Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

Lézersebészet
BudaörsCorvin

Szeretne professzionális, biztonságos és fájdalommentes lézersebészeti megoldást esztétikai, vagy egészségügyi problémájára?

Szeretettel várjuk rendelőnkben ahol az alábbi lézersebészeti műtéteket végezzük el operációs lézerrel:

 

 • festékes anyajegy lézeres eltávolítása
 • aranyér lézeres kezelése
 • körömbenövés lézeres eltávolítása
 • hajszálér lézeres eltávolítása
 • zsírcsomó, kásadaganat lézeres eltávolítása
 • vírusos szemölcs lézeres eltávolítása
Online Időpont foglalás

Miért válassza a lézersebészetet?

Gyors gyógyulás - Mert a lézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak a kóros szöveteket távolítja el, az egészséges szöveteket nem. Így gyorsabban lezajlik a sebgyógyulás (a seb nagyságától függően 7-28 nap), és Önnek jóval kevesebb kellemetlenséggel kell megküzdeni ez alatt, mint a hagyományos beavatkozások esetén.

Szép eredmény, kisebb hegek  - Mert a nagy pontosságnak köszönhetően a sebgyógyulást követően a lehető legszebb eredmény érhető el a lézersebészet technikájával.

Egyszerű sebkezelés - Mert a seb gondozása rendkívül egyszerű a beavatkozást követően. Mindössze napi 2 alkalom, vízzel történő lemosásra van szükség.

Minimális vérzés és fájdalom - Mert a műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vérzés és fájdalom nélkül is elvégezhető.

Biztonság - Mert a műtéti sebbel csak a fény érintkezik, így Önnek nem kell aggódnia a hagyományos sebészeti technikáknál időnként jelentkező fertőzések miatt.

Miért válasszon minket?

Mert megvan a megfelelő szakértelmünk és tapasztalatunk a lézersebészeti műtétek precíz elvégzésére, így Ön gyors és fájdalommentes beavatkozásra számíthat, és szép végeredményre.

Mert a legmodernebb eszközöket és műtéti eljárásokat használjuk.

Mert könnyen megközelíthető helyen vagyunk.

Mert részletesen tájékoztatjuk a lézersebészeti beavatkozásról, és szívesen válaszolunk felmerülő kérdéseire.

Lézersebészeti beavatkozások

Anyajegy, szemölcs eltávolítás

Jobban érezné magát a bőrében, ha megszabadulhatna a zavaró anyajegyektől és szemölcsöktől? Van olyan anyajegye, amit elhelyezkedéséből fakadóan állandóan dörzshatásnak van kitéve?

 

Szeretettel várjuk szolnoki és kecskeméti rendelőinkben, ahol nagy pontossággal irányítható operációs lézerrel távolítjuk el a zavaró anyajegyeket, illetve szemölcsöket. Egész pontosan az alábbi esztétikai, illetve a folyamatos irritáció miatt orvosi szempontból problémát okozó elváltozások eltávolításában nyújtunk professzionális szolgáltatást:

 • éranyajegyek,
 • festékes anyajegyek,
 • fibromák
 • öregségi szemölcsök.

 

Miért válassza a lézersebészeti műtétet a szemölcsök és anyajegyek eltávolítására?

 • Mert a lézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak a kóros szöveteket távolítja el, az egészséges szöveteket nem.

 

 • Mert a műtét után gyors gyógyulásra és kevés fájdalomra kell csak számítani.

 

 • Mert a nagy pontosságnak köszönhetően a sebgyógyulás is kevésbé lesz megterhelő.

 

 • Mert a műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vérzés és fájdalom nélkül is elvégezhető.

 

 • Mert a műtéti sebbel csak a fény érintkezik, így jóval kisebb esély van a műtéti szövődmények és fertőzések kialakulására.

 

Hogyan zajlik az anyajegyek lézersebészeti kezelése?

 • Először jelentkezzen be hozzánk telefonon, vagy e-mailben egy személyes találkozóra, amikor is megvizsgáljuk a panaszait, és részletesen átbeszéljük a műtéttel kapcsolatos teendőket, és a várható eredményt. Kérdéseire is szívesen válaszolunk. Fontos tudni, hogy vannak olyan anyajegyek, amelyeket inkább sebészi beavatkozással javasolt eltávolítani, a vizsgálat során erről is beszélünk. Ha előzetesen úgy állapodunk meg, akkor a vizsgálat után következhet akár rögtön a lézeres kezelés is, de természetesen lehetőség van egy külön alkalommal is elvégezni a beavatkozást.

