Google értékelés
5.0
3999 értékelés alapján
js_loader

online időpontfoglalás Receptírás

Vérvétel gyorsan, kényelmesen, rugalmasan

Labordiagnosztika

Budaörs Corvin Pasarét

A labordiagnosztika vér, vizelet és egyéb testnedvek elemzésével segít a különböző betegségek felismerésében és a betegek állapotának ellenőrzésében. Legyen szó rutinvizsgálatokról, hormonális eltérések kimutatásáról vagy speciális diagnosztikai tesztekről, a laboratóriumi eredmények pontos és megbízható információkat nyújtanak.

Ha neked sincs időd órákig ücsörögni a szakrendelőben a vérvételre várva, ráadásul éhgyomorra, nálunk a legjobb helyen vagy! Előre egyeztetett időpontban, saját igényeidhez igazodva végeztetheted el a laborvizsgálatodat. Nincsenek kígyózó sorok, nem várakoztatunk üres hassal – csak indokolt esetben kérjük az éhgyomorral érkezést.

Rendelőnkben lehetőség van a Magyarországon elérhető összes vérvételi teszt elvégzésére, a sima vérképtől az összetett immunológiai vizsgálatokig. A vizsgálatokat beutaló nélkül is elvégezzük, és segítünk a kérésednek, illetve panaszaidnak leginkább megfelelő csomagokat kiválasztani.

Lénárt Karolina

Google értékelés

„Azonnal találtam megfelelő időpontot online, a rendelő nagyon szép volt a munkatársak pedig szuper kedvesek, a vizsgálat alatt nagyon alapos magyarázatot kaptam mindenre. 1,5 éves babával érkeztem, egy asszisztens hölgy rögtön segített és játszott vele, hogy a vizsgálat zökkenőmentesen történhessen!”

Kiemelkedő színvonalú ellátás szakértői kezekben

Professzionális szolgáltatások
széles választéka

Szakmailag és emberileg
is kiemelkedő orvoscsapat

Egyedi, meghitt
és kényelmes környezet

Amit érdemes tudnod laborvizsgálat előtt

  • Reggeli órákban javasolt elmenni vérvételre (7-9 óra között), különösen akkor, ha terheléses vizsgálat (terheléses vércukor, inzulin rezisztencia) is történik, hisz ebben az esetben az első és utolsó vérvétel között két óra telik el!
  • Lehetőség szerint minden vizsgálat éhgyomorra történjen, de amennyiben már véletlen ettél, akkor se ess pánikba: sok esetben a vizsgálatok így is elvégezhetőek, valamint étkezés után 6 órával ismét. Ilyen kérdéses esetben bátran hívd szakasszisztenseinket, akik szívesen segítenek kiválasztani a vizsgálat megfelelő időpontját – az étkezést is figyelembe véve.
  • Vérvétel előtt sima víz (csapvíz vagy szénsavmentes, ízesítetlen ásványvíz) fogyasztása ajánlott.
  • Éhgyomri vérvétel esetén a kávé és tea fogyasztása is módosíthatja az eredményeket, ezért azokat sem szabad inni.
  • 14 év alatti gyermek esetében, kérjük, hogy mindig telefonon jelentkezzetek be a vizsgálatra.

Ha kérdésed van, vagy további információra van szükséged, hívd bátran kollégáinkat, akik készséggel állnak rendelkezésedre.

Maximális rugalmasság, hogy mindig kényelmesen törődhess egészségeddel

A nem éhgyomorra történő vizsgálatokat külön kérés alapján vérvételi időn túl, délután is elvégezzük! Ez esetben mindenképp telefonos bejelentkezés és megbeszélés szükséges.

Eredményeidet a legtöbb esetben másnap (délutáni vérvétel esetén két nap múlva) emailben küldjük el Neked. Ha nem használsz levelező rendszert, leleteidet papíron is át tudjuk adni rendelési időben. Speciális laboratóriumi teszt végzésekor az eredmény később érkezik meg, erről a vérvételkor részletesen tájékozódhatsz.

Online időpontfoglalás

Neked milyen problémában segíthetünk?

Genetikai vizsgálatok

Minden leendő szülő számára a legfontosabb kérdés, hogy a pocakban növekvő baba vajon egészséges lesz-e. A várandósság alatt kötelező ultrahangvizsgálatok, vagy ahogy a köznyelv ismeri őket, „genetikai ultrahangok” pedig erre a kérdésre igyekeznek választ adni.

