk javasolni. 

Ultrahang

A kenetvétel után sor kerül ultrahangra, amellyel megvizsgáljuk a méh izomzatát, nyálkahártyáját, illetve a petefészkeket is meg tudjuk nézni. Ezáltal kiderülhet, hogy van-e mióma, petefészek ciszta vagy egyéb elváltozás a szerveken.

Hüvelyi fertőzések kivizsgálása

Tünetek

A hüvelyi fertőzések gyakran okoznak diszkomfortérzést a hüvely és az intim területek környékén. A tünetek közé tartozhat viszketés, égő érzés, csípés, szúrás, de ezek hiányában is jelentkezhet bővebb hüvelyfolyás, megváltozott szín, szag, állag vagy duzzanat, pirosság és irritáció.

Okok

Hüvelyi fertőzést számos tényező okozhat, melyeket érdemes nőgyógyásszal megvizsgáltatni:

 • Gomba
 • Baktérium
 • Kémiai irritáció
 • Egyéb fertőzések

Diagnózis

A fertőzések célirányos kezelése érdekében fontos a pontos diagnózis. Tipikus tünetek esetén az orvos gyorsan meg tudja állapítani a szükséges kezelést. Visszatérő vagy nehezen gyógyuló esetekben hüvelykenet vizsgálata szükséges, amely mikroszkópos elemzéssel, tenyésztéssel vagy egyéb speciális laboratóriumi módszerekkel történik.

Kezelés

Az orvos a panaszok és tünetek alapján meghatározza a szükséges vizsgálatokat és kezelést, melyek lehetnek:

 • Hüvelykúpok és krémek
 • Szájon át szedhető tabletták
 • Ezek kombinációja

Szükség esetén kontrollvizsgálatot is előírunk, hogy biztosítsuk a fertőzés teljes gyógyulását.

Öngyógyítás

Ha már többször előfordult hüvelygombás fertőzésed, és ismersz olyan vény nélkül kapható készítményeket, amelyek beváltak, ezeket bátran használhatod az orvos korábbi utasításainak megfelelően. Ha azonban a megszokott kezelésre nem javul, vagy hamarabb visszatér a fertőzés, mindenképpen orvoshoz kell fordulni. Lehet, hogy a megszokott gombafertőzés mellett más komponense is van, vagy a gomba rezisztenssé vált a kezelésre. Ilyenkor az orvos pontos diagnózist és megfelelő kezelést tud javasolni.

Jelentkezz be online, hogy segíthessünk a hüvelyi fertőzések hatékony kezelésében és megelőzésében!

Nemi úton terjedő fertőzések kivizsgálása

A nemi úton terjedő fertőzések (STD-k) alattomosak lehetnek, mivel sok esetben kevés vagy semmilyen tünetet nem okoznak, de komoly egészségügyi problémákat idézhetnek elő. Szolgáltatásunk célja, hogy segítsen felismerni és kezelni ezeket a fertőzéseket, megelőzve a súlyos egészségügyi problémákat. Rendszeres szűréssel és megfelelő kezeléssel elkerülhetők ezek a problémák. Ha bármilyen gyanúd van, vagy tüneteket észlelsz, fordulj bizalommal szakértőinkhez, hogy időben felismerjük és kezeljük a fertőzést.

Gyakori nemi úton terjedő fertőzések:

 • Chlamydia
 • Mycoplasma
 • Neisseria gonorrhoeae (kankó)
 • Trichomonas vaginalis

Tünetek és problémák: A fertőzések gyakran tünetmentesen vannak jelen, de időben történő felismerésük nélkül súlyos problémákat okozhatnak, mint például:

 • Kismedencei gyulladás
 • Petevezetékek roncsolódása
 • Meddőség
 • Tartós alhasi fájdalom
 • Szex utáni vérzés

Mikor fordulj orvoshoz?

 • Szex utáni vérzés vagy alhasi diszkomfort érzés
 • Menstruáción kívüli pecsételő vérzés
 • Teherbe esési nehézségek
 • Óvszer nélküli szex ismeretlen partnerrel
 • Párod hűtlensége esetén

Kivizsgálás és kezelés: Ha gyanúja merül fel, ajánlott STD-kivizsgálást végezni, különösen, ha nem vagy monogám kapcsolatban, és gyakran váltasz partnert. A tesztekhez néhány hetet várni kell az esetleges fertőzés után, hogy kimutathatók legyenek a kórokozók. Az STD-k többsége antibiotikumos kezeléssel gyógyítható. Fontos a kezelés utáni kontrollvizsgálat, amelyet az antibiotikum-kúra befejezése után körülbelül négy héttel érdemes elvégezni.

Partner kezelése és újrafertőződés: Az STD-k esetében elengedhetetlen a partner vizsgálata és kezelése is, mivel ezek a fertőzések könnyen újrafertőződhetnek.

Vérzészavarok – mikor kell orvoshoz fordulni?

A vérzészavarok különféle formákban jelentkezhetnek, és mindig kivizsgálást igényelnek, mivel számos ok állhat a hátterükben, beleértve a gyulladásokat, hormonális eltéréseket, anatómiai problémákat vagy korábbi beavatkozások következményeit. Szolgáltatásunk célja, hogy segítsen a vérzészavarok felismerésében és kezelésében. Ha bármilyen rendellenes vérzést tapasztalsz, vagy a menstruációs ciklusod eltér a megszokottól, fordulj bizalommal szakértőinkhez. Az időben történő kivizsgálás és kezelés segít elkerülni a súlyos egészségügyi problémákat, és javítja az életminőséget.

Mikor beszélhetünk vérzészavarról?

