fbpx
„A siker nem véletlen, hanem kemény munka, kitartás, tanulás, áldozat és leginkább a munkám iránt való szeretetem eredménye”.

Dr. Dákay Alexander

BudaörsPasarét
Sebész szakorvos

Dr. Dákay Alexander vagyok, sebész szakorvos.

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem, majd Edinburgh-ban is tanultam.

Otthon vagyok a

Szeretettel várok minden, ilyen jellegű problémával küzdő pácienst!

Nem Magyarországon születtem, de mind az ország, mind a magyar emberek közel állnak a szívemhez.

Éppen ezért, nagyon sok energiát fektettem a nyelv minél tökéletesebb elsajátításába, és mára, ha még nem is tökéletesen, de magabiztosan elsajátítottam a magyart: már csak néha tartogat számomra meglepetéseket 😊

Ezt azért is tartottam és tartom fontosnak, mert azt gondolom, akkor tudok megfelelő ellátást nyújtani, ha tökéletesen értem a hozzám forduló betegek kérdéseit, kéréseit, panaszait, és ők is értik a kezelés lényegét, a zökkenőmentes lábadozáshoz elengedhetetlen utasításokat.

A gyógyítás számomra nem csak munka, hanem a hivatásom, amit szenvedélyesen szeretek.

Ez az oka annak, hogy nagyon fontos számomra, hogy szakterületemen minél sikeresebbnek mondhassam magam. Jó példa erre, hogy bár balkezesnek születtem, addig fejlesztettem magam gyakorlás útján, míg mára mindkét kezemmel ugyanolyan jól tudok operálni!

Büszke vagyok arra, hogy a mindennapjainkat megnehezítő világjárvány legnehezebb pillanatai során az élvonalban segíthettem sok más kolléga mellett, annak ellenére, hogy a jelenlegi szakmám nem mindig kapcsolódik közvetlenül a sürgősségi ellátáshoz. Külön jól esett a feletteseim pozitív visszajelzése ezekben a bizonytalan időkben.

Hitvallásom Hippokratész szavaival írható le leginkább:

Két dolgot tégy szokásoddá: segíts másoknak, de legalább ne árts nekik!

Amennyiben problémája sebészeti megoldást kíván, forduljon hozzám bizalommal!

Rendelés

Budaörs

K: 16:30-20:00
P: 15:00-19:00

Pasarét

Sz: 16:00-20:00

Szolgáltatások

No results found.