fbpx
„Nem lehet minden hegyet megmászni, de meg kell próbálni.”

Dr. Nagy Károly

BudaörsCorvin
urológus

Dr. Nagy Károly vagyok, urológus szakorvos.

Gyerekkorom óta tudtam, hogy orvos szeretnék lenni. 2006-ban végeztem a Semmelweis Orvostudomány Egyetem Általános Orvostudományi Karán és kezdtem meg az urológiai szakképzésemet Budapesten. 2012-ben tettem magyar és európai urológia szakvizsgát. Fő érdeklődési területem az urológiai fertőzéseken kívül a területet érintő jó- és rosszindulatú betegségeinek minimál-invazív ellátása.

Nem sokat hezitáltam, amikor szakirány választásra került a sor. Mindig is vonzottak a manuális készséget igénylő feladatok, ezért az urológia adta magát: ez az egyik legszéleskörűbb eszközökkel és műtéti módszerekkel bíró szakterületet, ahol sokféle eljárást van alkalmam megtanulni és alkalmazni. Folyamatosan követem az újdonságokat és a legfrissebb szakmai ajánlásokat, hogy a betegeimnek a lehető legmagasabb szintű ellátást tudjam nyújtani.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Dr. Vörös Anna (@nogyogyasznaplo) által megosztott bejegyzés

Fontosnak tartom, hogy a betegek megértsék betegségük, problémáik, tüneteik lényegét.

Úgy gondolom, hogy a betegségek megelőzése vagy gyógyítása az orvos és a páciens szoros együttműködésével valósulhat meg hatékonyan. Éppen ezért törekszem minden esetben a megfelelő orvos-beteg kapcsolat kialakítására, a páciensek kellő mértékű tájékoztatására mind az állapotukról, mind a megelőzés vagy gyógyulás érdekében javasolt életmódról.

„Sose sajnáld az időd olyan dolgokra, amik érdekelnek, mert nem tudhatod miben lesznek hasznodra egyszer”.

Talán Steve Jobs mondott egyszer valami hasonlót, és ez a felfogás hozzám is nagyon közel áll. Amikor épp nem orvosként tevékenykedem, szeretek építészettel, építéssel, energetikával, tevékeny alkotó munkával foglalkozni: szabadidőmben sokszor végzek kivitelezési, javítási munkákat (burkolástól, vízvezeték szereléstől kezdve bútorkészítésig, de akár finom elektronikai javításokat is szívesen csinálok (természetesen csak saját magam részére). Úgy gondolom, ezekkel kiválóan fejleszthető a manualitás, a precizitás és a problémamegoldó képesség.

Amennyiben urológiai problémával küzd, és úgy érzi, én vagyok az orvos, akit keres, forduljon hozzám bizalommal!

Bejelentkezés az L33 Corin rendelőbe 

Bejelentkezés az L33 Budaörs rendelőbe

Rendelés

Budaörs

Csütörtök 15:00 - 20:00

Corvin

Hétfő 15:00 - 20:00

Szolgáltatások