fbpx

Dr. Fülöp Fanni

Corvin
sebész

Dr. Fülöp Fanni Anna vagyok, sebész.

Mindig biztos voltam benne, hogy nekem valami olyan szakma való ahol emberekkel foglalkozhatok. Az orvosi egyetem elvégzése édesapám után, (aki igazságügyi orvosszakértőként igazi példakép számomra) magától értetődő dolog volt. A sebészetben pedig az elméleti tudás mellett, az ember a gyakorlati érzékét is kamatoztathatja, pont ez az amit annyira szeretek benne.
Számomra munkám során a legfontosabb mindig a beteg, szeretem ha a páciensek jó érzéssel, elégedetten, teljes körűen tájékoztatva hagyják el a rendelőt. Ehhez tudásomat kongresszusi részvételekkel, előadásokkal igyekszem szélesíteni.
Egy orvos-beteg találkozás általában tele van feszültséggel, szorongással, ki nem mondott panaszokkal, félelemmel (pl. a fájdalomtól). Ezeket valódi odafigyeléssel, megfelelő légkör kialakításával, egy kedves mosollyal nagyon könnyű eloszlatni. A betegek visszajelzései alapján pedig mindig sikerül is.
A rendelésen a vizsgálaton túl helyi érzéstelenítésben lézeresen távolítok el anyajegyeket, fibrómákat. Emellett benőtt köröm kimetszést, bőr alatti kinövések eltávolítását végzem.

Rendelés

Corvin

K: 17:00 - 20:00

Szolgáltatások