fbpx
„Hiszem, hogy az emberre a maga teljességében szabad csak tekinteni ahhoz, hogy megértsük egy-egy részének működését”.

Dr. Aszódi Melinda

Budaörs
Szülész-nőgyógyász

Dr. Aszódi Melinda vagyok, szülész-nőgyógyász

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen szereztem 2000-ben. Ekkor már két éve foglalkoztam nőgyógyászati esetekkel, ugyanis tudományos kutatást folytattam a preeclampsia kóroktanában, mely témában a szakdolgozatomat is készítettem.

Szakorvosi képesítésemet 2010-ben szereztem meg, majd 2016-ban a szülészet-nőgyógyászati ultrahangvizsgálatok végzésében „B” szintű jártassági igazolást kaptam, azóta több helyen végzek genetikai ultrahang vizsgálatokat.

A szakma minden ága érdekel, és az évek során sok esetet volt lehetőségem megismerni.

Munkám során széleskörű tapasztalataim lehetővé tették számomra a szülészet-nőgyógyászat teljes palettájának elsajátítását.

Ennek köszönhetően mostanra bármilyen probléma kapcsán bátran kereshetnek a páciensek – megtalálom az okát, és együtt felállítjuk a lehető legeredményesebb kezelési tervet.

Nem csak az adott problémára fókuszálok, hanem az egész emberre.

Hiszem ugyanis, hogy a teljes képet szemlélve lehet megtalálni az összefüggéseket és feltárni a problémák pontos hátterét. Így nem maradnak rejtve betegségek és más rendellenességek, minden gondra találunk megoldást.

Küldetésemnek tekintem a tőlem telhető legmagasabb minőségű betegellátást, amihez elengedhetetlen a páciens partnerként kezelése és a bizalmi légkör megteremtése a rendelőben.

Forduljon hozzám bizalommal, ha úgy érzi, rám van szüksége!

Rendelés

Budaörs

H: 15.00 - 18.00
Sz: 14.00 - 19.00

Szolgáltatások