 1. Menstruációtól független vérzések
  • Rendellenes időpontban jelentkező vérzés: váratlan hüvelyi vérzés esetén fordulj orvoshoz.
  • Egyszeri kis vérzés: jegyezd meg az egyszeri kis mennyiségű vérzést. Ha ismétlődik, konzultálj orvossal.
  • Erős vagy hosszan tartó vérzés: azonnal fordulj orvoshoz, ha a vérzés erős és hosszabb ideig tart.
 2. Menstruációval kapcsolatos problémák
  • Bővebb vagy darabos menstruáció: ha a menstruáció bővebb, darabosabb és tovább tart, mint korábban, vérzészavarra utalhat.
  • Gyakori menstruáció: rövidebb ciklus és gyakoribb vérzés esetén is vérzészavarra kell gondolni.
  • Kevesebb vagy ritkább menstruáció: ha a menstruáció kevesebb ideig tart vagy ritkábban jelentkezik, ez is probléma lehet.
  • Rendszertelen menstruáció: rendszertelen menstruáció esetén mindenképpen érdemes orvoshoz fordulni.

Lehetséges okok és vizsgálatok

 • Hormonális eltérések: gyakran hormonális problémák állnak a vérzészavarok hátterében. Vérvételekkel kivizsgálhatók.
 • Anatómiai eltérések: miómák, méhnyálkahártya polipok vagy egyéb anatómiai eltérések lehetnek a bő, darabos és elhúzódó vérzések hátterében, amelyeket ultrahang vizsgálattal lehet felismerni.
 • Gyulladások: gyulladások is okozhatnak vérzészavarokat, melyek hüvelyi mintavétellel és laborvizsgálatokkal kimutathatók.
 • Korábbi beavatkozások: korábbi méhüregi beavatkozások, például elhalt terhesség, terhesség megszakítása vagy egyéb műtétek szövődményei is vezethetnek vérzészavarokhoz.

Mi a teendő?

 • Jegyezd meg a tüneteket: ha rendellenes vérzést tapasztal, jegyezd fel az időpontot és a mennyiséget.
 • Konzultálj orvossal: bármilyen rendellenes vérzés esetén fordulj orvoshoz. Az orvos vizsgálatokkal meg tudja állapítani a probléma okát és a megfelelő kezelést.
 • Ne halogasd: erős vagy rendszeresen visszatérő vérzés esetén ne halogasd az orvoshoz fordulást, mert akár komoly egészségügyi problémák is állhatnak a háttérben.
Vérzészavarok

Keress fel minket, ha úgy véled, a menstruációd rendellenes!

Szex utáni vérzés – Mikor forduljunk orvoshoz?

A szex utáni vérzés olyan probléma, amelyet gyakran elhanyagolunk. Sok esetben a hevesebb együttlét vagy a párunk átlagon felüli mérete okozza, és emiatt nem tulajdonítunk neki nagy jelentőséget. Azonban a szex utáni vérzés ijesztő lehet mindkét fél számára, és fontos, hogy figyelmet fordítsunk rá.

Mi okozhat szex utáni vérzést?

 • Bagatell sérülések: Hevesebb szexuális együttlét során kisebb hámsérülések keletkezhetnek, amelyek enyhe vérzést okozhatnak. Ha ez csak egyszer fordul elő, általában nem kell aggódni.
 • Ismétlődő vérzés: Ha a vérzés többször is előfordul, az már komolyabb problémát jelezhet. Ilyenkor mindenképpen orvosi vizsgálatra van szükség.

Lehetséges okok

 • Fertőzések: Nemi úton terjedő fertőzések, például Chlamydia, gonorrhoea.
 • Méhszáj eltérések: A méhszájon lévő eltérések, például polipok vagy méhszájseb (cervikalizáció), szintén okozhatnak vérzést. A méhszájseb lehet természetes állapot, de kóros irányba is elmehet, ami kezelést igényel.
 • Ciklusfüggő sérülékenység: A méhszáj nyálkahártyája a ciklus különböző szakaszaiban változhat, és bizonyos időszakokban sérülékenyebb lehet.

Mikor forduljunk orvoshoz?

 • Ismétlődő vérzés: Ha a vérzés többször is előfordul, mindenképpen forduljunk orvoshoz.
 • Kísérő tünetek: Ha a vérzés mellett más tünetek is jelentkeznek, például fájdalom, diszkomfort érzés vagy szokatlan hüvelyi folyás, szintén indokolt az orvosi vizsgálat.
 • Fertőzés gyanúja: Ha fennáll a nemi úton terjedő fertőzés gyanúja, azonnal forduljunk szakemberhez.

Miért fontos a vizsgálat?

A szex utáni vérzés figyelmeztető jel lehet, hogy valami nincs rendben a szervezetben. Fertőző betegségek, méhszáj eltérések vagy kisebb anatómiai problémák is állhatnak a háttérben. Ezek kezelése elengedhetetlen a későbbi súlyosabb problémák megelőzése érdekében.

Ne bagatellizáljuk, de ne is ijedjünk meg!

A szex utáni vérzést fontos komolyan venni, és orvosi vizsgálattal tisztázni az okát. Ha bármilyen eltérést tapasztalunk a normálistól, forduljunk bizalommal szakemberhez. Ne hagyjuk figyelmen kívül ezeket a jeleket, mert a megfelelő időben történő beavatkozás megelőzheti a komolyabb egészségügyi problémákat.

Alhasi fájdalom

Az alhasi fájdalom nagyon gyakori panasz, amikor hozzánk fordulnak. Gyakran érezzük, hogy a petefészkünk fáj, vagy az alhasunkban érezzük a fájdalmat, és azt gondoljuk, hogy nőgyógyászati probléma okozza. Valóban előfordulhat, hogy a petefészekben van egy ciszta, vagy más elváltozás, vagy valamelyik nőgyógyászati szervünk betegsége okozza a kellemetlen, esetleg szúró, görcsölő érzést az alhasban. Azonban tudnunk kell, hogy számos más szerv is okozhat fájdalmat ezen a területen, mint például a belek, a húgyvezeték, a húgyhólyag vagy a vakbél.