 

 • A lézeres anyajegy és szemölcs eltávolítás az érintett terület teljes elérzéstelenítésével kezdődik. Majd operációs lézer segítségével elpárologtatjuk a zavaró elváltozásokat.

 

 • A beavatkozás után megbeszéljük, hogy mire kell odafigyelnie a műtétet követő időszakban. A keletkezett sebet nem érheti folyadék 4-5 napig a beavatkozást követően. A seb beszárad majd, és keletkezik rajt egy kis pörk, ami 1-3 héten belül leesik.

Aranyér kezelése

Vérzés, fájdalom és viszketés a legkellemetlenebb helyen – ha Önnek is jól ismertek ezek a problémák, amik a felnőttek egyötödét érintik, akkor itt az idő, hogy tegyen ellene..

 

…rendelőnkben egy kíméletes és tartós megoldást hozó lézersebészeti műtéttel segítünk megszabadulni panaszaitól.

 

Miért válassza a lézersebészeti műtétet aranyér problémájának megoldására?

 • Mert a lézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak a kóros szöveteket távolítja el, az egészséges szöveteket nem.

 

 • Mert gyors, kíméletes és tartós megoldást jelent az aranyér kezelésére. A műtét után gyorsabb gyógyulásra és kevesebb fájdalomra kell számítani, mint a hagyományos műtéti technikák esetén.

 

 • Mert a nagy pontosságnak köszönhetően a sebgyógyulás is kevésbé lesz megterhelő, mint a hagyományos eljárások esetén.

 

 • Mert a műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vérzés és fájdalom nélkül is elvégezhető.

 

 • Mert a műtéti sebbel csak a fény érintkezik, így jóval kisebb esély van a műtéti szövődmények és fertőzések kialakulására.

 

Hogyan zajlik az aranyér lézersebészeti kezelése?

 • Először jelentkezzen be hozzánk telefonon, vagy e-mailben egy személyes találkozóra, amikor   megvizsgáljuk a panaszait, és részletesen átbeszéljük a műtéttel kapcsolatos teendőket, és a várható végeredményt. Kérdéseire is szívesen válaszolunk. Ha előzetesen úgy beszéljük meg, akkor a vizsgálat után következhet akár rögtön a lézeres kezelés is, de természetesen lehetőség van egy külön alkalommal is elvégezni a beavatkozást.
 • A lézeres aranyér műtét az érintett terület teljes elérzéstelenítésével kezdődik. Majd operációs lézerrel biztonsági lekötés kíséretében úgymond elpárologtatjuk a kitágult vénákat (azaz magukat az aranyereket). Az egész beavatkozás általában nem vesz több időt igénybe, mint 15 perc.
 • A beavatkozás után megbeszéljük, hogy mire kell odafigyelnie a műtétet követő időszakban. Hacsak nem nehéz fizikai munkát végez, akkor 1-2 nappal a műtét után folytathatja a megszokott munkavégzését, az erőteljesebb mozgásformákkal, sportokkal általában 2 hetet szükséges várni. Az első 4-5 napon tapasztalhat némi fájdalmat, ezek jól reagálnak a fájdalomcsillapító szerekre és kúpokra.

Benőtt köröm kezelése

Tartós, és körömeltávolítás nélküli megoldást keres benőtt köröm problémájára?

A hagyományos műtéti eljárások nem igazán könnyítik meg az ezzel a problémával küzdők életét. Van, hogy a köröm eltávolításával igyekeznek megoldani ezt a fájdalmas helyzetet, ilyenkor egy mintegy 1 hónapos gyógyulásra kell számítani, és mintegy 1 évet várni kell, míg kinő a köröm. Akár ezt a módszert választják, akár a benőtt körömszél hagyományos eltávolítását, a megoldás csak átmeneti lesz. Ugyanis az eredeti problémát, a túl széles körömnövekedést nem oldják meg, így a tünetek egy idő után kiújulnak. Mi akkor itt a megoldás?

 

Lézersebészeti beavatkozással véglegesen és körömeltávolítás nélkül kezelhető a benőtt köröm, ugyanis nemcsak a fájdalmas tünetet szüntetjük meg, hanem az okot is: a körömágyban lézerrel kiirtjuk a szélső körömtermelő sejteket, így keskenyebb köröm fog ezentúl nőni, így nem jelennek meg újra a benőtt köröm tünetei.