Szülészet – Nőgyógyászat

Rendszeres nőgyógyászati szűrővizsgálattal számtalan betegséget előzhetünk meg, legyen szó hormonzavarról vagy épp fertőzésekről. Ne várj, míg túl késő lesz – a rendszeres kontroll lehetőséget ad még csírájában elfojtani a problémákat!

Menopauza tanácsadás

Kapuzárás helyett második virágkor? Kérem, most egy határozott mozdulattal végleg töröld ki emlékeid közül a nagyanyáinktól örökölt nyomasztó gondolatokat: a változó kor a 21. századi nők életében semminek nem a vége. Semmit nem kell feladnod, semmiről nem kell lemondanod, és főleg: nincs miért önmagadat egyetlen árnyalattal is kevesebbnek érezni, mint 25 évesen!

Aktuális áraink

Labordiagnosztika

COVID Antitest szűrés
eredmény: 3 munkanap (a központi laboratóriumba érkezéstől számítva)
11.000 Ft
Post Covid Csomag
Vérkép, CRP, GOT, GPT, GGT, össz. bilirubin, konjugált (direkt) bilirubin, karbamid, kreatinin, ferritin, LDH, Na, K, CK-MB, troponin, D-dimer
25.000 Ft
2-5 ciklusnapi hormonok FSH, LH, E2, AMH, TSH21.000 Ft
19-21 ciklusnapi hormonok Progeszteron, Prolaktin, Tesztoszteron9.000 Ft
Női HIV panel HIV, Hepatitis B, Hepatitis C, VDRL, TORCH (IVF előtt)50.000 Ft
Férfi HIV panel HIV, Hepatitis B, Hepatitis C, VDRL, CMV (IVF előtt)25.000 Ft
1. trimeszteri laborok (ún. „kisterhes” laborok) vérkép, vizelet, vércsoport+ellenanyag, glükóz, Na, K, Ca, Cl, GOT, GPT, GGT, AP, LDH, húgysav, bilirubin, albumin, összefehérje, karbamid, kreatinin, GFR, TSH, vas, Lues, Hepatitis B27.000 Ft
24 hetes várandós labor OGTT, vizelet, vérkép, Na, K, Ca, Cl, GOT, GPT, GGT, AP, LDH, húgysav, bilirubin, albumin, összfehérje, karbarmid, kreatinin, GFR, vas11.000 Ft
36 hetes várandós labor vizelet, vérkép, vércsoport+ellenanyag, glükóz, Na, K, Ca, Cl, GOT, GPT, GGT, AP, LDH, húgysav17.000 Ft
Nagylabor (vérkép, vizelet, vércukor, Na, K, Ca, Cl, GOT, GPT, GGT, AP, LDH, húgysav, bilirubin, albumin, összfehérje, karbamid, kreatinin, GFR, amiláz, lipáz, CRP, vas, vérzsírok: koleszterin, triglicerid, HDL, LDL, non-HDL)10.000 Ft
Műtét előtti labor INR, vércsoport+ellenanyag, vérkép, vizelet, vércukor, Na, K, Ca, Cl, karbamid, kreatinin, GFR, GOT, GPT, GGT, LDH, AP, albumin, összfehérje, CRP, vas, bilirubin, vérzsírok: koleszterin, triglicerid, LDL, HDL, non-HDL20.000 Ft
Pajzsmirigy – alap TSH, T3, T4, anti-TPO11.000 Ft
Pajzsmirigy plusz TSH, T3, T4, anti-TPO, anti-thyreoglobulin, szelén, jód36.000 Ft
Vas panel vas, transferrin, ferritin, vérkép7.000 Ft
Inzulin rezisztencia (IR) 3 pontos vércukorszint és inzulinszint meghatározás, D-vitamin13.000 Ft
Fogamzásgátló tabletta szedése előtti vérvétel – Leiden mutáció, TSH, nagylabor (ld fentebb)25.000 Ft
Fogamzásgátló tabletta folyamatos szedés – éves vizsgálat vérkép, vércukor, Na, K, Ca, Cl, bilirubin, GOT, GPT, GGT, AP, LDH, karbamid, kreatinin, GFR, CRP, összfehérje, vérzsírok: koleszterin, triglicerid, HDL, LDL, non-HDL8.000 Ft
Egyedi labor (Kérésedre bármilyen vérvételi teszt elvégezhető, a csomagok tetszés szerint módosíthatók, azonban ekkor az áruk változik. Ha egyedi összeállítást szeretnél, keresd kollégáinkat)
Részletes árlista

A laborvizsgálatok egyediség és a beszállítói árak folyamatos változása miatt, kérjük az aktuális árakról érdeklődjön kollégáinknál.