Mi okozhat alhasi fájdalmat?

 • Nőgyógyászati okok: Petefészek ciszták, méh és petevezeték elváltozások, gyulladások.
 • Peteérés: A ciklus középidőben sok nő érzi a peteérést, ami szintén okozhat alhasi fájdalmat.
 • Egyéb szervek: A húgyhólyag, húgyvezeték, belek vagy a vakbél is okozhat alhasi fájdalmat.

Mikor forduljunk orvoshoz?

 • Ismétlődő vagy erős fájdalom: Ha az alhasi fájdalom ismétlődően jelentkezik vagy erős, mindenképpen forduljunk orvoshoz.
 • Hosszú ideje fennálló fájdalom: Ha az alhasi fájdalom hosszú hónapok óta fennáll, néha jobban, néha kevésbé, akkor is érdemes kivizsgáltatni.
 • Kísérő tünetek: Ha a fájdalom mellett más tünetek is jelentkeznek, mint például szokatlan hüvelyi folyás vagy fájdalom a vizsgálat során.

Miért fontos a vizsgálat?

Az alhasi fájdalom figyelmeztető jel lehet, hogy valami nincs rendben a szervezetben. A nőgyógyászati vizsgálat segíthet kideríteni, hogy a méh, a petevezetékek vagy a petefészkek rendben vannak-e. Az orvos ultrahanggal és egyéb vizsgálatokkal ellenőrzi, hogy van-e valamilyen elváltozás vagy gyulladás. Ha a nőgyógyászati vizsgálat nem mutat ki semmi kórosat, akkor más területeken kell keresni az alhasi fájdalom okát.

Ne halogassuk az orvoshoz fordulást!

Az alhasi fájdalmat fontos komolyan venni, és orvosi vizsgálattal tisztázni az okát. Ha bármilyen eltérést tapasztalunk a normálistól, forduljunk bizalommal szakemberhez. A megfelelő időben történő beavatkozás megelőzheti a komolyabb egészségügyi problémákat, és javíthatja az életminőséget.

Babatervezés – A tudatos családtervezés fontossága

A gyermekvállalás az egyik legfontosabb esemény az életben. A tudatos felkészülés nem csak az édesanya és a baba egészségére van pozitív hatással, hanem az egész család jólétét is biztosítja. Az alábbiakban részletezzük, miért fontos a tervezés és mire érdemes figyelni.

Miért fontos a tudatos babatervezés?

A babatervezés során különösen fontos, hogy mind testi, mind szellemi, mind lelki szempontból a legjobb állapotban legyünk. Az alábbi lépések segíthetnek a felkészülésben:

 • Egészséges életmód: Hagyjuk el a káros szokásokat, mint az alkohol és a dohányzás, és váltsunk egészségesebb életmódra. Fogyasszunk sok folyadékot, tápanyagdús ételeket és vitaminokat.
 • Krónikus betegségek kezelése: Ha krónikus betegségben szenvedünk (pl. pajzsmirigy betegség, magas vérnyomás), konzultáljunk kezelőorvosunkkal a babatervezés előtt. Fontos tudni, hogy milyen gyógyszereket kell változtatni, illetve milyen lépéseket kell tenni egy pozitív terhességi teszt esetén.
 • Családi előzmények: Gondoljuk végig, voltak-e a családban genetikai problémák vagy nehézségek a teherbeeséssel. Ha igen, érdemes erről beszélni a nőgyógyászunkkal, hogy szükség van-e előzetes genetikai vizsgálatokra vagy speciális kivizsgálásokra.

Nőgyógyászati vizsgálatok

Az éves nőgyógyászati szűrővizsgálat elengedhetetlen, különösen, ha babát tervezünk. Praktikus ultrahangvizsgálatot is kérni, és menstruációs naptárral készülni a konzultációra. Beszéljük meg nőgyógyászunkkal a menstruációs ciklusunkat, hogy milyen gyakorisággal és rendben zajlik-e, illetve szükséges-e hormonlabort vagy egyéb teszteket végezni.

Szülési terv

Fontos előre eldönteni, hogy hol szeretnénk szülni – állami vagy magánkórházban. Fontos számunkra, hogy legyen olyan orvos, aki bemegy a szüléshez? Ez a kérdés most már főként a magánszektorban megoldható. Gondoljuk végig, mi az, ami számunkra fontos a szülési terv kapcsán.

Miért válaszd a mi rendelőnket?

Rendelőnkben szakértő orvosok várnak Téged, hogy segíthessenek a babatervezés minden szakaszában. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy a legjobb tanácsokkal lássunk el Téged, legyen szó egészséges életmódról, szükséges vizsgálatokról vagy a szülési terv összeállításáról.

Elérhetőség

Kérdésed van? Szeretnél időpontot foglalni? Lépj velünk kapcsolatba, hogy segíthessünk a babatervezés minden lépésében!

Menstruációs problémák 

A menstruációs problémák sokféle formában jelentkezhetnek: túl sok vagy túl kevés vérzés, gyakori vagy ritka vérzés, szabálytalan ciklusok, vagy akár a menstruáció teljes elmaradása. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, mi számít normálisnak, és mikor érdemes orvoshoz fordulni.

Mi számít normálisnak?

A normális menstruációs ciklus általában 24-33 napig tart, és a vérzés maximum egy hétig tart. Előfordulhat egy-két napos pecsételés a vérzés előtt, ami nem kóros, de a több napig vagy hetekig tartó pecsételés már aggodalomra adhat okot.

Mikor kell orvoshoz fordulni?

 • Bő, darabos, erős, görcsös vérzés esetén
 • Rövid mensturáció: kevesebb mint 2 nap
 • Gyakori menstruáció: Ha a ciklus rövidebb, mint 24 nap, mindenképpen érdemes orvosi kivizsgálást kérni.
 • Ritka menstruáció: Ha a menstruáció ritkább a megszokottnál, vagy teljesen elmarad, az is orvosi vizsgálatot igényel.
 • Szabálytalan ciklusok: Az össze-vissza vérzések, rendszertelen ciklusok esetén fontos az orvosi konzultáció.

