Google értékelés
5.0
3999 értékelés alapján
js_loader

online időpontfoglalás Receptírás

Szakértelem, megbízhatóság, empátia

Urológia

Budaörs Corvin

Az urológiát sokan a férfiak területének gondolják, ez azonban nem teljesen fedi a valóságot, ugyanis nőket érintő megbetegedésekkel is foglalkozik. A vesék, a húgyhólyag, valamint a férfi ivarszervekkel kapcsolatos problémák tartoznak ide – és igen, a felfázás is.

Az urológus kicsit olyan, mint a nőgyógyász: nem szívesen látogatják, pedig kellene, mert a gyors diagnózis és kezelés segít abban, hogy minél előbb megszabadulj a panaszaidtól. Férfiak esetében a rendszeres szűrés pedig súlyosabb betegségeknél is jó esélyt ad a korai felismerésre, így a gyógyulásra is.

Ha szeretnél feszültség és félelem nélkül ellátogatni az urológushoz, válassz minket: nálunk alap a nyugodt, bizalmi légkör, a diszkréció. Magas szaktudású orvosok modern felszerelésekkel tárják fel a panaszaid hátterét, hogy a lehető leghamarabb megszabadulhass tőlük.

Lénárt Karolina

Google értékelés

„Azonnal találtam megfelelő időpontot online, a rendelő nagyon szép volt a munkatársak pedig szuper kedvesek, a vizsgálat alatt nagyon alapos magyarázatot kaptam mindenre. 1,5 éves babával érkeztem, egy asszisztens hölgy rögtön segített és játszott vele, hogy a vizsgálat zökkenőmentesen történhessen!”

Kiemelkedő színvonalú ellátás szakértői kezekben

Professzionális szolgáltatások
széles választéka

Szakmailag és emberileg
is kiemelkedő orvoscsapat

Egyedi, meghitt
és kényelmes környezet

Neked milyen problémában segíthetünk?

Felfázás, visszatérő felfázás

Valószínűleg sokaknak ismerős a probléma: érzi az ember, hogy pisilnie kell, el is megy vécére, csak aztán, amikor állna fel, valahogy nem múlik az érzés. Maga a vizelés is ég, csíp, de a legrosszabb, hogy olyan, mintha sosem ürülne ki a hólyag, folyamatos az inger, az alhasi diszkomfort, fájdalom. A vécé tartalmára pillantva olykor véres vizelet látványával is találkozhatunk. Ez bizony a hólyaghurut, felfázás, cystitis – leginkább ezen a 3 néven ismerjük.

A „felfázás” urológiai probléma, bár nők esetében többnyire adja magát a gondolat, hogy ha a nemi szerveket érintő kellemetlenséget tapasztalnak, akkor a nőgyógyászt kell felkeresni. A cystitisnél azonban a tünetek a húgyutakon jelentkeznek, ezért ez inkább az urológus területe.

Hólyaghurut esetén a kiváltó ok többféle is lehet, maga a betegség azonban szinte mindig ugyanaz: bakteriális fertőzés. Ha a tünetek nagyon súlyosak, komoly fájdalommal, vérzéssel jár az állapot, illetve a hólyaghurut rendszeresen visszatér, mindenképpen szükség van orvosi segítségre.

A hólyaghurutra van megoldás, ha hozzáértő segítséget kérsz. Jelentkezz be hozzánk, és szabadulj meg végre a problémától!

Inkontinencia

Az inkontinencia nagyon kellemetlen probléma, de sokan küzdenek vele. Akaratlan vizeletvesztést jelent, vagyis azt, hogy a vizelet kontrollálatlanul ürül, csöpög. Sokan annyira szégyellik, hogy orvost sem keresnek fel a problémával, pedig sok esetben jól kezelhető.

Általában az idősebb korosztály problémájaként gondolunk rá, de bármilyen korosztályt érinthet, különösen nőket. Sajnos szülés, terhesség után is előfordulhat. Az inkontinencia oka sokféle lehet, az ok meghatározása pedig fontos a megfelelő kezelés megválasztásához. Lehet izomgyengeség, húgyúti fertőzések, neurológiai betegségek, de akár a stressz is eredményezheti.

