fbpx

Dr. Szabó Ildikó

Corvin
SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ

Szakmai tapasztalat

Dr. Szabó Ildikó vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos.

A szakmámat édesanyámnak köszönhetem, mert ő szült meg engem olyan csillagzat alatt, és ő nevelt olyan emberré, hogy bármit hozott is az élet, mégis úgy éreztem, csak ebbe az irányba mehetek. Megtaláltam a számomra tökéletes szakmát, amit emiatt nem is munkaként élek meg. Minden nap örömmel indulok el a kórházba, szeretem minden percét.

Mindazonáltal olyan típus vagyok, hogy ezzel az állapottal nem elégszem meg, minden nappal próbálom magam képezni és ezáltal tökéletesíteni. Igyekszem fejlődni mind szakmailag, mind a páciensekkel való kapcsolatomban.

Hitvallás

A szakmámtól csak a családomat szeretem jobban, s mivel 3 gyönyörű kisgyermek édesanyja vagyok, eddig nem rendeltem Budapesten, a betegek a kórházban megtaláltak. Azonban az egészségügyben bekövetkezett változások miatt, a páciensek kérésére szabaddá tettem szerda délutánjaimat, hogy a magánszektor fele is nyissak, és megnyissam az L33 Medicalban első budapesti magánrendelésem. Minden régi és új paciensem bizalommal fordulhat hozzám!

Amennyiben a budaörsi rendelőbe jönne, ezen a linken tud bejelentkezni megtenni, vagy várom önt Budapesten a Corvin rendelőben is. 

Rendelés

Budaörs

Corvin

H: 8:00 - 20:00

Pasarét

Szolgáltatások