Miért fontos a kivizsgálás?

A menstruációs problémák hátterében hormonális eltérések, anatómiai problémák (pl. polipok), vagy korábbi méhüregi beavatkozások állhatnak. Ha a menstruáció jellege jelentősen megváltozik (pl. a korábban 28 napos ciklus 35 naposra nyúlik, vagy a vérzés időtartama és intenzitása változik), mindenképp fordulj orvoshoz, különösen, ha a változás több hónapon keresztül fennáll.

Speciális esetek

 • Méhüregi beavatkozások utáni változások: Ha korábbi műtétek után (pl. terhességmegszakítás, polipműtét, méhtükrözés) jelentősen megváltozik a menstruáció (pl. kevesebb vérzés, rövidebb időtartam), javasolt orvosi vizsgálat.
 • Teljesen rendszertelen menstruáció: Az ilyen esetekben azonnali orvosi kivizsgálás szükséges, hogy kiderüljön a háttérben álló ok.

Konzultáció és tanácsadás

Sok esetben nehéz megítélni, mi számít normálisnak, és mi nem. Ha aggódsz menstruációs problémáid miatt, fordulj hozzánk bizalommal. Szakértő orvosaink segítenek tisztázni a helyzetet, és szükség esetén további vizsgálatokat javasolnak.

Endometriózis

Mi az endometriózis?

Az endometriózis egy nőgyógyászati betegség, ahol a méhnyálkahártya szövetei a méhen kívül, például a petefészkekben, a hasüregben vagy a bélrendszerben jelennek meg. Ez a rendellenes szövetnövekedés fájdalmas menstruációkat, krónikus kismedencei fájdalmat és meddőséget okozhat.

A betegség főként a a termékeny korú nők 10%-át érinti, bár fiatalabb korban (akár 10-12 évesen) és idősebb korban (35-40 év felett) is előfordulhat. Magyarországon több, mint 200.000 termékeny életkorban lévő nőt érint.

Tünetek és diagnosztika

Az endometriózis leggyakoribb tünetei közé tartozik a rendkívül fájdalmas menstruáció, a krónikus kismedencei fájdalom és a meddőség. A diagnosztizálás azonban nehéz, mivel a tünetek nem specifikusak, és sok más betegséggel összetéveszthetők. A diagnózis felállítása hosszú időt, akár 8-10 évet is igénybe vehet.

A diagnosztikai folyamat gyakran magában foglalja:

 • Orvosi vizsgálatot és tapintást: Fizikai vizsgálatok során rektovaginális vizsgálatot is végezhetünk a pontosabb diagnózis érdekében.
 • Képalkotó eljárásokat: Ultrahang, CT és MR segítségével próbáljuk meg azonosítani a betegséget. Az ultrahang különösen hasznos az endometriózis ciszták felismerésében.
 • Laboratóriumi vizsgálatok: Bár a CA-125 tumormarker szintje emelkedhet endometriózis esetén, nem specifikus, így nem mindig megbízható diagnosztikai eszköz.

Kezelési lehetőségek

Kezelési lehetőségeink személyre szabottak, figyelembe véve a beteg élethelyzetét és egyéni szükségleteit:

 • Életmódbeli tanácsadás: A megfelelő diéta, a rendszeres testmozgás és egyéb életmódbeli változtatások is segíthetnek a tünetek kezelésében és az életminőség javításában.
 • Gyógyszeres kezelés: Hormonális terápiák segítségével csökkenthetjük a tüneteket és megakadályozhatjuk a betegség előrehaladását.
 • Sebészeti beavatkozás: Súlyos esetekben, vagy ha a gyógyszeres kezelés nem hoz eredményt, sebészeti beavatkozásra lehet szükség. A laparoszkópos műtétek során eltávolítjuk az endometriózis szöveteit, minimálisra csökkentve a petefészkek károsodását.

Vigyázat! Meddőség!

Az endometriózis gyakran összefügg a meddőséggel. Kutatások szerint a meddőségi vizsgálatok alá vont páciensek körülbelül felénél endometriózis áll a háttérben. Az endometriózis korai felismerése és kezelése kulcsfontosságú a sikeres családtervezés szempontjából.

Fordulj hozzánk bizalommal!

Ha úgy érzed, hogy segítségre van szükséged az endometriózis kezelésében, vagy további információra van szükséged szolgáltatásainkról, kérjük, vedd fel velünk a kapcsolatot. Szakértőink készen állnak, hogy támogassanak Téged az egészségesebb és fájdalommentes élet felé vezető úton.

Mióma kivizsgálás

A mióma a méhből kiinduló jóindulatú izomcsomó, amely sok nőben előfordulhat. A méh egy izmos szerv, amelyben ezek a jóindulatú izomcsomók, vagyis miómák alakulhatnak ki. Leginkább a reproduktív korban, azaz az első menstruáció és a változó kor közötti időszakban jelenhetnek meg. A miómák kezelése összetett kérdés, amely alapos kivizsgálást és egyéni megközelítést igényel. Ha miómát találtak nálad, fordulj szakértő orvosainkhoz, akik segítenek a legmegfelelőbb kezelés kiválasztásában és a miómák követésében.

Mi a mióma?

A miómák a méhben alakulnak ki, és növekedhetnek a hormonális hatásokra. A méretük és számuk változó lehet: egyes nőkben csak egy apró mióma található, míg másokban akár több, nagyobb méretű mióma is kialakulhat. Elhelyezkedésük is változatos lehet: a méh külső falán, a méh izmos falában vagy akár a méh ürege felé is nőhetnek.

