fbpx
“Fontosnak tartom, hogy a nők élvezhessék a tudatos gyermekvállalás biztonságát, és érezzék, hogy számíthatnak az orvos figyelmére bármilyen helyzetben.”

Dr. Héra Anna

BudaörsCorvinPasarét
szülész-nőgyógyász

Szakmai tapasztalat

Orvosi diplomámat a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem meg, majd a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórházban dolgoztam.

Mostantól a TritonLife Róbert Magánkórházban vezetek szüléseket.

Kiemelt feladatomnak tekintem a várandósgondozást, de természetesen nőgyógyászati kérdésekkel, problémákkal is felkereshetnek.

Eleinte gyermekorvosnak készültem, majd a kötelező szülészet-nőgyógyászat gyakorlaton egy hajnali szülés élménye magával ragadott, és ráébresztett, hogy ezt a hivatást szeretném választani.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy már eddig is rengeteg újszülött világrajövetelében segíthettem.

Hitvallásom

Ez a hivatás 0-24 órás készenlétet kíván, de ezért kárpótol az a semmihez sem hasonlítható érzés, amikor az ember egy új élet születésének aktív részese lehet.

Elsődleges számomra, hogy a várandósság során a kismamák úgy érezzék, minden tekintetben bízhatnak az orvosukban, ezért nagy hangsúlyt fektetek a betegközpontú ellátásra, tájékoztatásra, és mindig kellő empátiával kezelem a hozzám fordulókat.

 

Rendelés

Budaörs

K: 14:00 - 20:00

Corvin

H: 8:00 - 14:00
P: 8:00 - 14:00

Pasarét

Cs: 14:00 - 20:00

Szolgáltatások