Az inkontinencia nem feltétlenül jár súlyos egészségügyi kockázattal, de kellemetlen és nagy pszichés terhet róhat az érintettekre, rontva az életminőséget.

Az urológus kivizsgálja az inkontinencia okát, típusát, majd a legmegfelelőbb kezelést javasolja. Ez lehet gyógytorna, viselkedésterápia, bizonyos eszközök használata, műtéti megoldás vagy gyógyszeres kezelés, esetleg ezek kombinációja.

Ha inkontinenciával küzdesz, ne szégyelld felkeresni rendelőnket! A megfelelő kezeléssel jelentősen javítható az életminőséged.

Prosztata szűrés

A nők is nehezen veszik rá magukat a nőgyógyász meglátogatására az éves szűrés idején, de a férfiakra még inkább jellemző a prosztataszűrés kihagyása. Pedig a rendszeres szűrés kiemelkedően fontos a férfiak egészségének megőrzése szempontjából: ez teszi lehetővé a korai stádiumban lévő, esetlegesen tünetmentes prosztataproblémák felfedezését, amikor még nagy az esély a sikeres kezelésre.

A prosztatavizsgálat során derülhet fény gyulladásra, jóindulatú prosztatamegnagyobbodásra, de akár rákra is – ami szintén jól gyógyítható, ha időben tudomást szerzünk róla. Ezért javasolt 40 éves kor fölött, vagy kockázati tényezők esetén korábban is rendszeresen ellátogatni az urológushoz szűrésre.

A tapintásos vizsgálat ugyan ritkán tartozik a kellemes élmények közé, de csupán 1-2 percet vesz igénybe és nem fájdalmas, inkább csak kellemetlen. Az előnye viszont hatalmas, ezért érdemes évente egy alkalommal rászánnod magad.

Ha szeretnél empatikus, nagy tudással bíró orvost, aki gyorsan és minél kevesebb kellemetlenséggel végzi el a vizsgálatot, nálunk vagy a legjobb helyen – jelentkezz be szűrésre még ma!

Merevedési zavarok

Egy kínos probléma, aminek a megoldása azonban sokszor jóval egyszerűbb, mint várnád. A merevedési zavarok kiváltó oka sokféle lehet, de legtöbbször van megoldás.

A merevedési zavar vagy impotencia a férfiak szexuális működésének zavara. Vagy létre sem jön a merevedés, vagy létrejön, de nem tudja az érintett fenntartani. Sokkal gyakoribb probléma, mint gondolnád – becslések szerint a 40 év feletti férfiak közel felét érinti valamilyen mértékben.

A merevedési zavarok kialakulásának többféle oka lehet. Az esetek jelentős részében szervi okok, például keringési zavarok, hormonális tényezők vagy neurológiai problémák állnak a háttérben. Előfordulhatnak azonban lelki okok, mint a szorongás, stressz, párkapcsolati problémák is.

Bár a merevedési zavarok nem számítanak súlyos egészségügyi kockázatnak, a szexuális és mentális egészségre egyértelműen negatív hatással vannak. Gyakran okoznak önbizalomvesztést, kapcsolati feszültségeket, sőt akár depressziót is kiválthatnak.

Az urológus alaposan kikérdez a lehetséges tünetekről, okokról, vizsgálatokat és teszteket végez el és kér, melyek segítségével felderíti a merevedési zavar pontos okát, majd ennek megfelelően egyénre szabott kezelést javasol, ami lehet gyógyszeres, vagy akár műtéti is. A legfőbb cél azonban mindig az, hogy helyreálljon a páciens egészséges szexuális élete, és ezáltal javuljon az életminősége is.

Merevedési zavarral is fordulhatsz hozzánk – megtaláljuk az okot, és kezeljük a problémát.