 

Szolnoki és kecskeméti rendelőinkben professzionális lézersebészeti művelettel Önt is véglegesen megszabadítjuk a fájdalmas problémától!

 

Hogyan szabadulhat meg segítségünkkel a benőtt körmök okozta problémától?

 • Első lépésben jelentkezzen be hozzánk telefonon, vagy e-mailben, majd egy személyes találkozó keretében megtekintéssel megvizsgáljuk a tüneteit, és részletesen átbeszéljük a műtéttel kapcsolatos teendőket. Kérdéseire is szívesen válaszolunk. Ha előzetesen így beszéljük meg, akkor a vizsgálat után következhet akár rögtön a lézeres műtét is, de természetesen lehetőség van egy külön alkalomra is betervezni a beavatkozást.
 • A műtét során helyi érzéstelenítést alkalmazunk, így Önnek a beavatkozás teljesen fájdalommentes lesz. Ezután operációs lézer segítségével úgymond elpárologtatjuk a kóros szöveteket, azaz kivágjuk a benőtt körömszélt, majd pedig a körömágyban a körömtermelő zóna szélén lévő sejteket néhány mm szélességben eltávolítjuk. Ennek köszönhetően keskenyebb köröm fog ezentúl nőni, így nem alakulhatnak ki újra a benőtt köröm tünetei. A műtét mintegy 45 percig tart (ebben az érzéstelenítés és a sebkötözés is benne van).
 • Ezután bekötözzük a sebet, és megbeszéljük a műtét utáni otthoni teendőket. Ha a gyógyulás időszakában bármilyen kérdése van, szívesen válaszolunk rá.

Hajszálér kezelése

Szeretne kíméletes, de hatékony eljárás segítségével megszabadulni a zavaró hajszálerektől, seprűvénáktól, pók naevusoktól, vagy éranyajegyektől?

Akkor az operációs lézerekkel történő műtét a legjobb megoldás! Szeretettel várjuk szolnoki és kecskeméti rendelőinkben, ahol jelentősen javítjuk a bőr esztétikáját a problémás területeken. Így Önnek nem kell többé takargatni a kellemetlen és zavaró részeket.

 

Miért válassza a lézersebészeti megoldást a zavaró hajszálerek kezelésére?

 • Mert a lézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak a kóros szöveteket távolítja el, az egészséges szöveteket nem.
 • Mert gyors, kíméletes és tartós megoldást kínál a hajszálerek kezelésére.
 • Mert a nagy pontosságnak köszönhetően a sebgyógyulást követően a lehető legszebb eredmény érhető el a lézersebészet technikájával.
 • Mert a műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak, így a műtét vérzés és fájdalom nélkül is elvégezhető.
 • Mert a műtéti sebbel csak a fény érintkezik, így jóval kisebb esély van a műtéti szövődmények és fertőzések kialakulására.

Hogyan zajlik a hajszálerek lézersebészeti kezelése?

 • Először jelentkezzen be hozzánk telefonon, vagy e-mailben egy személyes találkozóra, amikor  megtekintéssel megvizsgáljuk a tüneteit, és részletesen átbeszéljük a műtéttel kapcsolatos teendőket, és a várható végeredményt. Kérdéseire is szívesen válaszolunk. Ha előzetesen így beszéljük meg, akkor a vizsgálat után következhet akár rögtön a lézeres kezelés is, de természetesen lehetőség van egy külön alkalommal is elvégezni a beavatkozást.
 • Ezután elérzéstelenítjük az érintett területet, hogy teljesen fájdalommentes legyen a beavatkozás az Ön számára. Ez egy Lidocain, vagy egyéni érzékenység esetén Ultracain injekcióval történik. A műtét során az operációs lézer elzárja a kitágult apró ereket. Mivel ezen erecskék 10-20 százaléka megnyílhat, ezért a műtét után mintegy egy hónappal többnyire egy újabb beavatkozásra van szükség a végleges, szép eredmény elérésére. Harmadik kezelésre az esetek nagy százalékában már nem lesz szükség.
 • A beavatkozás után megbeszéljük, mire számíthat a műtét után, például azt, hogy pár napig enyhe pirosság vagy duzzanat előfordulhat. És egyeztetjük a kontroll, vagy a következő beavatkozás időpontját is.

Lipoma, atheroma kezelése

Úgy érzi, romboló hatással vannak az önbizalmára a zavaró zsírcsomók, vagy kásadaganatok?