Erre számíthatsz, ha minket választasz
egy átlagos szűrővizsgálaton

A nőgyógyászati vizsgálat a szeméremtest, a hüvely, a méh, illetve a petefészkek vizsgálatából, valamint a méhnyak szűrésből (citológia) áll. A páciens kérésére a szakorvos elvégzi az emlők fizikális vizsgálatát is, melynek során áttapintja az emlőket, valamint a hónaljban található nyirokcsomókat.

Beszélgetés

Az orvos rákérdez az esetleges panaszokra, az utolsó menstruáció időpontjára. Átbeszélitek a menstruációd jellemzőit, fogamzásgátlás módját, és minden más nőgyógyászati kérdést, ami téged foglalkoztat.

Bimanuális (kétkezes) vizsgálat

közel sem olyan ijesztő, mint ahogy hangzik ? Az orvos először szemügyre veszi, majd áttapintja a külső és belső nemiszerveket. Ez a vizsgálat normális esetben egyáltalán nem fájdalmas. Ha fájdalmat érzel: azonnal jelezd az orvosodnak, hisz az betegségre is felhívhatja a figyelmet!

Feltárásos vizsgálat

egy „kacsának” nevezett eszközzel bekukucskál a hüvelyedbe, hogy a méhszájadat, hüvelyboltozatot és hüvelyfalat is megvizsgálhassa. Természetesen mindenkinek megfelelő méretűt használunk: XS-től L-ig. (igen, mint a ruháknál).

Kenetvétel

az orvos leveszi a rákszűréshez, tenyésztéshez szükséges váladékot egy fültisztító vattapálcikára, vagy szempillaspirálra emlékeztető eszközzel. Ne aggódj, ez egyáltalán nem fáj!

Ultrahangvizsgálat

egy kb. két ujjnyi vastag, teljesen csúszós hüvelyi eszközzel történik. Ez sem fájdalmas, esetleg picit furcsa érzés, de ha mégis bármikor fájdalmat, kellemetlenséget érzel, azonnal jelezd az orvosnak! Az ultrahang képét Te is láthatod real time az előtted lévő TV képernyőjén, amin az orvos magyarázni is tud, ha lát valami említésre méltót. (pl: kisbaba, ciszta, mióma, stb).

Az utolsó lépés ismét beszélgetés

a vizsgálat után az orvos elmondja, mit talált Nálad, milyen fontos tudnivalók vannak testedet, állapotodat illetően. Az is lehet, hogy semmi, hisz makk egészséges vagy, és csak az éves szűrésre érkeztél:)

Fordulj hozzánk bizalommal váratlan panaszokkal is

Ha rendellenes vérzést tapasztalsz, azaz akkor vérzel, mikor nem menstruálsz.

Ha fáj, kellemetlen a szex.

Ha a hüvelyváladékod megváltozik: több lesz, más állagú, fura színű, kellemetlen szagú.

Ha viszketést, égő érzést tapasztalsz

Ha bármilyen elváltozást látsz kívül: hólyagok, szemölcsök, kipattogzás, bepirosodás, duzzanat stb.

Túl erős menstruációs fájdalom, túl sok vér, túl hosszú/rövid menzesz fura színű/állagú vérzés.

Alhasi fájdalmak, görcsök, kellemetlenségek esetén.

Ne érezd kínosnak ilyenkor az orvos felkeresését! Csak neked extrém a helyzet, mi minden nap látunk ilyet – számunkra pont olyan, mint egy törött csukló a sürgősségin!

