Megnyílt az L33 Medical pasaréti rendelője!

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: email

Kalandjaim a kismamaruha-boltban

Minden kismama életében eljön az a pillanat, amikor már nem igazán tudja magára venni a megszokott cuccait, mert szorítanak hastájékon, össze se érnek, felcsúsznak, kilóg a pocak stb. Van, aki alig várja, hogy végre igazi kismamaruhákat hordhasson, és büszkén mutogathassa a pocakot. Hát, én nem ez a típus voltam.

Szerintem a kismamaruhák borzalmasak. De tényleg, elképesztően ronda a legtöbb. Stílustalanok, szörnyű a színük, az anyaguk, a mintájuk, ódivatúak. A legtöbb olyan, mint valami lepel, az ember amúgy is hatalmasnak és formátlannak érzi magát (pláne, ha ikrekkel terhes ugyebár…), ezek meg csak fokozzák ezt a fantasztikus érzést. Semmi csinos szabás, ami esetleg előnyösen emelné ki a pocakot, dehogy. Az összesben még nagyobbnak néz ki az ember, mint egyébként.

De persze azért nyilván nálam is eljött a pillanat, amikor már nem halogathattam tovább, hogy vegyek pár kismamaruhát, mert semmibe nem fért bele a pocakom, amit amúgy hordok. Elszántam tehát magam, hogy a förtelmek közül kiválasszam a legkevésbé borzalmasakat egy kismamaruhákat árusító üzletben.

Nem mindegy ám, milyen melltartót visel az ember!

Nem túl lelkesen válogatok éppen a kismamaruhák között, amikor odalép hozzám az eladó, és nekem szegezi a kérdést: jól látja-e, hogy még mindig normál melltartót hordok!? Hirtelen köpni-nyelni nem tudtam, ez most komolyan azt nézegette, hogy milyen melltartó van rajtam…? Nos, a következőkben kiderült, hogy igen, ezt nézegette, és kifejtette, hogy ez tuti nem kényelmes nekem, várandósan már kismama melltartót/szoptatós melltartót kéne viselnem.

Naivan elkezdtem magyarázni, hogy valójában nekem tök kényelmesek a normál melltartóim, mert sajna azok közé tartozom, akiknek nem lettek giga méretű mellei a terhesség alatt. De hiába, az eladó a jelek szerint jobban tudta nálam, hogy márpedig a hagyományos melltartóm engem nyom, és vennem kell kismama melltartót. Mert nézzem csak meg, hogy bizony ha leveszem a melltartót, ott a piros csík a melleim alatt, ami csalhatatlan jele annak, hogy a tejcsatornák folyamatosan el vannak szorítva, ezért nem lesz tejem.

Ezen a ponton elszámoltam 10-ig, hogy ne osszam ki szegényt, majd kedvesen elköszöntem, és távoztam a boltból. Aznap sem lett nagyobb a kismamaruha-gyűjteményem.

Kategória

Rendelő, ahol mindig lehet még egy kérdése!

L33 MEDICAL CORVIN

Telefon: +36 30 695 0177

Cím: 1082 Budapest, Üllői út 44. 1./2.

E-mail: corvin@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL BUDAÖRS

Telefon: +36 20 33 444 33

Cím: 2040 Budaörs, Lévai utca 33.

E-mail: budaors@l33medical.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

L33 MEDICAL PASARÉT

Telefon: +36 1 445 1033

Cím: 1026 Budapest, Pasaréti út 38/B.

E-mail: pasaret@l33.hu

Nyitvatartás: H-P, 8-20-ig

2021 Minden Jog Fenntartva L33 Medical Kft.

Készítette:

Kedves Páciensünk!

Tájékoztatjuk, hogy jelenleg új foglalási rendszert tesztelünk. Kérjük, amennyiben foglalása bárhol elakad, nem tud foglalni online, hívjon minket a +36-1/445-10-33-mas telefonszámon, vagy írjon emailt a rendelo@l33.hu email címre. Megértését és segítségét köszönjük!