 

Válassza eltávolításukra Ön is a lézersebészeti technikát, amely után kevesebb a fájdalom és gyorsabb a gyógyulás! A kevés kellemetlenségért cserébe pedig szebb heggyógyulás és magasabb önbizalom jár!

 

Mi a lipoma, és mikor kell eltávolítani?

A lipoma egy olyan bőr alatt lévő zsírcsomó, ami fájdalommal nem jár, és legtöbbször a karokon, lábakon vagy a törzsön alakul ki. Szerencsére legtöbbször ártalmatlan, viszont ha nagyobb méretűvé nő, és feltűnő helyen van, akkor nagyon zavaró, és önbizalom-romboló hatású lehet. Jellemzően maximum 5-6 centiméteresre nő meg, de előfordulnak öklömnyi méretűek is. Ha valaki számára lelki problémákat okoz egy lipoma, vagy mérete miatt kezd zavaróvá válni, akkor érdemes eltávolíttatni.

 

Mi az az atheroma, és mikor érdemes eltávolíttatni?

Az atheroma kásadaganatot jelent, és szintén a bőr alatt található, jóindulatú daganat. A zsírcsomóval ellentétben ez azonban egy kötőszövetes tokból és a benne lévő tartalomból áll, amit a faggyúmirigy termel. Mérete jellemzően 1-2 cm. A zsírcsomókkal ellentétben a kásadaganatok egyes betegségek hatására begyulladhatnak és fájdalmassá válhatnak. Ha gyakran problémát okoz egy atheroma, akkor érdemes eltávolíttatni.

 

Miért válassza a lézersebészeti műtétet?

 • Mert a lézerfény nagy pontossággal irányítható, így csak a kóros szöveteket távolítja el, az egészséges szöveteket viszont nem.
 • Mert gyors, kíméletes és tartós megoldást jelent a zsírcsomók és kásadaganatok eltávolítására. A műtét után gyorsabb gyógyulásra és kevesebb fájdalomra kell számítani, mint a hagyományos műtéti technikák esetén.
 • Mert a nagy pontosságnak köszönhetően a sebgyógyulás is kevésbé lesz megterhelő, mint a hagyományos eljárások esetén.
 • Mert a műtéti területen a 0,5 mm-nél kisebb átmérőjű erek elzáródnak.
 • Mert a műtéti sebbel csak a fény érintkezik, így kisebb esély van a műtéti szövődmények és fertőzések kialakulására.

Miért válassza a lézersebészeti műtétet?

1. Először jelentkezzen be hozzánk telefonon, vagy e-mailben egy személyes találkozóra, amikor   megvizsgáljuk a panaszait, és részletesen átbeszéljük a műtéttel kapcsolatos teendőket, és a várható végeredményt. Kérdéseire is szívesen válaszolunk. Ha előzetesen úgy beszéljük meg, akkor a vizsgálat után következhet akár rögtön a lézeres kezelés is, de természetesen lehetőség van egy külön alkalommal is elvégezni a beavatkozást.

 

2. A lézeres zsírcsomó és kásadaganat műtét az érintett terület teljes elérzéstelenítésével kezdődik. Majd operációs lézerrel vérzés nélkül sebet vágunk a zsírcsomó, vagy kásadaganat felett, és a tokkal együtt eltávolítjuk azokat. A sebet ezután összevarrjuk. Egy esztétikailag kedvező, halvány vonalszerű heg marad vissza többnyire a műtét után.

 

3. Ezután megbeszéljük a műtét utáni teendőket, és a kontrollvizsgálat, varratszedés idejét is. Ha gyulladt állapotú kásadaganatot távolítunk el, akkor a gyógyulási folyamat 2-3 hetet is igénybe vehet.

Kollégáink, akikhez bizalommal fordulhat:

Dr. Kovács László

sebész, lézersebész főorvos
Budaörs
Corvin
P: 15:00 - 18:00
P: 10:00 - 12:00

Rendelő, ahol mindig lehet még egy kérdése!

L33 MEDICAL CORVIN

Telefon: +36 30 695 0177

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 44. 1./2.

E-mail: corvin@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL BUDAÖRS

Telefon: +36 20 33 444 33

Cím: 2040 Budaörs, Lévai utca 33.

E-mail: budaors@l33medical.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL PASARÉT

Telefon: +36 1 445 1033

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 38/B.

E-mail: pasaret@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

2021 Minden Jog Fenntartva L33 Medical Kft.

Készítette:

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!