Tünetek és problémák

 • Vérzési rendellenességek: A méh ürege felé növő miómák kisebb méretük ellenére is okozhatnak vérzési rendellenességeket és meddőségi problémákat, beleértve a vetélések számának növekedését.
 • Görcsös fájdalmak: Nagyobb miómák esetén erősebb, görcsös menstruációs fájdalmak, alhasi görcsök és bővebb vérzés fordulhat elő.
 • Nyomási tünetek: A méhből kifelé növő nagy miómák nyomhatják a környező szerveket, ami további kellemetlenségeket okozhat.

Kivizsgálás és kezelés

Ha miómát találnak egy rutinvizsgálat során, de az nem okoz komoly panaszt, érdemes évente ultrahangvizsgálattal követni a változásokat. Fontos ellenőrizni a miómák számát, méretét és elhelyezkedését, valamint azt, hogy okoznak-e tüneteket. Ha a miómák növekedni kezdenek vagy panaszokat okoznak, különböző terápiás lehetőségek, köztük műtéti beavatkozás is szóba jöhet.

Személyre szabott megközelítés

A miómák kezelése mindig személyre szabott megközelítést igényel. A döntéshozatal során figyelembe kell venni az életkort, a gyermekvállalási terveket és a miómák okozta tüneteket. Például egy fiatal nő esetében, aki még nem szült és gyermeket szeretne, a kezelési lehetőségek közül olyanokat kell választani, amelyek lehetővé teszik a későbbi gyermekvállalást. Ezzel szemben egy idősebb nő, aki már túl van a változó koron, és komoly vérzési problémákkal küzd, esetleg fontolóra veheti a méheltávolítást.

Kérdésed van? Szeretnél időpontot foglalni? Lépj velünk kapcsolatba, hogy segíthessünk a miómák kezelésében és követésében!

Ciszta kivizsgálás

A petefészekben gyakran találkozhatunk cisztákkal, amelyek különböző típusúak lehetnek. Vannak egyszerű folyadékkal telt ciszták, endometriotikus ciszták, dermoid ciszták és egyéb típusok. Az orvos által javasolt kezelési mód attól függ, hogy milyen típusú cisztát találtak. Ez lehet azonnali műtét, gyógyszeres kezelés, vagy rendszeres kontroll. A ciszta kivizsgálása és nyomon követése elengedhetetlen az egészség megőrzése érdekében. Az orvosi vizsgálatok rendszeressége és a megfelelő kezelés biztosítja, hogy időben felismerjük és kezeljük a problémákat, megelőzve a súlyosabb következményeket.

Ciszta típusai

 1. Egyszerű folyadékkal telt ciszta: Olyan, mint egy kis vízzel telt lufi.
 2. Endometriotikus ciszta: Az endometriózis egyik formája.
 3. Dermoid ciszta és egyéb ciszta: Ezek nem csupán folyadékkal, hanem más anyagokkal is teltek lehetnek.

Kezelési módszerek

Az orvos javasolhat:

 • Azonnali műtétet, ha rosszindulatúság gyanúja áll fenn.
 • Gyógyszeres kezelést.
 • Rendszeres kontrollt ultrahangos és vérvételes vizsgálatokkal.

Mi a teendő?

Ha ciszta jelenlétét állapították meg, és azt követni kell, fontos, hogy rendszeresen megjelenj az orvosi vizsgálatokon. Ez nem csak ultrahangos ellenőrzést jelent, hanem vérvizsgálatokat is. Fontos, hogy az előző vizsgálati eredmények mindig rendelkezésre álljanak, hogy az orvos össze tudja hasonlítani az aktuális állapotot a korábbival.

Kérdésed van? Szeretnél időpontot foglalni? Lépj velünk kapcsolatba, hogy segíthessünk a ciszták kezelésében és követésében!

Nemi szerveken és környékén lévő elváltozások kezelése

A nemi szerveken és azok környékén előforduló elváltozások sokféle formát ölthetnek. Ezek lehetnek piros pöttyök, fehér foltok, dudorok vagy egyéb oda nem illő jelenségek, amelyek gyakran aggodalomra adnak okot. Az ilyen elváltozások felismerése és kezelése fontos az egészség megőrzése szempontjából.

Milyen típusú elváltozások fordulhatnak elő?

 • Piros pöttyök és fehér foltok: Ezek gyakran ártalmatlanok, de előfordulhat, hogy viszketnek vagy fájdalmat okoznak. Ritkán rosszindulatú elváltozások lehetnek.
 • Dudorok: Lehetnek fájdalmasak vagy fájdalommentesek, és fertőzés, bőrbetegség vagy Bartolin-mirigy ciszta/tályog okozhatja őket.
 • Fertőzések: Gombás fertőzések, HPV okozta nemi szemölcsök, vagy nemi úton terjedő betegségek gyakoriak.
 • Színbeli eltérések: Elváltozások lehetnek fehérek, pirosak, kékes-lilásak vagy feketék, viszkethetnek vagy sem, és fájdalmasak is lehetnek.

Mikor forduljunk orvoshoz?

Bármilyen elváltozás esetén érdemes nőgyógyászhoz fordulni, mert a tünetek mögött különböző problémák állhatnak. Egy egyszerű pötty lehet ártalmatlan, de ha gyulladás áll fenn, kezelést igényel. Bizonyos elváltozásokat, például szemölcsöket, minél előbb el kell távolítani, hogy ne terjedjenek tovább. Az orvos meg tudja állapítani, hogy szükség van-e beavatkozásra, és milyen kezelés szükséges.

A kezelés fontossága

 • Fertőzések és gyulladások kezelése: Gombás vagy bakteriális fertőzések esetén a megfelelő kezelés elengedhetetlen a további komplikációk elkerülése érdekében.
 • Rákmegelőző állapotok: Ha egy elváltozás esetlegesen rákos átalakulásra hajlamos, fontos, hogy időben beavatkozzunk.
 • Szemölcsök eltávolítása: A HPV okozta szemölcsöket minél előbb el kell távolítani, hogy megelőzzük a terjedésüket.

