fbpx
„Mindig a lehető legjobb minőségű ellátásra törekszem, a legaktuálisabb irányelveknek megfelelően- ebben nem kötök kompromisszumot”

Dr. Fekete Áron

Budaörs
szülész-nőgyógyász

Dr. Fekete Áron vagyok szülész-nőgyógyász,

Általános orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetemen kaptam, majd a szülészet-nőgyógyászat szakvizsgát és a szülészeti-nőgyógyászati ultrahang diagnosztika licenszét is megszereztem.

A családi történet szerint már gyermekkoromban is azt mondtam, hogy orvos leszek. Sok időt töltöttem a nagybátyám és nagynéném vidéki rendelőjében, ültem a váróban és elbeszélgettem a várakozó páciensekkel 😊

Tetszett a szakma sokszínűsége

Az csak később rajzolódott ki, hogy melyik terület érdekel leginkább. Az egyetemre kerülve fordult a szülészet-nőgyógyászat felé az érdeklődésem, mert tetszett, hogy a szakma sok különböző tevékenységből áll össze (műtétek, diagnosztika, egy kis endokrinológia, illetve az ambuláns ellátásban egy hosszabb, gondozás jellegű tevékenység, ami kicsit a háziorvos feladataira is emlékeztet).

Az fogalmazódott meg bennem, hogy mennyire csodálatos lehet ennyi mindenhez egyszerre érteni.

Idővel, mindent kipróbálva rájöttem, hogy az én szívemhez a diagnosztika áll ezek közül legközelebb, így kezdtem el ultrahang szűrővizsgálatokkal foglalkozni, ami ma a fő szakterületem.

A rendelőben egyszerre szeretném garantálni az evidence-based orvoslást, és a nyugodt, stresszmentes légkört.

Mindig a lehető legjobb minőségű ellátásra törekszem, a legaktuálisabb irányelveknek megfelelően, hiszen a páciens jólléte minden szempontból a legfontosabb tényező.

Mivel fordulhatnak hozzám a páciensek:

  • nőgyógyászati szűrővizsgálatok okán;
  • várandósgondozás céljából;
  • várandósság alatti ultrahangos szűrővizsgálatok miatt.

 

Amennyiben úgy érzi, tudok Önnek segíteni, kérjen hozzám időpontot bátran!

Rendelés

Budaörs

Cs: 9:00 - 17:00

Szolgáltatások