Aktuális áraink

Urológia

Szakorvosi vizsgálat29.000 Ft
Szakorvosi vizsgálat + UH33.000 Ft
Prosztatarák szűrőcsomag (vizsgálat, vese-hólyag UH, PSA, vizelet)40.000 Ft
Hosszú kontroll vizsgálat (6 hónapon belül)25.000 Ft

Kiegészítő lehetőségek

Vizelettenyésztés10.000 Ft
STD kórokozók kimutatása PCR-ral darabonként9.000 Ft
STD 4 (Chlamydia, Urea- Mycoplasma, Neisseria)24.000 Ft
HPV full spektrum20.000 Ft
Receptírás konzultáció és vizsgálat nélkül4.000 Ft

Mi az urológia és pontosan mivel foglalkozik?

Az urológia mind a nők, mind a férfiak húgyivarszervi megbetegedéseinek szakterülete. Ide tartoznak a vesék, a vesevezetékek, a húgyhólyag, húgycső, illetve férfiaknál a herék, prosztata és ondóhólyag megbetegedései, valamint az inkontinencia. És igen, ide tartozik az általában nőknél jelentkező „felfázás” is, függetlenül attól, hogy szerelmeskedés után kezdődött, vagy attól függetlenül.

Legfontosabb ismeretek az urológiával kapcsolatos kórképekről

Miért fontos a rendszeres szűrés

A 40 év fölötti férfiaknál a prosztatarák-szűrés fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni, hisz a még tüneteket nem okozó prosztatarák is az esetek jelentős hányadában felismerhető, és ekkor több mint 90% gyógyítható!

Rendelőnk tapasztalt urológus főorvosa, valamint kiváló laboratóriumi és technikai hátterének köszönhetően lehetőséget biztosít a betegség megelőzésére, korai felismerésére és kezelésére. Mindemellett az urológia foglalkozik a veseköves panaszokkal, húgyúti fertőzéses panaszokkal, merevedési zavarokkal, herevisszérrel, fitymaszűkülettel – hogy csak a leggyakoribbakat emeljük ki.

Nőknél is előfordulhat vesekő, vesemedence gyulladás vagy ciszta, mégis ők a leggyakrabban a már említett „felfázás” miatt keresik fel az urológiai rendelőt. A „felfázás”, amit legtöbben a hidegnek tulajdonítanak valójában egy bakteriális fertőzés, ami komolyan kell venni, mert a későbbiekben megnehezítheti a teherbe esést, végső esetben akár meddőséget is okozhat. Gyakori vizelési inger, égető, csípő érzés pisiléskor, alhasi fájdalom, véres vizelet, gyakran szerelmeskedés után. Ne várjon a kezeléssel! Segítünk a hatékony kivizsgálásban és kezelésben, ami nem csupán antibiotikum adásából áll, hanem a páciensek tanácsot kapnak életmód, táplálkozás, folyadékfogyasztás, szexuális szokások, gyógynövények és alternatív terápiákról is.

A leggyakoribb urológiai elváltozások

  • A here jó és rosszindulatú elváltozásai: heredaganat, herevisszér tágulat, herevízsérv, rejtett heréjűség, ingahere, herezsinór csavarodás.
  • A mellékhere betegségei: akut mellékhere gyulladás, krónikus mellékhere gyulladás.
  • A hímvessző fiatalkori betegségei: fitymaszűkület (phimosis), letapadás (adhesio), fitymagyulladás, rövid fitymafék, sérülések.
  • A húgyhólyag betegségei, a tünetektől függő kivizsgálás és kezelés: húgyhólyag hurut, húgyhólyag daganat, húgyhólyagkő, a húgyhólyag nem bakteriális eredetű gyulladásos elváltozásai, azok kezelési lehetőségei.
  • A húgycső betegségei: húgycsőgyulladás, húgycső szűkület.
  • A prosztata jó és rosszindulatú betegségei: jóindulatú prosztata megnagyobbodás (BPH), prosztatarák, prosztata gyulladás (akut, krónikus prosztatitisz).
  • Húgyúti kövesség: vesekő, vesevezeték-kő, húgyhólyagkő, húgycsőkő
  • A vese jó és rosszindulatú betegségei: vesedaganat, vesecysta, vesemedence gyulladás (akut, krónikus), vesemedence tágulatok

A rendelőben elvégezhető kiegészítő vizsgálatok

Az urológiai szervek vizsgálatához feltétlenül szükséges, hogy a beteg vizelettel telt húgyhólyaggal jelentkezzen. A vizsgálatot megelőző órákban fogyasszon bőven folyadékot, a rendelőbe érkezéskor, illetve az ultrahang vizsgálat elvégzése előtt ne vizeljen.

