fbpx
„A hagyományos terhesgondozás mellett a kismama életmódja is fontos”.

Dr. Kovács Eszter

Budaörs
szülész-nőgyógyász

Dr. Kovács Eszter vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos.

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem meg 2014-ben, az orvosi egyetem mellet a Testnevelési Főiskolán szereztem aerobik sportedzői diplomát.

Nőgyógyászként főbb érdeklődési területeim közé tartoznak az általános nőgyógyászati kórképek, a terhesgondozás, valamint az ultrahang diagnosztika.

Tanácsokkal is segítem a kismamákat

Mindkét szakmám a szenvedélyem, és bár elsősorban orvosként tevékenykedem, a testmozgás, a sport szeretete is megmaradt: rendszeresen tartok csoportos edzéseket. Hiszem, hogy az egészségnek egy fontos eszköze a rendszeres mozgás, így számomra ez a két terület nem válik el élesen egymástól.

Nőgyógyászként és edzőként szeretnék azoknak a kismamáknak segítséget nyújtani, akiknek fontos az egészséges életmód.

Szívesen veszem ki a részem tanácsadás formájában a várandósság alatt is megfelelő mozgásformák megtalálásában és az egészséges étrend összeállításában, ha a kismama szeretne többet tenni egészségéért a terhessége ideje alatt.

A hagyományos terhesgondozás mellett általában véve is fontosnak tartom, hogy kismamáinknak komplex életmódvezetési tanácsokat is adjak.

Szakmám intim jellege miatt különösen fontosnak tartom a bizalmi viszony kiépítését betegeimmel.

Nőként én is megfordultam már nőgyógyászati vizsgálaton, illetve édesanya is vagyok, így ismerem a másik oldalt, tudom, milyen a páciensek helyében lenni.

Éppen ezért, igyekszem a rendelőben nyugodt, bizalmi légkört kialakítani, legyen szó terhesgondozásról, nőgyógyászati problémáról vagy fiatal betegek vizsgálatáról.

Mivel fordulhatnak hozzám a páciensek?

  • családtervezés,
  • várandósgondozás,
  • terhességi ultrahang vizsgálat,
  • hüvelyi ultrahang vizsgálat,
  • meddőségi kivizsgálás,
  • nőgyógyászati vizsgálatok és szűrések,
  • menopauza tanácsadás.

Ha úgy érzi, tudok Önnek segíteni, kérjen időpontot hozzám!

Rendelés

Budaörs

H: 8.00 - 12:00
Sz: 15:00 - 20:00

Szolgáltatások