fbpx

Dr. Vörös Anna

Szülész-nőgyógyász, Termékenységi specialista

Engedje meg, hogy néhány szóban bemutatkozzam:

Dr Vörös Anna szülész-nőgyógyász szakorvos, termékenységi specialista, két huncut kislány anyukája vagyok, akinek a szakmája és az élete szorosan egymásba fonódott:

A Debreceni Egyetem általános orvosi karán végeztem 2009-ben, majd szakmai tapasztalataimat a Honvéd Kórházban (ÁEK), később a Semmelweis Egyetem I. sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján, valamint a Jahn Ferenc Kórházban szereztem. A G1 Intézet női nőgyógyászai közé 2012-ben választottak be. 2018-tól a budaörsi magánrendelés mellett a Reprosys Termékenységi Központ termékenységi specialistájaként dolgoztam.

Mindeközben “lombikos” édesanyaként tesztelhettem, milyen érzés a másik oldalon lenni. A saját bőrömön tapasztalhattam meg a különféle kivizsgálások megpróbáltatásait, élhettem át a lombikos procedúrát, majd kipróbálhattam milyen várandósnak lenni – rögtön kettővel egyszerre:) Szülés után volt szerencsém két hétig élvezni az intenzív osztály vendégszeretetét, ahol súlyos preeclampsia miatt kollégáim küzdöttek az életemért, miközben a lányok a gyermekintenzív osztályon várták, hogy valaki végre a karjaiba vegye őket.

Bár munkám során mindig kifejezetten fontosnak tartom, hogy a betegek korszerű ellátása mellett olyan légkört teremtsek a rendelőben, ahol mindenki bátran megnyílhat; úgy gondolom, talán pont azért kaptam ezeket a kihívásokat, hogy még nagyobb megértéssel, empátiával és odafigyeléssel forduljak a pácienseim felé, mint valaha.

 

Rendelés

Pasarét

Szerda: 9.00 - 14:00

Szolgáltatások