Az ultrahangvizsgálat (UH) napjaink leggyakrabban alkalmazott vizsgálómódszere. A vizsgálathoz használt eszközök nagy felbontóképességű, rendkívül precíz diagnosztikát tesz lehetővé. A vizsgáló orvos valós képet látva képes az egyes belső szervek kóros állapotának felderítésére.

A hasi UH vizsgálat során a vesék, a vese környezete, a mellékvese, a vesevezeték felső szakasza. az alsó húgyutak, húgyhólyag a kismedencei szervek, a prosztata, az ondómirigyek a leggyakrabban vizsgált urológiai szervek.

A vizelet rendszerint áttetsző, szalmasárga, víztiszta. A vizelet zavarosságát okozzák a gyulladásos sejtek és a vér.

Visszatérő, esetleg szövődményes húgyúti fertőzés esetén az ok tisztázásán túlmenően célszerű a kórokozó laboratóriumi kimutatása. A baktériumokkal szennyezett testnedvet (vizelet) speciális táptalajokra oltva történik a baktériumok identifikálása és un. antibiotikum érzékenységének meghatározása. A tenyésztés alkalmával tehát nem csak az adott kórokozót tudjuk kimutatni, de azt a gyógyszert is ki tudjuk választani, mely a kórokozó szaporodását meggátolja. A terápia hatásosabb és a gyógyulás gyorsabb.

A Prosztata Specifikus Antigén (PSA) a vérben igen kis mennyiségben kimutatható fehérje természetű anyag. Ezt a fehérjét a prosztata mirigyeinek sejtjei termelik. Nagy mennyiségben mutatható ki a prosztata váladékban (ondó). A vérből kimutatható PSA mennyisége a normál PSA értéktől eltérő, magasabb lehet a prosztata megbetegedéseiben. Mind a jóindulatú (BPH), mind a rosszindulatú (prosztatarák) betegségben a normál értékek többszörösét lehet kimutatni a vérvizsgálat során. Tisztában kell lennünk azzal a ténnyel, hogy nem minden esetben jelzi egyértelműen a rákos betegség jelenlétét a teszt. A prosztatarákos betegek 20-25%-ában negatív PSA értéket mérhetünk. Ezeknek a rákoknak a kimutatásában nagy szerepe van a végbélen keresztül végzett vizsgálatnak (RDV) és a PSA értékek rendszeres, évenkénti ellenőrzésének. A vérvétel az alkar, vagy kézfej jól látható vénájából történik.

A normális szexuális, testi, szellemi működés elengedhetetlen feltétele a hormonális szabályozás egyensúlya. A férfiakban és a nőkben is tapasztalható a korral együtt járó hormonszint csökkenés, ill. a hormontermelés egyensúlyának megbomlása. Ez a zavar a férfiakban a fizikai, szellemi és szexuális teljesítmény csökkenéséhez vezethet. A korral együtt járó hormonszint változások mellett előfordulhatnak a hormontermelés változását (csökkenés, túltermelés) okozó szervi elváltozások is.

Erre számíthatsz, ha minket választasz
egy átlagos szűrővizsgálaton

A nőgyógyászati vizsgálat a szeméremtest, a hüvely, a méh, illetve a petefészkek vizsgálatából, valamint a méhnyak szűrésből (citológia) áll. A páciens kérésére a szakorvos elvégzi az emlők fizikális vizsgálatát is, melynek során áttapintja az emlőket, valamint a hónaljban található nyirokcsomókat.

