fbpx

L33 Medical Pasarét

Az L33 Medical Pasarét az L33 Medical Nőgyógyászati Centrum legújabb tagja, melyet az előző rendelők tapasztalatit felhasználva, azok előnyeit megtartva, hibáit kiküszöbölve, kompromisszumok nélkül hívtunk életre.

1026 Budapest, Pasaréti út 38/B.

pasaret@l33.hu

Szakrendeléseink

Budaörs
Corvin Pasarét
Budaörs
Corvin Pasarét

Pár évvel ezelőtt álmodtam egy rendelőt, ahol bármennyi időt eltölthetek egy beteggel. Ahol nem sürgetnek. Ahol mindig van olyan eszköz, ami kell. Ahol az orvos és az asszisztens is őszintén mosolyog. Ahol nemcsak az orvos, hanem a beteg is kap egy kávét a rendelés alatt.

Olyan rendelőt, ahova mindenki feszültség nélkül jöhet. Olyat, ahol tisztelik a betegeket. Ami közvetlen és emberi. Ahol mindig lehet még egy kérdésed.
Így jött létre az L33 Medical. A budaörsi kis, családias hangulatú rendelő volt az első, ahol eredetileg csak én szerettem volna rendelni pár napot. De egyre több nőgyógyász barátnő és kolléga csatlakozott hozzám, így közös elvek mentén egy komplex, minden igényt kielégítő szolgáltatásspektrumot tudtunk kialakítani, és lehetségessé vált, hogy a hét minden napján, reggeltől estig biztosítsuk pácienseink ellátását.

Pár évvel később megnyitottuk az L33 Medical Corvint Budapest szívében, néhány hónapja pedig már Budán, a Pasaréten is megtalálsz minket!
Otthonos, nyugodt környezet, modern eszközpark, naprakész szaktudás. Várunk Téged is, ha van még egy kérdésed!

Elkötelezettek vagyunk a valódi gyógyítás mellett

Hisszük, hogy minden ember egyedi eset, mindenki külön figyelmet igényel, személyre szóló problémakezeléssel. Minden beteggel annyi időt kell tölteni, amennyit igényel. Segíteni őt saját szervezetének, állapotának, betegségének minél pontosabb megismerésében.