fbpx
„Nőnek lenni kiváltság, erre a kiváltságra pedig vigyázni kell”

Dr. Tóth Edina

Budaörs
szülész-nőgyógyász

Dr.Tóth A. Edina vagyok, szülész-nőgyógyász

A Temesvári „Victor Babeș” Orvosi és Gyógyszerészeti Egyetem Altalános Orvostudományi karán szereztem orvosi diplomát román nyelven, így a magyar mellett azt is anyanyelvi szinten beszélem.

Az egyetemi évek alatt látott szülészet-nőgyógyászati gyakorlatokon nagyon inspirálónak találtam a szakma összetettségét, így nem volt kérdés, hogy ezen a területen szeretnék szakvizsgát szerezni.

2021-ig a B-A-Z Megyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatkórházban tevékenykedtem, jelenleg pedig a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház és Rendelőintézetben dolgozom.

A szülészet-nőgyógyászat tele van csodával.

Egy elhúzódó, sok kellemetlenséget okozó probléma sikeres kezelése épp olyan felemelő, mint egy várt kisbaba születése. A számomra legszebb pillanatok a szülőszobán játszódnak le, amikor csapatként segíthetjük elő egy új élet és egy család megszületését.

Nőnek lenni kiváltság, erre a kiváltságra pedig vigyázni kell. Éppen ezért, nemcsak a betegségek gyógyítására kell figyelmet fordítani, hanem a nők egészségének megőrzésére: mindig igyekszem felhívni a figyelmet a komolyabb problémák megelőzésére, a szűrések fontosságára is.

Fontos számomra a stresszmentes légkör a rendelőmben.

Fontos számomra a stresszmentes légkör a rendelőmben.

Egy rutin nőgyógyászati vizsgálat önmagában is épp elég feszültté teheti az embert. Azt gondolom, hogy orvosként leginkább az én feladatom, hogy segítsek leküzdeni a kellemetlen érzéseket. 

Igyekszem a rendelőben olyan légkört teremteni, ahol a beteg megnyugodhat; fesztelenül, bizalmasan tudunk beszélgetni, ahol nincsenek tabuk, bármilyen kérdest gátlások nélkül, őszintén fel lehet tenni.

Mivel fordulhatnak hozzám a páciensek?

  • nőgyógyászati szűrővizsgálat
  • hüvelyi/hasi ultrahang vizsgálat
  • fogamzásgátlás tanácsadás, STD vizsgálat
  • vérzészavarok kivizsgálása, hormonális kivizsgálás
  • terhesgondozás

Ha úgy érzi, tudok Önnek segíteni, szeretettel várom a rendelésemen!

Rendelés

Budaörs

Cs: 15:00 - 20:00

Szolgáltatások