Beszélgetés

Az orvos rákérdez az esetleges panaszokra, az utolsó menstruáció időpontjára. Átbeszélitek a menstruációd jellemzőit, fogamzásgátlás módját, és minden más nőgyógyászati kérdést, ami téged foglalkoztat.

Bimanuális (kétkezes) vizsgálat

közel sem olyan ijesztő, mint ahogy hangzik ? Az orvos először szemügyre veszi, majd áttapintja a külső és belső nemiszerveket. Ez a vizsgálat normális esetben egyáltalán nem fájdalmas. Ha fájdalmat érzel: azonnal jelezd az orvosodnak, hisz az betegségre is felhívhatja a figyelmet!

Feltárásos vizsgálat

egy „kacsának” nevezett eszközzel bekukucskál a hüvelyedbe, hogy a méhszájadat, hüvelyboltozatot és hüvelyfalat is megvizsgálhassa. Természetesen mindenkinek megfelelő méretűt használunk: XS-től L-ig. (igen, mint a ruháknál).

Kenetvétel

az orvos leveszi a rákszűréshez, tenyésztéshez szükséges váladékot egy fültisztító vattapálcikára, vagy szempillaspirálra emlékeztető eszközzel. Ne aggódj, ez egyáltalán nem fáj!

Ultrahangvizsgálat

egy kb. két ujjnyi vastag, teljesen csúszós hüvelyi eszközzel történik. Ez sem fájdalmas, esetleg picit furcsa érzés, de ha mégis bármikor fájdalmat, kellemetlenséget érzel, azonnal jelezd az orvosnak! Az ultrahang képét Te is láthatod real time az előtted lévő TV képernyőjén, amin az orvos magyarázni is tud, ha lát valami említésre méltót. (pl: kisbaba, ciszta, mióma, stb).

Az utolsó lépés ismét beszélgetés

a vizsgálat után az orvos elmondja, mit talált Nálad, milyen fontos tudnivalók vannak testedet, állapotodat illetően. Az is lehet, hogy semmi, hisz makk egészséges vagy, és csak az éves szűrésre érkeztél:)

Fordulj hozzánk bizalommal váratlan panaszokkal is

Ha rendellenes vérzést tapasztalsz, azaz akkor vérzel, mikor nem menstruálsz.

Ha fáj, kellemetlen a szex.

Ha a hüvelyváladékod megváltozik: több lesz, más állagú, fura színű, kellemetlen szagú.

Ha viszketést, égő érzést tapasztalsz

Ha bármilyen elváltozást látsz kívül: hólyagok, szemölcsök, kipattogzás, bepirosodás, duzzanat stb.

Túl erős menstruációs fájdalom, túl sok vér, túl hosszú/rövid menzesz fura színű/állagú vérzés.

Alhasi fájdalmak, görcsök, kellemetlenségek esetén.

Ne érezd kínosnak ilyenkor az orvos felkeresését! Csak neked extrém a helyzet, mi minden nap látunk ilyet – számunkra pont olyan, mint egy törött csukló a sürgősségin!

Online időpontfoglalás

L33 Medical kontra átlagos nőgyógyászatok

Együttérző gondoskodás

Kényelmes, ügyfeleinkre szabott időpontok

Több, könnyen elérhető rendelő

Átfogó szolgáltatás kínálat

100% garancia a szolgáltatásra

Az empátia részleges vagy teljes hiánya

Sokszor rugalmatlan időbeosztás

Akár többórás utazást jelentő távolságok

Csak pár, általuk preferált vizsgálat

Futószalagszerű ellátás

Szakértő segítséggel várunk rendelőinkben egyéb nőgyógyászati problémákra is

Terhesgondozás

Hogy a babád a várandósság alatt a lehető legjobb kezekben legyen.

Konzultáció

Ha bármilyen nőgyógyászati jellegű kérdésed van, készséggel válaszolunk rá!

Fogamzásgátlás

Tanácsadás, szájon át szedhető fogamzásgátlók, spirál felhelyezés, egyéb módszerek átbeszélése és alkalmazása.