Ne féljünk orvoshoz fordulni!

Sokak számára kellemetlen érzés lehet ilyen jellegű problémákkal orvoshoz fordulni, de fontos megérteni, hogy ezek az elváltozások ugyanolyan normálisak, mint bármely más egészségügyi probléma. Az orvosok nem ítélkeznek, és az egészségünk megőrzése a legfontosabb. Ne habozz segítséget kérni, mert a megfelelő kezelés gyorsabb gyógyulást és nyugalmat biztosít.

Kérdésed van? Szeretnél időpontot foglalni? Lépj velünk kapcsolatba, hogy segíthessünk a nemi szervi elváltozások kezelésében és követésében!

Felfázás

A felfázás, amit mindenki másképp fogalmaz meg, gyakori probléma. Jellemző tünetei közé tartozik a gyakori vizelési inger, az égető, csípő érzés vizeléskor, és adott esetben véres vizelet is. Gyakran előfordul, hogy úgy érzed, nagyon kell pisilni, de csak pár csepp jön ki. Ez rendkívül kellemetlen és fájdalmas lehet.

Szerencsére sok vény nélküli készítmény is kapható, amivel SOS helyzetben otthon is próbálkozhatsz, de ha ilyen tüneteket tapasztalsz, villámgyorsan fordulj orvoshoz. Szükség lehet vizeletvizsgálatra és tenyésztésre, de egy jól megválasztott antibiotikumos kezelés gyorsan elmulaszthatja a panaszaidat. Ezt a háziorvos, nőgyógyász vagy urológus is felírhatja. Egy egyszeri, alapfelfázás esetén elegendő lehet a háziorvosi konzultáció.

Sokszor a felfázás hüvelyfertőzéssel is együtt járhat, különösen visszatérő esetekben. Ha fél éven belül több alkalommal is tapasztalod a tüneteket, vagy egy éven belül háromszor is előfordul, mindenképpen érdemes urológushoz fordulni. Az ilyen esetek komplex kezelést igényelnek, ezért gyakran hasznos a nőgyógyász és urológus kooperációja. A hüvelyflóra felborulása is szerepet játszhat a tünetek kialakulásában, így a kezelésnek ezt is figyelembe kell vennie.

Amíg orvoshoz jutsz, igyál nagyon sok folyadékot, hogy segítsd a baktériumok kiürülését a húgyhólyagból.

További részletekért és hasznos információkért nézd meg Dr. Nagy Károly urológus főorvossal készült videónkat.

https://l33.hu/dr-nagy-karoly

Urológia

Ha szeretnél feszültség és félelem nélkül ellátogatni az urológushoz, válassz minket: nálunk alap a nyugodt, bizalmi légkör, a diszkréció. Magas szaktudású orvosok modern felszerelésekkel tárják fel a panaszaid hátterét, hogy a lehető leghamarabb megszabadulhass tőlük.

Menopauza tanácsadás

Kapuzárás helyett második virágkor? Kérem, most egy határozott mozdulattal végleg töröld ki emlékeid közül a nagyanyáinktól örökölt nyomasztó gondolatokat: a változó kor a 21. századi nők életében semminek nem a vége. Semmit nem kell feladnod, semmiről nem kell lemondanod, és főleg: nincs miért önmagadat egyetlen árnyalattal is kevesebbnek érezni, mint 25 évesen!

Kollégáink, akikhez bizalommal fordulhatsz menopauzával kapcsolatban: Dr. Jávorkai Imre, Dr. Iszlai-Téglás Beáta, Dr. Farkas Eszter, Dr. Aszódi Melinda.

Felfázás

A felfázás, amit mindenki másképp fogalmaz meg, gyakori probléma. Jellemző tünetei közé tartozik a gyakori vizelési inger, az égető, csípő érzés vizeléskor, és adott esetben véres vizelet is. Gyakran előfordul, hogy úgy érzed, nagyon kell pisilni, de csak pár csepp jön ki. Ez rendkívül kellemetlen és fájdalmas lehet.

Szerencsére sok vény nélküli készítmény is kapható, amivel SOS helyzetben otthon is próbálkozhatsz, de ha ilyen tüneteket tapasztalsz, villámgyorsan fordulj orvoshoz. Szükség lehet vizeletvizsgálatra és tenyésztésre, de egy jól megválasztott antibiotikumos kezelés gyorsan elmulaszthatja a panaszaidat. Ezt a háziorvos, nőgyógyász vagy urológus is felírhatja. Egy egyszeri, alapfelfázás esetén elegendő lehet a háziorvosi konzultáció.

Sokszor a felfázás hüvelyfertőzéssel is együtt járhat, különösen visszatérő esetekben. Ha fél éven belül több alkalommal is tapasztalod a tüneteket, vagy egy éven belül háromszor is előfordul, mindenképpen érdemes urológushoz fordulni. Az ilyen esetek komplex kezelést igényelnek, ezért gyakran hasznos a nőgyógyász és urológus kooperációja. A hüvelyflóra felborulása is szerepet játszhat a tünetek kialakulásában, így a kezelésnek ezt is figyelembe kell vennie.

Amíg orvoshoz jutsz, igyál nagyon sok folyadékot, hogy segítsd a baktériumok kiürülését a húgyhólyagból.

További részletekért és hasznos információkért nézd meg Dr. Nagy Károly urológus főorvossal készült videónkat.

https://l33.hu/dr-nagy-karoly

Urológia

Ha szeretnél feszültség és félelem nélkül ellátogatni az urológushoz, válassz minket: nálunk alap a nyugodt, bizalmi légkör, a diszkréció. Magas szaktudású orvosok modern felszerelésekkel tárják fel a panaszaid hátterét, hogy a lehető leghamarabb megszabadulhass tőlük.

