Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

“A nő minden tekintetben az élet csodája. A kortól független egészségének, szépségének és boldogságának megőrzése talán a legnemesebb feladat.”

Dr. Jávorkai Imre

szülész-nőgyógyász, menopauza specialista
Budaörs

Szakmai tapasztalat

Orvosi diplomámat 1971-ben szereztem a Semmelweiss Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, majd 1975-ben szereztem meg szülészet-nőgyógyászatból a szakvizsgámat.

1995-ben szülészet-nőgyógyászati ultrahangos alapfokú képesítésre tettem szert, 2002-ben pedig elnyertem a 3MO Menopausalis Medicina Minősített Orvosa képesítést.

Végzettségem megszerzése óta több intézményben is volt alkalmam tapasztalatot szerezni, 1980 óta pedig a Jahn Ferenc Kórház Szülészeti és Nőgyógyászati Osztályán tevékenykedem, 2010-től osztályvezető főorvos helyettesként.

Emellett 20 éve vezetem az intézmény Menopausa és Osteoporosis ambulanciáját.

Hitvallásom

A szülészet-nőgyógyászaton belül mindig is kiemelten érdekelt a változókorban lévő nők tüneteinek kivizsgálása, kezelése. Ezen a területen az elmúlt két évtizedben komoly tapasztalatra tettem szert, ennek köszönhetően több száz páciensem életminőségén javíthattam.

Úgy gondolom, a változókórban élő páciensek fizikai gyógyítása elválaszthatatlan a lelki oldaltól. Épp ezért vallom, hogy a diagnózis precíz megállapítása és annak részletes átbeszélése épp oly fontos, mint a szakszerű kezelés megválasztása.

Szerencsésnek érzem magam, és büszkeséggel tölt el, hogy orvosként erre lehetőségem adódik.

Mikor látom, hogy a pácienseim fizikailag, biológiailag és lelkileg is kiegyensúlyozottá válnak, ösztökél arra, hogy elhivatott maradjak a szakmámban.

Rendelés

Budaörs

H: 10:00 - 14:00

Szolgáltatások

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!