Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Minden, amit a terhességről tudni szeretnél

Azt ígértem, valami ilyesmiről fog szólni ez a blog. Ahogy a címe is mutatja: egy szülész-nőgyógyász első terhessége. Aztán egy éven keresztül írtam mindenféle másról, csak épp saját várandósságomról nem. Na jó, mentségemre szóljon, hogy nem is ment olyan hipp-hopp, mint azt szerettem volna.

Azonban a legutóbbi bejegyzés óta, amiben bevallottam a nagyvilág előtt, hogy ikreket várok, már nagyon sok idő eltelt. Miért burkolóztam ilyen mély hallgatásba? Miért nem írtam semmit? Sok válasz lehetséges: talán azért, mert valami baj történt? Esetleg babonából? Vagy meguntam az egészet? Vagy a család nem értett egyet a blogolással?

Egyik válasz sem helyes. A valós ok valahol ott keresendő, ahol most vagyok:

egy albérletben

egy albérletben a nyolcadik kerületben

szülés előtt egy albérletben a nyolcadik kerületben

35 hetes ikerterhesen, két-, maximum három héttel a szülés előtt, egy albérletben a nyolcadik kerületben, miközben a házunk felújítás alatt áll, és minden nap egy markoló (vagy bármi más sárga munkagép) vigyorog rám a kertkapuból. A leendő babaszobában plafonig állnak a dobozok és zsákok, amikbe igyekeztünk a ház összes alkotóelemét bezsúfolni a lábosoktól az ágyneműn át a könyvekig.

A kórházi csomag összepakolása néha eszembe jut, aztán gyorsan elhessegetem a gondolatot a fejemből, mert bár valószínűleg mindent megvettem, amire szükség lesz, de ezek nagy része a ház lezárt részén hever szanaszét különféle bevásárlószatyrokban, amiket még akkor dobtam fel a dobozhalom tetejére, amikor még bíztam benne, hogy szülés előtt vissza tudunk költözni.

A férjemnél egy bő hónapja sürgős vállműtétet kellett végezni, most csavarok tartják a karját. Két hete a bölcsesség fogát operálták ki, így legalább sok fájdalomcsillapítót spórolunk, hisz a reggelente bevett Cataflam mind a fogára – akarom mondani foga helyére – mind a vállára hatott.

A fentiekre hivatkozva mentem, ami menthető, és ígérem, hogy az elmúlt hónapok minden apró részletét megosztom veletek.

És akkor most térjünk vissza az elejére…

Kategória

Címkék

Rendelő, ahol mindig lehet még egy kérdése!

L33 MEDICAL CORVIN

Telefon: +36 30 695 0177

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 44. 1./2.

E-mail: corvin@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL BUDAÖRS

Telefon: +36 20 33 444 33

Cím: 2040 Budaörs, Lévai utca 33.

E-mail: budaors@l33medical.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL PASARÉT

Telefon: +36 1 445 1033

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 38/B.

E-mail: pasaret@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

2021 Minden Jog Fenntartva L33 Medical Kft.

Készítette:

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!