Aktuális áraink

Nőgyógyászat

Konzultáció28.000 Ft
Termékenységi konzultáció (40 perc)55.000 Ft
Menopauza konzultáció35.000 Ft
Másodvélemény kérése35.000 Ft
Vizsgálat33.000 Ft
Vizsgálat + rákszűrés38.000 Ft
Vizsgálat + UH38.000 Ft
Alap éves nőgyógyászati vizsgálat (vizsgálat + rákszűrés + UH)39.000 Ft
Komplex éves nőgyógyászati vizsgálat (Alap + hrHPV)54.000 Ft
Spirál felhelyezés40.000 Ft
Spirál eltávolítás38.000 Ft
Méhszájfagyasztás30.000 Ft
HYCOSY (ultrahangos petevezeték-átjárhatósági vizsgálat)100.000 Ft
Sonohysterogram (SIS, méhüregi folyadékfeltöltés)70.000 Ft
Endometrium scratching (méhkarcolás)40.000 Ft
Gyermeknőgyógyászati vizsgálat35.000 Ft
Synechia oldás35.000 Ft

Kiegészítő lehetőség (a vizsgálati díjon felül fizetendő)

Hüvelyváladék tenyésztése10.000 Ft
GBS szűrés8.000 Ft
Azonnali mikroszkópos kenetvizsgálat 5.000 Ft
Liquid based felár10.000 Ft
HPV tipizálás – full spektrum20.000 Ft
hr HPV (magas rizikójú HPV)15.000 Ft
STD3 (Gadenella, Trichomonas, Atopobium)20.000 Ft
STD4 (Chlamydia, Neisseria, Mycoplasma, Ureaplasma)24.000 Ft
m-STD4 (Chlmaydia, Neisseria, Mycoplasma, Trichomonas)24.000 Ft
Cervicitis panel (Chlamydia, Neisseria, Mycoplasma)20.000 Ft
MPL és UPL tenyésztés12.000 Ft
STD/db9.000 Ft
Endometrium biopsia20.000 Ft

Fordulj hozzánk bizalommal váratlan panaszokkal is

Ha rendellenes vérzést tapasztalsz, azaz akkor vérzel, mikor nem menstruálsz.

Ha fáj, kellemetlen a szex.

Ha a hüvelyváladékod megváltozik: több lesz, más állagú, fura színű, kellemetlen szagú.

Ha viszketést, égő érzést tapasztalsz

Ha bármilyen elváltozást látsz kívül: hólyagok, szemölcsök, kipattogzás, bepirosodás, duzzanat stb.

Túl erős menstruációs fájdalom, túl sok vér, túl hosszú/rövid menzesz fura színű/állagú vérzés.

Alhasi fájdalmak, görcsök, kellemetlenségek esetén.

Ne érezd kínosnak ilyenkor az orvos felkeresését! Csak neked extrém a helyzet, mi minden nap látunk ilyet – számunkra pont olyan, mint egy törött csukló a sürgősségin!

Online időpontfoglalás

L33 Medical kontra átlagos nőgyógyászatok

Együttérző gondoskodás

Kényelmes, ügyfeleinkre szabott időpontok

Több, könnyen elérhető rendelő

Átfogó szolgáltatás kínálat

100% garancia a szolgáltatásra

Az empátia részleges vagy teljes hiánya

Sokszor rugalmatlan időbeosztás

Akár többórás utazást jelentő távolságok

Csak pár, általuk preferált vizsgálat

Futószalagszerű ellátás

Szakértő segítséggel várunk rendelőinkben egyéb nőgyógyászati problémákra is

Terhesgondozás

Hogy a babád a várandósság alatt a lehető legjobb kezekben legyen.

Konzultáció

Ha bármilyen nőgyógyászati jellegű kérdésed van, készséggel válaszolunk rá!

Fogamzásgátlás

Tanácsadás, szájon át szedhető fogamzásgátlók, spirál felhelyezés, egyéb módszerek átbeszélése és alkalmazása.

Termékenységi problémák

Termékenységgel kapcsolatos vizsgálatok.

Vérzészavarok

Keress fel minket, ha úgy véled, a menstruációd rendellenes!

Ha a gyermekednek van szüksége nőgyógyászati ellátásra

Gyermeknőgyógyászaink a lehető legkíméletesebb módszerekkel, gyerekbarát szemlélettel oldják meg a problémát.

Változókori problémák

A menopauza mindenkit érint előbb-utóbb, de nem kell, hogy szenvedés legyen!

Nálunk mindig lehet még egy kérdésed!

Kollégáink a nőgyógyászati tevékenységek széles skálájának szakértői – így biztosítjuk, hogy bármivel is jössz el hozzánk, mindig a lehető legjobb ellátást és a legpontosabb válaszokat kapd!

Bármilyen nőgyógyászati panasz esetén, szűrés céljából, illetve a várandósság alatt is fordulj hozzánk bizalommal!
Online időpontfoglalás