Online időpontfoglalás

L33 Medical kontra átlagos nőgyógyászatok

Együttérző gondoskodás

Kényelmes, ügyfeleinkre szabott időpontok

Több, könnyen elérhető rendelő

Átfogó szolgáltatás kínálat

100% garancia a szolgáltatásra

Az empátia részleges vagy teljes hiánya

Sokszor rugalmatlan időbeosztás

Akár többórás utazást jelentő távolságok

Csak pár, általuk preferált vizsgálat

Futószalagszerű ellátás

Szakértő segítséggel várunk rendelőinkben egyéb nőgyógyászati problémákra is

Terhesgondozás

Hogy a babád a várandósság alatt a lehető legjobb kezekben legyen.

Konzultáció

Ha bármilyen nőgyógyászati jellegű kérdésed van, készséggel válaszolunk rá!

Fogamzásgátlás

Tanácsadás, szájon át szedhető fogamzásgátlók, spirál felhelyezés, egyéb módszerek átbeszélése és alkalmazása.

Termékenységi problémák

Termékenységgel kapcsolatos vizsgálatok.

Vérzészavarok

Keress fel minket, ha úgy véled, a menstruációd rendellenes!

Ha a gyermekednek van szüksége nőgyógyászati ellátásra

Gyermeknőgyógyászaink a lehető legkíméletesebb módszerekkel, gyerekbarát szemlélettel oldják meg a problémát.

Változókori problémák

A menopauza mindenkit érint előbb-utóbb, de nem kell, hogy szenvedés legyen!

Nálunk mindig lehet még egy kérdésed!

Kollégáink a nőgyógyászati tevékenységek széles skálájának szakértői – így biztosítjuk, hogy bármivel is jössz el hozzánk, mindig a lehető legjobb ellátást és a legpontosabb válaszokat kapd!

Bármilyen nőgyógyászati panasz esetén, szűrés céljából, illetve a várandósság alatt is fordulj hozzánk bizalommal!
Online időpontfoglalás

