fbpx
„Orvosi hivatásom során kiemelt figyelmet szentelek a prevenciónak.”

Dr. Udvardi Réka

Corvin
szülész-nőgyógyász szakorvos

Dr. Udvardi Réka vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos

Orvosi diplomámat 2015-ben szereztem meg a Semmelweis Egyetemen, majd 2023-ban szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát tettem.

Az orvosi hivatást orvos szüleim nyomdokaiba lépve választottam, de eleinte nem nőgyógyásznak készültem. Édesanyám aneszteziológus, és engem is ez az irány érdekelt, így bejártam hozzá tanulni. Engem azonban egyre inkább a nőgyógyászati műtétek érdekeltek – anyukám elmondása szerint már ekkor látta, hogy nem aneszteziológus lesz belőlem. Bennem viszont csak akkor fogalmazódott meg egyértelműen, hogy a szülészet-nőgyógyászat felé fordulnék, mikor a második gyermekem császármetszéssel jött világra.

Komplex szemlélet

A munkám során arra törekszem, hogy ne csak nőgyógyászati szempontból, hanem komplex módon közelítsem meg a páciensek problémáit. Ha szükséges, más szakterületek orvosait is bevonom, hiszen olykor szorosan kapcsolódnak a nőgyógyászati tünetek más betegségekhez – elég például a hormonproblémákra gondolni.

Fontosnak tartom azt is, hogy a páciensekkel alaposan átbeszéljük az előzményeit és az aktuális problémákat, hogy a betegeimben ne maradjon kérdés az állapotukat és a várható kezelést illetően.

Hiszek a megelőzésben

Orvosi hivatásom során kiemelt figyelmet szentelek a prevenciónak – úgy érzem, ez nem kap elég hangsúlyt az orvoslásban, pedig nagyon fontos! Évek óta működtetek egy prevenciós weboldalt is, amely segít a nőknek hiteles és érthető információkhoz jutni az egészségükkel kapcsolatos kérdésekben.

Hiszek abban, hogy a megelőzés és a korai felismerés kulcsfontosságúak az egészség megőrzésében és a betegségek elkerülésében.

 

Mivel fordulhatnak hozzám a páciensek?

  • Nőgyógyászati vizsgálat;
  • Méhnyakrák-szűrés;
  • HPV tipizálás;
  • STD szűrés;
  • Menopauzával kapcsolatos problémák;
  • PCOS kezelése;
  • Várandósgondozás;
  • Rendellenes vérzés és hüvelyi folyás kivizsgálása;
  • Fogamzásgátlással kapcsolatos kérdések és megoldások.

Konzultáció és tanácsadás céljából is szeretettel várom a pácienseket!

Amennyiben úgy érzi, hogy segíthetek Önnek, hozzám bizalommal!

 

Rendelés

Corvin

P: 14:00-20:00

Szolgáltatások