fbpx
„A legnagyobb motiváció számomra, hogy segíthetek a betegeim életminőségének javításában.”

Dr. Kuti Ferenc

Corvin
kardiológus

Szakmai tapasztalat

Dr. Kuti Ferenc vagyok, kardiológus.

Orvosi diplomámat 2010-ben szereztem, majd kardiológus szakvizsgát tettem. Szív- és érrendszeri panaszokkal várom szeretettel a pácienseket, mindent megteszek azért, hogy a lehető legnagyobb mértékű javulást érjük el!

Az evidenciákra alapozok

Nálam nincs „mert így szoktuk”, „nem lesz baja tőle”, az evidence-based orvoslásban hiszek. Folyamatosan követem az ESC (European Society of Cardiology) friss ajánlásait és ez alapján végzem a munkám.

Mivel fordulhatnak hozzám a betegek?

Enyhébb és súlyosabb kardiológiai megbetegedések esetén egyaránt állok rendelkezésre. Jelenleg is dolgozom intenzív osztályon, illetve korábbi hasonló tapasztalataim is vannak, így a járóbeteg-ellátáson kívül súlyos betegek terápiájában is részt veszek.

Elérhető nálam:

  • Fizikai vizsgálat
  • EKG-elemzés
  • Vérnyomás beállítás
  • Echocardiographia
  • Szívritmuszavarok diagnosztikája

Mindezen felül jelenleg is dolgozom onkológián, így van rálátásom a kemoterápiára is. A terápia közben esetleg fellépő kardiotoxicitás miatti utánkövetésben is tudok segíteni.

Kezelés és prevenció

Legnagyobb motivációm a munkám során, hogy az általam kezelt betegeknek javíthatok az életminőségén. A meglévő problémák kezelése mellett a kardiovaszkuláris betegségek megelőzésére is hangsúlyt fektetek. Ez nem kis kihívás, ugyanis a magyar népszokások ennek nem igazán kedveznek, de nem adom fel a harcot! Rengeteg betegség lenne megelőzhető a megfelelő életmóddal, és fontosnak tartom, hogy erről minél többen tudjanak – ezzel is sokaknak adhatok esélyt egy egészségesebb életre.

Hitvallásom

Folyamatos visszacsatolás

Nagyon lényeges számomra, hogy orvosként a lehető legjobbat nyújtsam a betegeimnek. Ennek érdekében pályám kezdete óta nagyon figyelek a betegek visszajelzéseire. Kezdetben ez segített a szakmai magabiztosságom felépítéséhez, de ma is szeretek biztos lenni benne, hogy jól végzem a munkám. Sosem veszem alapnak, hogy tökéletes szolgáltatást nyújtok.

Ezt a páciensek tudják csak megmondani, ezért fontosnak tartom, hogy legyen lehetőségük a visszajelzésre.
Szív- és érrendszeri problémákkal, kérdésekkel forduljon hozzám bizalommal!

Rendelés

Corvin

Sz: 9:00 - 11:00

Szolgáltatások