Beszéljenek helyettünk elégedett ügyfeleink

Kitűnő5.0 Alapján 3999 vélemény Írjon rólunk véleményt ittZoltán VerteticsZoltán Vertetics ★★★★★ Maximálisan meg vagyok elégedve.Köszönöm!!!Response from the ownerKöszönjük szépen 🙂 család Földváricsalád Földvári ★★★★★ Kedvesek, segítőkészek és ügyesek!Nikoletta PrigerNikoletta Priger ★★★★★ Dr. Tóth Edina doktornőnél jártam, aki egy igazi csoda! Nagyon precíz, és nagyon megnyugtató. Meghallgatja az embert, és tájékoztat, illetve tanácsokat ad a megoldáshoz! Őt mindenkinek csak ajánlani tudom! A rendelő nagyon jól felszerelt, a recepciós hölgyek pedig tündérek! Visszajàró ügyfél vagyok, és az is maradok, úgy gondolom messze ez a legjobb nőgyógyászati rendelő az országban!😊Vivien Kertész-KalászVivien Kertész-Kalász ★★★★★ Tiszta szívből ajánlom a rendelőt minden nőnek, aki kedves és alapos ellátást szeretne, és minden párnak, akiknek nehézségei támadnak a családalapítással. Dr Farkas Eszter doktornő kiváló meddőségi tanácsadó, a segítségével néhány hónap alatt valóra vált az álmunk. A várandósságomat Dr Dajka Dalma doktornő kísérte végig, jobb kezekben nem is lehettünk volna. Mérhetetlen hálával és szeretettel gondolok a doktornőre, aki a legbutább kérdéseimre is kedves és részletes válaszokat adott. A recepciósok kivétel nélkül kedvesek, figyelmesek. A rendelő modern, tiszta. Ha részem lehet még a várandósság csodájában, az biztos, hogy csak ide fogok járni. Mindent köszönünk! 😊Alexandra DeákAlexandra Deák ★★★★★ A rendelő kellemes, jól felszerelt. A recepciós hölgy nagyon figyelmes. Udvardi Réka doktornő pedig egy csoda. 30 hetes terhesen mentem hozzá először, nyaralás előtt egy vizsgálatra, teljesen ismeretlenül (mert a saját orvosomnak le kellett mondania az előjegyzett időpontot az utolsó pillanatban): kedves volt, nagyon alapos, minden kérdésemre kimerítően válsszolt. Nagyon jó élmény volt, örülök, hogy megismertem a Doktornőt és, hogy ezt a rendelőt választottam.Katalin LaczkoKatalin Laczko ★★★★★ Elégedett vagyok, nem először jártam már a rendelőben. Petronella doktornő felkészült és nagyon alapos.Fanni KrettiFanni Kretti ★★★★★ Kedves asszisztensek, szép, tiszta környezet, profizmus, hozzáértés, pontosság! Minden ami kell, hogy az ember kellemesen érezze magát, amikor igénybe vesz egy egészségügyi szolgáltatást.Tünde MezeiTünde Mezei ★★★★★ Gyönyörű rendelő, nagyon kedves személyzet. Kis Éva doktornő egy kincsResponse from the ownerNagyon szépen köszönjük! Átadjuk a doktornőnek 🙂 Fanni KeresztesFanni Keresztes ★★★★★ A rendelő könnyen megközelíthető, minden lépcsőfordulóban kitáblázott az útvonal, véletlen sem lehet eltévedni. Dr. Daróczi Petronella személyesen is olyan szimpatikus volt, mint az online bemutatkozásban. Nagyon kedvesen és alaposan tájékoztatott mindenről. Mindenkinek bátran ajánlom 🙂Andrea Kovácsné BurkaAndrea Kovácsné Burka ★★★★★ Kellemes környezet, Dr. Káel Kinga doktornő pedig alapos, kedves, türelmes , csupajót tudunk mondani !!!Gergő HellebrandtGergő Hellebrandt ★★★★★ Gyors, hatékony, jó ár-érték arányú ellátást kaptam, az ott dolgozók kedvesek és profik! Ajánlom!Èva SiposnèÈva Siposnè ★★★★★ Maximálisan elégedett vagyok a Corvin L33 Medicál szolgáltatásával! Szép, tiszta környezet, rendkívűl aranyos és segítőkész recepciós hölgyekkel! Külön köszönet Dr. Szabó Ildikó nőgyógyász szakorvosnsak, aki nagyon figyelmes, türelmes nagy szaktudással rendelkező doktornő!😊 Őt igazán érdekelte, mi van velem, türelmesen végig hallgatott és precízen megvizsgált, amit nyujtató hangon folyamatosan kommentált! Én csak a doktornőhöz fogok járni és másnak is tiszta szívvel ajánlom!😊Fatime SzépFatime Szép ★★★★★ Vérvételen voltam az L33-ban. A vérvételt végző hölgy nagyon profi és kedves, semmit nem éreztem és hamar megvolt a vérvétel :)Biztosan bizalommal megyek majd hozzájuk újra.Richard SzaniszloRichard Szaniszlo ★★★★★ Nagyon kedves és profi mindenki. Nem kell félni.Szabina Kocsner-DomonkosSzabina Kocsner-Domonkos ★★★★★ Szívből ajánlom mindenkinek. Igényes, tiszta, szép környezet. Kedves és barátságos fogadtatás. Én Dr. Farkas Eszternél voltam, már másodszor aki mindig rendkívül empatikus és kedves, szívesen válaszol a kérdéseimre és teljeskörű útmutatással lát el mindig :).Judit LernerJudit Lerner ★★★★★ Dr. Daróczi Petronellánál jártam. Nagyon kedves és segítőkész volt, a vizsgálat gyors és fájdalommentes volt! 🙂 Szívből ajánlom mindenkinek!Balázs CsernyiBalázs Csernyi ★★★★★ A lézersebészet szép és gyors munkát végzett.Andrea AblonczyAndrea Ablonczy ★★★★★ Nagyon kedvesek a rcepciósok. Dr Purcsi Katalin nagyon segítőkész és szakmailag is kiváló.Péterová BernadetaPéterová Bernadeta ★★★★★ Dr. Benkovics Júliánál jártam, fantasztikusan kedves orvos és ember. Nemhogy nőgyógyásznál, de semmilyen orvosnál nem éreztem még magam ennyire komfortosan. Ezentúl csak hozzá, örülök, hogy rátaláltam. 🩷 Borzasztóan segítőkész, nem sürget, elmagyaráz mindent, és ténlyeg érzem, hogy szíbvől segíteni szeretne.Tiborné SzerenkaTiborné Szerenka ★★★★★ Dr. Héra Anna kedves, barátságos lénye elfelejteti, hogy egy kellemetlen nőgyógyászati beavatkozásra érkezetem. Kedves, megértő és szakszerű ellátásban részesültem. A rendelő is szép, tiszta. Köszönöm.js_loader
L33 Medical