fbpx
„Női nőgyógyászként elengedhetetlennek tartom, hogy a páciensek bizalommal, bátran, és félelem nélkül forduljanak hozzám.”

Dr. Koroknay Vanda

Pasarét
szülész-nőgyógyász

Dr. Koroknay Vanda vagyok, szülész-nőgyógyász orvos.

A Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem orvosi diplomát, jelenleg pedig az Uzsoki Utcai Kórház Szülészet-Nőgyógyászat osztályán dolgozom Budapesten.

Tanulmányaim során a szülészet-nőgyógyászat, a sebészet és a műtő légköre vonzották leginkább az érdeklődésemet. Végül a hatodéves gyakorlaton határoztam el, hogy a szülészet-nőgyógyászatot választom – ekkor láttam meg igazán a szakma szépségét és sokszínűségét, a szülészettől egészen a nőgyógyászati műtétekig.

Szeretném az eddig megszerzett szakmai tudásom és tapasztalatom a megfelelő körülmények közé átültetni és a legmagasabb ellátást nyújtani.

Kiemelten fontosnak tartom a várandósgondozást, a nők életminőségének növelését, megtartását. A rendszeres szűrővizsgálatoknak is nagy jelentőséget tulajdonítok, mert ezek által van lehetőség a betegségek korai felismerésére és minél teljesebb gyógyítására.

Elengedhetetlen számomra, hogy a rendelőben bizalmi légkört tudjak kialakítani.

Azt tartom ideálisnak, ha a betegek problémáira közösen gondolkodva, együtt kereshetjük meg a számukra legmegfelelőbb megoldást, ehhez pedig szükség van arra, hogy partnerként kezeljük egymást.

Kiemelt szolgáltatásaim:

Rendelés

Pasarét

Sz: 15:00-20:00

Szolgáltatások

No results found.