Megnyílt az L33 Medical Pasarét rendelője!

Dr. Kerepesi Judit

szülész-nőgyógyász
Budaörs

Szakmai tapasztalat

Dr. Kerepesi Judit vagyok, szülész-nőgyógyász.

2008-ban végeztem a Debreceni Egyetem Általános Orvosi Karán, ezt követően az egyetem Szülészeti- és Nőgyógyászati Klinikáján kezdtem dolgozni, a szakvizsgámat 2013-ban tettem le.

A szülészet-nőgyógyászaton belül mindig is inkább a nőgyógyászat állt hozzám közel, a klinikán eltöltött évek alatt pedig a nőgyógyászati betegségek széles spektrumának diagnosztikájába és terápiájába nyerhettem betekintést.

Különleges érdeklődési területeim közé tartozik a gyermeknőgyógyászati ellátás, a klinikán 5 évig a gyermeknőgyógyászati munkacsoport tagja voltam, céljaim között szerepel a ráépített szakvizsga megszerzése is – a képzésem jelenleg is zajlik.

 

Hitvallásom

Törekszem arra, hogy a beteg felvilágosítást követően maga döntsön, ne én erőltessek rá dolgokat.

Ennek érdekében a betegellátás során kiemelten figyelek arra, hogy a páciens pontosan tisztában legyen azzal, hogy éppen mi történik vele, mit miért csinálok. A vizsgálatot követően is részleteiben magyarázom el, ha kell, le is rajzolom, mit találtam és milyen lehetőségek vannak. Több alternatíva esetén megadok minden információt ahhoz, hogy a beteg maga dönthessen a saját kezelésével kapcsolatban.
Nőként tisztában vagyok azzal, milyen a másik oldalon állni.

Éppen ezért igyekszem biztosítani, hogy a hozzám forduló hölgyek minél kevésbé érezzék kellemetlenül magukat. A bizalom nagyon fontos ahhoz, hogy eredményesen tudjuk kezelni az egyes rendellenességeket, emiatt nagy hangsúlyt fektetek arra, hogy sikerüljön a rendelőmben ilyen légkört teremteni.
Nőgyógyászati problémákkal, gyanús tünetekkel, de akár régebb óta ismert problémával is forduljanak hozzám bizalommal!

Rendelés

Budaörs

K: 8:00 - 16:00

Szolgáltatások

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!