Termékenységi problémák

Termékenységgel kapcsolatos vizsgálatok.

Vérzészavarok

Keress fel minket, ha úgy véled, a menstruációd rendellenes!

Ha a gyermekednek van szüksége nőgyógyászati ellátásra

Gyermeknőgyógyászaink a lehető legkíméletesebb módszerekkel, gyerekbarát szemlélettel oldják meg a problémát.

Változókori problémák

A menopauza mindenkit érint előbb-utóbb, de nem kell, hogy szenvedés legyen!

Nálunk mindig lehet még egy kérdésed!

Kollégáink a nőgyógyászati tevékenységek széles skálájának szakértői – így biztosítjuk, hogy bármivel is jössz el hozzánk, mindig a lehető legjobb ellátást és a legpontosabb válaszokat kapd!

Bármilyen nőgyógyászati panasz esetén, szűrés céljából, illetve a várandósság alatt is fordulj hozzánk bizalommal!
Online időpontfoglalás

Beszéljenek helyettünk elégedett ügyfeleink

Kitűnő5.0 3999 vélemény alapján Írjon rólunk véleményt ittZoltán VerteticsZoltán Vertetics ★★★★★ Maximálisan meg vagyok elégedve.Köszönöm!!!Response from the ownerKöszönjük szépen 🙂 család Földváricsalád Földvári ★★★★★ Kedvesek, segítőkészek és ügyesek!Nikoletta PrigerNikoletta Priger ★★★★★ Dr. Tóth Edina doktornőnél jártam, aki egy igazi csoda! Nagyon precíz, és nagyon megnyugtató. Meghallgatja az embert, és tájékoztat, illetve tanácsokat ad a megoldáshoz! Őt mindenkinek csak ajánlani tudom! A rendelő nagyon jól felszerelt, a recepciós hölgyek pedig tündérek! Visszajàró ügyfél vagyok, és az is maradok, úgy gondolom messze ez a legjobb nőgyógyászati rendelő az országban!😊Vivien Kertész-KalászVivien Kertész-Kalász ★★★★★ Tiszta szívből ajánlom a rendelőt minden nőnek, aki kedves és alapos ellátást szeretne, és minden párnak, akiknek nehézségei támadnak a családalapítással. Dr Farkas Eszter doktornő kiváló meddőségi tanácsadó, a segítségével néhány hónap alatt valóra vált az álmunk. A várandósságomat Dr Dajka Dalma doktornő kísérte végig, jobb kezekben nem is lehettünk volna. Mérhetetlen hálával és szeretettel gondolok a doktornőre, aki a legbutább kérdéseimre is kedves és részletes válaszokat adott. A recepciósok kivétel nélkül kedvesek, figyelmesek. A rendelő modern, tiszta. Ha részem lehet még a várandósság csodájában, az biztos, hogy csak ide fogok járni. Mindent köszönünk! 😊Alexandra DeákAlexandra Deák ★★★★★ A rendelő kellemes, jól felszerelt. A recepciós hölgy nagyon figyelmes. Udvardi Réka doktornő pedig egy csoda. 30 hetes terhesen mentem hozzá először, nyaralás előtt egy vizsgálatra, teljesen ismeretlenül (mert a saját orvosomnak le kellett mondania az előjegyzett időpontot az utolsó pillanatban): kedves volt, nagyon alapos, minden kérdésemre kimerítően válsszolt. Nagyon jó élmény volt, örülök, hogy megismertem a Doktornőt és, hogy ezt a rendelőt választottam.Katalin LaczkoKatalin Laczko ★★★★★ Elégedett vagyok, nem először jártam már a rendelőben. Petronella doktornő felkészült és nagyon alapos.Fanni KrettiFanni Kretti ★★★★★ Kedves asszisztensek, szép, tiszta környezet, profizmus, hozzáértés, pontosság! Minden ami