Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

Dr. Hamvas Antal

urológus, nephrológus, egyetemi docens
Corvin

Szakmai tapasztalat

Dr. Hamvas Antal vagyok, urológus, nephrológus szakorvos.

Orvosi diplomámat 1969-ben szereztem a Semmelweiss Orvostudományi Egyetem Általános Orvostudományi Karán, 1974-ben szereztem meg urológiából a szakvizsgámat, majd 1984-ben nephrológiából. 15 évig voltam az Urológiai Klinika szakmai igazgatóhelyettese. (részletes szakmai életút)

Rendeléseimen kiemelten foglalkozom

  • prosztata elváltozásokkal,
  • merevedési zavarokkal,
  • veseköves páciensekkel,
  • fertőzéses panaszokkal,
  • továbbá nőgyógyászati-urológiai (ún. urogynecológiai) problémákkal.

50 éves szakmai tapasztalataimat felhasználva segítek korábban máshol végzett vizsgálatok, műtéti javaslatok felülvizsgálatában, konzultációjában.

Hitvallásom

Pácienseim ellátása során kiemelten fontosnak tartom a betegközpontú (holisztikus- mindenre kiterjedő) kivizsgálást és kezelést. Amikor nem csak a felszíni tüneteket nyomjuk el, hanem a probléma mélyére ásva, annak valódi gyökerét megkeresve, a pácienssel egyetértésben határozzuk meg a kezelést – amennyiben szükséges Klinikai háttérrel.

Szerencsésnek érzem magam, és büszkeséggel tölt el, hogy az általam bevezetett műtéti technikákat alkalmazzák a mai napig a kollégák az urológiai műtétek során, de talán a legnagyobb elismerés, amikor láthatom, hogy tanítványaim ma már a Klinika vezetői között foglalnak helyet.

Rendelés

Corvin

H: 9:00 - 12:00

Szolgáltatások

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!