Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

Dr. Szabó Ildikó

SZÜLÉSZ-NŐGYÓGYÁSZ
Corvin

Szakmai tapasztalat

Dr. Szabó Ildikó vagyok, szülész-nőgyógyász szakorvos.

A szakmámat édesanyámnak köszönhetem, mert ő szült meg engem olyan csillagzat alatt, és ő nevelt olyan emberré, hogy bármit hozott is az élet, mégis úgy éreztem, csak ebbe az irányba mehetek. Megtaláltam a számomra tökéletes szakmát, amit emiatt nem is munkaként élek meg. Minden nap örömmel indulok el a kórházba, szeretem minden percét.

Mindazonáltal olyan típus vagyok, hogy ezzel az állapottal nem elégszem meg, minden nappal próbálom magam képezni és ezáltal tökéletesíteni. Igyekszem fejlődni mind szakmailag, mind a páciensekkel való kapcsolatomban.

Hitvallás

A szakmámtól csak a családomat szeretem jobban, s mivel 3 gyönyörű kisgyermek édesanyja vagyok, eddig nem rendeltem Budapesten, a betegek a kórházban megtaláltak. Azonban az egészségügyben bekövetkezett változások miatt, a páciensek kérésére szabaddá tettem szerda délutánjaimat, hogy a magánszektor fele is nyissak, és megnyissam az L33 Medicalban első budapesti magánrendelésem. Minden régi és új paciensem bizalommal fordulhat hozzám!

Rendelés

Corvin

Sz: 14 - 20

Szolgáltatások

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!