fbpx

Dr. Káel Kinga

Budaörs
Szülész-nőgyógyász

Dr. Káel Kinga vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos

Kezdetektől fogva magával ragadott az orvosi hivatás sokszínűsége, így elég hamar tudtam, hogy orvos szeretnék lenni, és a szakirányválasztás sem tartott sokáig. Az egyetemi gyakorlataim alatt fogalmazódott meg bennem, hogy olyan szakirány felé vegyem az utam, ahol a sebészi beavatkozások mellett a születéseknél átélt öröm és a páciensek teljeskörű ellátása is megtalálható. Ilyen pedig csak egy van: a szülészet-nőgyógyászat.

Munkám során nagy hangsúlyt fektetek a kommunikációra.

Hiszem, hogy a megfelelő orvos-beteg kapcsolat kialakulásához elengedhetetlen a szakmai tények vizsgálata mellett a személyre szabott, testet és lelket együtt figyelembe vevő foglalkozás, valamint a bizalmi légkör a rendelőben.
Nőként, illetve kisgyermekes anyukaként pontosan tudom, milyen a másik oldalon lenni akár egy vizsgálat, akár szülés közben. Ezeket a tapasztalatokat igyekszem arra felhasználni, hogy a hozzám forduló nők biztonságban érezzék magukat.

Szaktudásom folyamatos fejlesztésének elsődleges mozgatórugói az elégedett páciensek.

Célom, hogy pácienseimnek a gondozás során mindvégig a legnagyobb odafigyelést és szakmai tudást nyújtsam olyan keretek között, amelynek alapvető sarok elemét képezi a bizalmon alapuló orvos-beteg kapcsolat.

Mivel fordulhatnak hozzám?

  • nőgyógyászati szűrővizsgálatok,
  • általános nőgyógyászati ultrahang diagnosztika,
  • teljes körű várandósgondozás és a szülés levezetés.

Amennyiben úgy érzi, tudok Önnek segíteni, kérjen hozzám időpontot bátran!

Rendelés

Budaörs

H: 9:00 -14:00
P: 8:00-16:00

Szolgáltatások

No results found.