Beszéljenek helyettünk elégedett ügyfeleink

Kitűnő5.0 Alapján 3999 vélemény Írjon rólunk véleményt ittZoltán VerteticsZoltán Vertetics ★★★★★ Maximálisan meg vagyok elégedve.Köszönöm!!!Response from the ownerKöszönjük szépen 🙂 család Földváricsalád Földvári ★★★★★ Kedvesek, segítőkészek és ügyesek!Nikoletta PrigerNikoletta Priger ★★★★★ Dr. Tóth Edina doktornőnél jártam, aki egy igazi csoda! Nagyon precíz, és nagyon megnyugtató. Meghallgatja az embert, és tájékoztat, illetve tanácsokat ad a megoldáshoz! Őt mindenkinek csak ajánlani tudom! A rendelő nagyon jól felszerelt, a recepciós hölgyek pedig tündérek! Visszajàró ügyfél vagyok, és az is maradok, úgy gondolom messze ez a legjobb nőgyógyászati rendelő az országban!😊Vivien Kertész-KalászVivien Kertész-Kalász ★★★★★ Tiszta szívből ajánlom a rendelőt minden nőnek, aki kedves és alapos ellátást szeretne, és minden párnak, akiknek nehézségei támadnak a családalapítással. Dr Farkas Eszter doktornő kiváló meddőségi tanácsadó, a segítségével néhány hónap alatt valóra vált az álmunk. A várandósságomat Dr Dajka Dalma doktornő kísérte végig, jobb kezekben nem is lehettünk volna. Mérhetetlen hálával és szeretettel gondolok a doktornőre, aki a legbutább kérdéseimre is kedves és részletes válaszokat adott. A recepciósok kivétel nélkül kedvesek, figyelmesek. A rendelő modern, tiszta. Ha részem lehet még a várandósság csodájában, az biztos, hogy csak ide fogok járni. Mindent köszönünk! 😊Alexandra DeákAlexandra Deák ★★★★★ A rendelő kellemes, jól felszerelt. A recepciós hölgy nagyon figyelmes. Udvardi Réka doktornő pedig egy csoda. 30 hetes terhesen mentem hozzá először, nyaralás előtt egy vizsgálatra, teljesen ismeretlenül (mert a saját orvosomnak le kellett mondania az előjegyzett időpontot az utolsó pillanatban): kedves volt, nagyon alapos, minden kérdésemre kimerítően válsszolt. Nagyon jó élmény volt, örülök, hogy megismertem a Doktornőt és, hogy ezt a rendelőt választottam.Katalin LaczkoKatalin Laczko ★★★★★ Elégedett vagyok, nem először jártam már a rendelőben. Petronella doktornő felkészült és nagyon alapos.Fanni KrettiFanni Kretti ★★★★★ Kedves asszisztensek, szép, tiszta környezet, profizmus, hozzáértés, pontosság! Minden ami kell, hogy az ember kellemesen érezze magát, amikor igénybe vesz egy egészségügyi szolgáltatást.Tünde MezeiTünde Mezei ★★★★★ Gyönyörű rendelő, nagyon kedves személyzet. Kis Éva doktornő egy kincsResponse from the ownerNagyon szépen köszönjük! Átadjuk a doktornőnek 🙂 Fanni KeresztesFanni Keresztes ★★★★★ A rendelő könnyen megközelíthető, minden lépcsőfordulóban kitáblázott az útvonal, véletlen sem lehet eltévedni. Dr. Daróczi Petronella személyesen is olyan szimpatikus volt, mint az online bemutatkozásban. Nagyon kedvesen és alaposan tájékoztatott mindenről. Mindenkinek bátran ajánlom 🙂Andrea Kovácsné BurkaAndrea Kovácsné Burka ★★★★★ Kellemes környezet, Dr. Káel Kinga doktornő pedig alapos, kedves, türelmes , csupajót tudunk mondani !!!Gergő HellebrandtGergő Hellebrandt ★★★★★ Gyors, hatékony, jó ár-érték arányú ellátást kaptam, az ott dolgozók kedvesek és profik! Ajánlom!Èva SiposnèÈva Siposnè ★★★★★ Maximálisan elégedett vagyok a Corvin L33 Medicál szolgáltatásával! Szép, tiszta környezet, rendkívűl aranyos és segítőkész recepciós hölgyekkel! Külön köszönet Dr. Szabó Ildikó nőgyógyász szakorvosnsak, aki nagyon figyelmes, türelmes nagy szaktudással rendelkező doktornő!😊 Őt igazán érdekelte, mi van velem, türelmesen végig hallgatott és precízen megvizsgált, amit nyujtató hangon folyamatosan kommentált! Én csak a doktornőhöz fogok járni és másnak is tiszta szívvel ajánlom!😊Fatime SzépFatime Szép ★★★★★ Vérvételen voltam az L33-ban. A vérvételt végző hölgy nagyon profi és kedves, semmit nem éreztem és hamar megvolt a vérvétel :)Biztosan bizalommal megyek majd hozzájuk újra.Richard SzaniszloRichard Szaniszlo ★★★★★ Nagyon kedves és profi mindenki. Nem kell félni.Szabina Kocsner-DomonkosSzabina Kocsner-Domonkos ★★★★★ Szívből ajánlom mindenkinek. Igényes, tiszta, szép környezet. Kedves és barátságos fogadtatás. Én Dr. Farkas Eszternél voltam, már másodszor aki mindig rendkívül empatikus és kedves, szívesen válaszol a kérdéseimre és teljeskörű útmutatással lát el mindig :).Judit LernerJudit Lerner ★★★★★ Dr. Daróczi Petronellánál jártam. Nagyon kedves és segítőkész volt, a vizsgálat gyors és fájdalommentes volt! 🙂 Szívből ajánlom mindenkinek!Balázs CsernyiBalázs Csernyi ★★★★★ A lézersebészet szép és gyors munkát végzett.Andrea AblonczyAndrea Ablonczy ★★★★★ Nagyon kedvesek a rcepciósok. Dr Purcsi Katalin nagyon segítőkész és szakmailag is kiváló.Péterová BernadetaPéterová Bernadeta ★★★★★ Dr. Benkovics Júliánál jártam, fantasztikusan kedves orvos és ember. Nemhogy nőgyógyásznál, de semmilyen orvosnál nem éreztem még magam ennyire komfortosan. Ezentúl csak hozzá, örülök, hogy rátaláltam. 🩷 Borzasztóan segítőkész, nem sürget, elmagyaráz mindent, és ténlyeg érzem, hogy szíbvől segíteni szeretne.Tiborné SzerenkaTiborné Szerenka ★★★★★ Dr. Héra Anna kedves, barátságos lénye elfelejteti, hogy egy kellemetlen nőgyógyászati beavatkozásra érkezetem. Kedves, megértő és szakszerű ellátásban részesültem. A rendelő is szép, tiszta. Köszönöm.js_loader
L33 Medical