fbpx

Asszisztenst keresünk!

Legyél a csapatunk tagja

Kedves Leendő Csapattagunk!

alairas

Engedd meg, hogy bemutatkozzak, ismerj meg minket:

Az L33 rendelőiben mindannyian hasonló elveket vallunk: a páciens az első. Mindent megteszünk érte, a tájékoztatásáért, gyógyulásáért. Nincs olyan kérdés, ami megválaszolatlanul maradna.

Hasonlóan fontosak számunkra az életünket segítő asszisztensek is, akik a rendelők szíve-lelke, nélkülük minden hideg és rideg lenne. Ők azok, akik már a rendelőnyitás előtt megérkeznek, szellőztetnek, kávét főznek. Minden pácienst ismernek, tudják, ki hogy issza a kávéját, kinek mekkora a gyereke, legutóbb milyen panasszal járt nálunk, milyen labort vettünk a férjétől, és rólunk, orvosokról is gondoskodnak. Nem győzünk elég hálásak lenni nekik!

Harmadik pillér Pankáék, a “takarító személyzet”, akikre éjjel-nappal számíthatunk, ők az a láthatatlan erő, akik minden kívánságunkat teljesítik, és mindent biztosítanak számunkra, hogy nekünk már csak a betegellátásra kelljen koncentrálni.

 

Elkötelezettek vagyunk a VALÓDI gyógyítás mellett!

És az orvos kollégáim… Soha nem gondoltam volna, hogy 31 orvos, köztük 19 női nőgyógyász ilyen összhangban tud dolgozni. A más-más kórházból érkezők lelkesen cserélnek tapasztalatot, és versengés helyett jó barátságok szövődnek. Tudjuk, ki miben a legjobb, és bátran fordulunk egymáshoz tanácsért az adott területen – legyen szó gyermeknőgyógyászatról, meddőségről vagy endometriózisról – így biztosítva pácienseink számára a kollektív tudást. 

Dinamikusan bővülő csapatunk téged keres, ha:

  • nem akarsz kórházban éjszakai műszakokat vinni
  • fontos számodra az igényes környezet
  • családias csapatban szeretnél dolgozni
  • szívesen foglalkozol fiatal, női páciensekkel, kismamákkal
  • nem hátrány, ha van vérvételi jogosultságod is:)
  • te is úgy gondolod, hogy a beteg az első
  • olyan orvosokkal szeretnél dolgozni, akik nem csak a pácienst, az asszisztensnőt is nagyra becsülik

A feladatok pont azok, mint minden rendelőben: rendelések előkészítése, orvosnak asszisztencia (ha kéri), levett minták kezelése, dokumentáció. Páciens előjegyzés kezelése, kapcsolattartás orvosokkal, és egyéb klasszikusok:)

Ha szívesen dolgoznál velünk, írj egy bemutatkozó emailt önéletrajzzal, motivációs levéllel és bérmegjelöléssel az karrier@l33.hu email címre. Annak is örülök, ha megírod, melyik rendelőben szeretnél dolgozni.

 

Rendelőink:

Pasarét

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 38/B.

Budaörs

Cím: 2040 Budaörs, Lévai utca 33.

L33 Medical Corvin

Corvin

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 44. 1./2.