kell, hogy az ember kellemesen érezze magát, amikor igénybe vesz egy egészségügyi szolgáltatást.Tünde MezeiTünde Mezei ★★★★★ Gyönyörű rendelő, nagyon kedves személyzet. Kis Éva doktornő egy kincsResponse from the ownerNagyon szépen köszönjük! Átadjuk a doktornőnek 🙂 Fanni KeresztesFanni Keresztes ★★★★★ A rendelő könnyen megközelíthető, minden lépcsőfordulóban kitáblázott az útvonal, véletlen sem lehet eltévedni. Dr. Daróczi Petronella személyesen is olyan szimpatikus volt, mint az online bemutatkozásban. Nagyon kedvesen és alaposan tájékoztatott mindenről. Mindenkinek bátran ajánlom 🙂Andrea Kovácsné BurkaAndrea Kovácsné Burka ★★★★★ Kellemes környezet, Dr. Káel Kinga doktornő pedig alapos, kedves, türelmes , csupajót tudunk mondani !!!Gergő HellebrandtGergő Hellebrandt ★★★★★ Gyors, hatékony, jó ár-érték arányú ellátást kaptam, az ott dolgozók kedvesek és profik! Ajánlom!Èva SiposnèÈva Siposnè ★★★★★ Maximálisan elégedett vagyok a Corvin L33 Medicál szolgáltatásával! Szép, tiszta környezet, rendkívűl aranyos és segítőkész recepciós hölgyekkel! Külön köszönet Dr. Szabó Ildikó nőgyógyász szakorvosnsak, aki nagyon figyelmes, türelmes nagy szaktudással rendelkező doktornő!😊 Őt igazán érdekelte, mi van velem, türelmesen végig hallgatott és precízen megvizsgált, amit nyujtató hangon folyamatosan kommentált! Én csak a doktornőhöz fogok járni és másnak is tiszta szívvel ajánlom!😊Fatime SzépFatime Szép ★★★★★ Vérvételen voltam az L33-ban. A vérvételt végző hölgy nagyon profi és kedves, semmit nem éreztem és hamar megvolt a vérvétel :)Biztosan bizalommal megyek majd hozzájuk újra.Richard SzaniszloRichard Szaniszlo ★★★★★ Nagyon kedves és profi mindenki. Nem kell félni.Szabina Kocsner-DomonkosSzabina Kocsner-Domonkos ★★★★★ Szívből ajánlom mindenkinek. Igényes, tiszta, szép környezet. Kedves és barátságos fogadtatás. Én Dr. Farkas Eszternél voltam, már másodszor aki mindig rendkívül empatikus és kedves, szívesen válaszol a kérdéseimre és teljeskörű útmutatással lát el mindig :).Judit LernerJudit Lerner ★★★★★ Dr. Daróczi Petronellánál jártam. Nagyon kedves és segítőkész volt, a vizsgálat gyors és fájdalommentes volt! 🙂 Szívből ajánlom mindenkinek!Balázs CsernyiBalázs Csernyi ★★★★★ A lézersebészet szép és gyors munkát végzett.Andrea AblonczyAndrea Ablonczy ★★★★★ Nagyon kedvesek a rcepciósok. Dr Purcsi Katalin nagyon segítőkész és szakmailag is kiváló.Péterová BernadetaPéterová Bernadeta ★★★★★ Dr. Benkovics Júliánál jártam, fantasztikusan kedves orvos és ember. Nemhogy nőgyógyásznál, de semmilyen orvosnál nem éreztem még magam ennyire komfortosan. Ezentúl csak hozzá, örülök, hogy rátaláltam. 🩷 Borzasztóan segítőkész, nem sürget, elmagyaráz mindent, és ténlyeg érzem, hogy szíbvől segíteni szeretne.Tiborné SzerenkaTiborné Szerenka ★★★★★ Dr. Héra Anna kedves, barátságos lénye elfelejteti, hogy egy kellemetlen nőgyógyászati beavatkozásra érkezetem. Kedves, megértő és szakszerű ellátásban részesültem. A rendelő is szép, tiszta. Köszönöm.js_loader
L33 Medical