fbpx

Dr. Holló Balázs

Corvin
szülész-nőgyógyász

Dr. Holló Balázs vagyok szülész-nőgyógyász

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karán szereztem orvosi diplomát, majd az Uzsoki utcai kórház Szülészet-Nőgyógyászati Osztályán helyezkedtem el.
Egyetemi éveim alatt mind elméleti, mind gyakorlati tudásomat igyekeztem bővíteni, így egyetemi tanulmányaim mellett Tudományos Diákköri kutatást végeztem a Semmelweis Egyetem Élettani Intézeténél. Kutatásom eredményeiről a Korányi Frigyes Tudományos Fórumon tartott előadásomért különdíjban részesültem, majd egyetemi tanulmányaim befejeztével szakdolgozatomat erről írtam.
Kézügyességemre az egyetem által szervezett Nemzetközi Laparoszkópos Versenyen és ’Sutura’ Varróversenyen elért helyezéseim során figyeltem fel – ekkor döntöttem el, hogy manuális szakterületen szeretnék majd a későbbiekben elhelyezkedni.
Hollandiában töltött éveimnek köszönhetően anyanyelvi szinten sajátítottam el a holland nyelvet, így többször, több hónapos sebészeti gyakorlatot végeztem Rotterdamban.
Sokoldalú, nyitott és barátságos embernek tartom magam, aki könnyen megérti, átérzi más emberek problémáját és mindig a megoldásra törekszik – ezért választottam és gyakorlom az orvosi hivatást. A szülészet-nőgyógyászatban találtam meg azt a területet, ahol a manuális készségek, a képalkotó vizsgálatokkal történő pontos diagnosztika, az elméleti tudás és a kommunikáció mind egyformán szerepet játszanak.
Munkám során a legfontosabbnak azt tartom, hogy precíz, igényes és alapos munkát végezzek, hogy ezáltal minden hozzám kerülő páciens biztonságban érezze magát. Fontosnak tartom az őszinte, korrekt kommunikációt, és hogy minden beteg és várandós a kérdéseire választ kapjon.
Értékrendem alapján minden születendő élet egy érték, ezért a meddőségi problémák kivizsgálását és megoldását – a terhesgondozás és nőgyógyászati problémák mellett – az egyik legfontosabb területnek tartom.

Rendelés

Corvin

Kedd 15.00 - 20:00

Szolgáltatások